Tak k tomu napisu taky nejaka slova, mozna to uvedu na pravou miru, mozna me tu ukamenujete. do toho

.
Takze majky u me byl, auto jsem prolezl a
1. bourane, nove bryle to nespravy, mozna tak slepecke, pomuchlane od bryly az po resistor box a moturek steracu. Kaslty se snazil nekdo rovnat ale nejake vevarene vyztuhy jsem nevidel.
2. shnile prahy, nesundaval jsem je, na spoji prahu a podlahy je odehnul a zacala se drolit rez, stacilo lehce polechat plech nehtem. ve predu na obou stranach chyby, zduraznuju uplne chyby uchyceni na hever a kolem mista kde byvalo byla znacna koroze.
3. o interieru ktery nekdo nastrikal, no spis to vypada ze dovnitr nastikal 4l barvy a zavrel dvere, pockal az si barva sedne a zaschne.
Protoze jsem taky shnile a bourane cero mel, a sehnal jsem pro nej radej novou neshnilou kastli(nebo nejakou s minimalni korozi, ne takovou ze nebudou ani uchyty na hever a bude na cumaku zmuchlana), tak jsem majkymu poradi to same. Neshnile kastle se daji sehnat, jen se musi hledat, ja tu svou hledal pul roku, ale nasel. Navic u nej je to tak ze bodykit je soucasti auta, takze to neni jen sundat, vyvarit a hura jezdit, ale je to prace na dlouho a draho. Dalsi duvod proc jsem majkymu rikal at sezene neco jineho, je ze rikal ze to bude auto na kazdodeni jezdeni 30(15+15)km do prace. V tom pripade dle meho neni co resit. Tohle opravovoat by se vyplatilo mozna tak na TC.