ED9 - červená -majkyCRX

Ukažte ostatním své CRX!

Moderátor: Minor

J!R!
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Re: majkyCRX

Příspěvekod J!R! » 02 říj 2011 12:47

majkyCRX píše:no to jo no ... ale taky dalsi vec je ta ze cerko je jediny moje auto .. a vzhledem ktomu ze je dost nizko a ja snim musim jezdit kazdy den az na zimu teda .. tak je mi lito ji takle huntovat .. je tpis uz takovi auto na vikend na sraz nebo tak .. :-( sel jsme kupovat auto bez nekoho zkuseneho no ... :-( hlavne byla bourana a dost se to na ni projevuje ...

Jak se to na ni projevuje?Vis,ikdyz jdes kupovat auto s nekym zkusenym,tak porad je to jen a jen clovek a ten neni neomylnej.Nektery veci se ukazou az casem.....vzdy je to sazka do loterie.

Autozednik Mambo
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Autozednik Mambo » 02 říj 2011 19:13

Daruju podlahu jestli mas shnilou

mooonwalker
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod mooonwalker » 02 říj 2011 19:58

Tak k tomu napisu taky nejaka slova, mozna to uvedu na pravou miru, mozna me tu ukamenujete. do toho *box* .
Takze majky u me byl, auto jsem prolezl a
1. bourane, nove bryle to nespravy, mozna tak slepecke, pomuchlane od bryly az po resistor box a moturek steracu. Kaslty se snazil nekdo rovnat ale nejake vevarene vyztuhy jsem nevidel.
2. shnile prahy, nesundaval jsem je, na spoji prahu a podlahy je odehnul a zacala se drolit rez, stacilo lehce polechat plech nehtem. ve predu na obou stranach chyby, zduraznuju uplne chyby uchyceni na hever a kolem mista kde byvalo byla znacna koroze.
3. o interieru ktery nekdo nastrikal, no spis to vypada ze dovnitr nastikal 4l barvy a zavrel dvere, pockal az si barva sedne a zaschne.

Protoze jsem taky shnile a bourane cero mel, a sehnal jsem pro nej radej novou neshnilou kastli(nebo nejakou s minimalni korozi, ne takovou ze nebudou ani uchyty na hever a bude na cumaku zmuchlana), tak jsem majkymu poradi to same. Neshnile kastle se daji sehnat, jen se musi hledat, ja tu svou hledal pul roku, ale nasel. Navic u nej je to tak ze bodykit je soucasti auta, takze to neni jen sundat, vyvarit a hura jezdit, ale je to prace na dlouho a draho. Dalsi duvod proc jsem majkymu rikal at sezene neco jineho, je ze rikal ze to bude auto na kazdodeni jezdeni 30(15+15)km do prace. V tom pripade dle meho neni co resit. Tohle opravovoat by se vyplatilo mozna tak na TC.

Ozz
Bourák
Bourák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Ozz » 03 říj 2011 18:42

Chtěl bych se k tomu taky trochu vyjádřit jako původní majitel, auto jsem měl 2 roky a dělal jsem na tom toho docela dost, je jasné že to je prostě auto z roku 89, takže je nesmysl aby nebylo zhnilé, do auta jsem dal spoustu peněz a za zlomek jsem ho prodal..

Neprodával jsem ho že bych se ho chtěl zbavit, byl to milacek ale i kasicka a potreboval jsem auto na castejsi jezdeni a bylo mi ho lito..Kdybych mel svou garaz a nemusel bych platit 2 tisice mesicne za garaz, koupil bych si druhe auto na zimu a cero bych si nechal..

Ze bylo auto bourane jsem vedel a pred prodejem rikal..

To je asi vse..
Honda Prelude 2.0 F20A4

majkyCRX
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod majkyCRX » 03 říj 2011 19:36

chlapi ja mylsim ze to nebudeme resit ... auto je ve stavu v jakem je ;) a casem se to zmenni teda doufam ... uplne sem to vymysell jinaaaaaaac :D tak doufam ze to s jardou nejak spitlikujem D:D:D:D

mooonwalker
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod mooonwalker » 03 říj 2011 19:43

ozz. urcite to neni mysleno proti tobe, jen jak tu vsichni konstatuji co ma s autem delat, tak jsem jen popsal stav, aby tak nejak vsichni vedeli o cem je rec, ptotoze z fotek exterieru se to nepozna. Jak se majky rozhodne je jen na nem, ale muj nazor je to stavet na novou kastli.
Naposledy upravil(a) mooonwalker dne 04 říj 2011 07:33, celkem upraveno 1 x.

PAKO
CRXař
CRXař
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod PAKO » 03 říj 2011 21:52

TAK JESTLI DENNĚ 15 TAM 15 Z5...není co řešit...jezdit a dojezdit...stejně se motor dostane na provozní teplotu cca po 10km + ...takže žádná užívačka z jízdy.

majkyCRX
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod majkyCRX » 03 říj 2011 22:18

no tak jako kdyz je benzin ;) beru to vsuude mozne jako jo :D .. ale chci stoho udelat hezky auto ktery bude normalne k provozu ;)

majkyCRX
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod majkyCRX » 24 říj 2011 12:33

tak jsem dojezdil .. a to ze uplne .. :-( nedikazu pochopit jak se to mohlo stat ve 4 smik :-( .. a, pak uz jenom kontra ktery stejne nepomohli :-( naraznik vprdeli :D a laminatova kapota se cela hnula .. stejne se to melo predelavat na jinou kastli ale ta nevimjestli klapne :-(

Martin666
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Martin666 » 24 říj 2011 12:38

majkyCRX píše:tak jsem dojezdil .. a to ze uplne .. :-( nedikazu pochopit jak se to mohlo stat ve 4 smik :-( .. a, pak uz jenom kontra ktery stejne nepomohli :-( naraznik vprdeli :D a laminatova kapota se cela hnula .. stejne se to melo predelavat na jinou kastli ale ta nevimjestli klapne :-(

Myslel si ve 40 km smyk? Ale zase se říká, že opravdový řidič jsi až po první vlastní bouračce :-D takže vítej :-D Ale škoda, že CRX :-(
Benzín náš každodenní dej nám dnes
Posvět se ostrá vačkovko
přid očekávaný výkon z Tebe
a neuveď nás do zadření
ale zbav nás usazení karbonu
neboť Tvůj je olej, klikovka, ojnice, písty
na Věky věků
Ámen

J!R!
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod J!R! » 24 říj 2011 16:12

Uka fotky,treba neni tak zle

Martin666
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Martin666 » 24 říj 2011 18:05

J!R! píše:Uka fotky,treba neni tak zle

Přesně, já jsem letěl zhruba 80 a taky jsem toho "tolik" neměl... snad...
Posvět se ostrá vačkovko
a neuveď nás do zadření
na Věky věků
Ámen

Petk@
Šéfík!:)
Šéfík!:)
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Petk@ » 24 říj 2011 18:28

Loiza666 píše:
majkyCRX píše:tak jsem dojezdil .. a to ze uplne .. :-( nedikazu pochopit jak se to mohlo stat ve 4 smik :-( .. a, pak uz jenom kontra ktery stejne nepomohli :-( naraznik vprdeli :D a laminatova kapota se cela hnula .. stejne se to melo predelavat na jinou kastli ale ta nevimjestli klapne :-(

Myslel si ve 40 km smyk? Ale zase se říká, že opravdový řidič jsi až po první vlastní bouračce :-D takže vítej :-D Ale škoda, že CRX :-(

to ne .... :-( jejií taky škoda tak ale podle me stim pujde neco dělat kdys jeto na čumak :-) pak sem na hod foto . nebo na fb *oprava*

Ozz
Bourák
Bourák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Ozz » 25 říj 2011 14:43

To ti to netrvalo moc dlouho nez si to rozstřelil :(
Honda Prelude 2.0 F20A4

majkyCRX
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod majkyCRX » 26 říj 2011 13:34

jo fotky hned dam .. kamos to fotil neni to tak horky ale uz nechci tuzing :-( chci proste serii s decentem no .. rozhodne rozprodavam .. vsechno krome motoru prednich sedacek ..a lavice ..

majkyCRX
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod majkyCRX » 27 říj 2011 10:08

:-( tak tady je par fotek
Přílohy
IMG575.jpg
:-(
IMG575.jpg (157.93 KiB) Zobrazeno 2732 x
IMG574.jpg
IMG574.jpg (159.74 KiB) Zobrazeno 2732 x
IMG573.jpg
IMG573.jpg (172.76 KiB) Zobrazeno 2732 x
IMG572.jpg
IMG572.jpg (185.21 KiB) Zobrazeno 2732 x

Martin666
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Martin666 » 27 říj 2011 10:12

majkyCRX píše::-( tak tady je par fotek

pokud není nějak pohnutá kastla, tak brejle, světla, nárazník... kapota... trochu :-D a asi to kolo a máš zase jako nové crx :-)myslím, že do 15-20 tisíc by ses měl vlést s opravou včetně práce.
Posvět se ostrá vačkovko
a neuveď nás do zadření
na Věky věků
Ámen

majkyCRX
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod majkyCRX » 27 říj 2011 15:52

ja stejne chci serii s mim srdickem ..takze jestli dopadne neco skrze minora .. tak kastli za 15 .. a prtehazet veci z me do ni .. nove kola a vyfuk na zakazku .. a tak to necham .. lminat je svina :-( den pred tim jel kamos .. maty crx .. co tu prodava taky crx tu bilou je tam u letadla .. tak ten jel zatacku ve 130 :-( .. uchacalo mu to ale ma fakt dobre ridicske vlastnosti tak to nejak skontroval a... upadlo mi lizatko a prorazil chladic .. ale vjel do pole kdyby se to stalo me .. tak to cele servu .. :-(

lazzzik
CRX velení
CRX velení
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod lazzzik » 27 říj 2011 19:16

promin ale moc dobře to nechápu,když ses tedy ted nově rozhodl že už nechceš laminaty tak v tom případě pro tebe bude lepčí sehnat celé céro a néé jen kastly...k romě vnitřku tam toho moc přehazovat nemůžeš

majkyCRX
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod majkyCRX » 27 říj 2011 22:48

no jasne presne tak ale vis jak ja bych ho chtel stavet budovat ho mit ktomu vztah .. proste ;) dky by byla kastle ze vsim od tohodle http://auto.bazos.cz/inzerat/12359882/CRX-II-gen.php a minor by si vzal v-tec veci .. tak ja bych dal moje srdicko a prehazel to na tu kastly a moje cero rozprodal .. jedna moznost a druha .. by byla tadle ovsem tedy kdyby byli penize ..http://auto.bazos.cz/inzerat/12490594/H ... lacena.php raci ybch bral tu prvni .. a proc ?? .. to uz jsem tu psal .. dost me mrzi co se stalo .. hlavne je na tom nejhorsi to ze sem prsote jel uplne normalne ... :-( nnemuzu do garaze ani chodit .. :-( neda se na to divat .. i kdyz bych sni uz stejne nejezdil ... ale je to smutny .. proste .. uvidime jak to pujde hlavne vsechno ovlivnuji finance .. :-(

Zpět na „Vaše CRX / Your CRX“