Poradíte mi?
Moderátor: Minor
Poradíte mi?
Ahoj chlapci, prosím prosím, nevíte kde by mě v Brně  mohli vypálit nově nabarvený víko hlavy?

Re: Poradíte mi?
To bohužel nevím, ale pokud jsi ho nechával opískovat, tak ho snad ani radši nevypaluj.

Minor@honda-club.cz, 737574121, whatsapp 776408287
a nechceš si to udělat radči tím wrinkl sprejem?

Zkus pohledat po netu....anebo tusim ze v Rousinove u odbocky na Slavkov je nejaka lakovna,kde to delaj....bud tam primo sidli ci tam maj reklamu

Minor píše:To bohužel nevím, ale pokud jsi ho nechával opískovat, tak ho snad ani radši nevypaluj.
Nepískoval jsem ho, ale můžu se zeptat proč? Jinak děkuji všem za odpovědi. Piště dál

- 
				littledancer
- Miminko 
- Kontaktovat uživatele:
Týjo, ten suchej led je teda něco... Vypadá to dobře!

cau cau chtel bych se zeptat jestli je tenhle ten kit  dobrej ,...http://www.cimotorsports.net/motor-spor ... s2000.html protoze je jakoby zavrenej .. zepredu oproti  ostanim filtrum diky moc ...

- Petk@
- Šéfík!:) 
- Kontaktovat uživatele:
majkyCRX píše:cau cau chtel bych se zeptat jestli je tenhle ten kit dobrej ,...http://www.cimotorsports.net/motor-spor ... s2000.html protoze je jakoby zavrenej .. zepredu oproti ostanim filtrum diky moc ...
To nevim jestli je je dobrej třeba jo ale je na S2000 ne ?

jj to je nenasel jsem presne ten to cam mam spis mi jde o to ze je ten filtr teno-R zavrenej zepredu jestli by nebyl lepsi nejakej otevrenej ?

- Petk@
- Kontaktovat uživatele:
majkyCRX píše:jj to je nenasel jsem presne ten to cam mam spis mi jde o to ze je ten filtr teno-R zavrenej zepredu jestli by nebyl lepsi nejakej otevrenej ?
tak to nevim ale vim že kdys ma nekdo otevřenej jako že tam misto toho plechu je jenom obroucka a ve protřed díra jako tendle mel sem ho na předchozim autu
 a prave naten předek sem mel jeste přidelanou hadici co nasavala vzduch
 a prave naten předek sem mel jeste přidelanou hadici co nasavala vzduch  ale mel jsem to na favoritu takže rozdíl jsem moc nepoznal ale zvouček hezkej
 ale mel jsem to na favoritu takže rozdíl jsem moc nepoznal ale zvouček hezkej  

jjj  skrz tu hadici dobra vec no
 skrz tu hadici dobra vec no  tak ysem prave o tom premyslel
 tak ysem prave o tom premyslel  diky za odpovedi
 diky za odpovedi 

skrz tu hadici dobra vec no
 skrz tu hadici dobra vec no  tak ysem prave o tom premyslel
 tak ysem prave o tom premyslel  diky za odpovedi
 diky za odpovedi 
- PAKO
- CRXař 
- Kontaktovat uživatele:
jde o  to kolik má filtrovací plochy,je pak jedno zda to je oval kuzel  z dírou bez .
apropo ,není li to papír a je to netkaná latka ...nezapomínejte na udržbu

- Petk@
- Kontaktovat uživatele:
PAKO píše:jde o to kolik má filtrovací plochy,je pak jedno zda to je oval kuzel z dírou bez .
no papír a udržba nejde dohromady
 kamos si koupil v globusu filtr za 300 jak je prej užasnej a po pul roce pu ubadnul a byl uplně špinavej tak že ho vyčistí
 kamos si koupil v globusu filtr za 300 jak je prej užasnej a po pul roce pu ubadnul a byl uplně špinavej tak že ho vyčistí  jsem mu řikal radši kup novej on ne že si koupi nký čistidlo který stalo 200 tak to vyčistil a fltr se mu uplně rospadnul protože ta vložka nebyla latkova ale papírova
 jsem mu řikal radši kup novej on ne že si koupi nký čistidlo který stalo 200 tak to vyčistil a fltr se mu uplně rospadnul protože ta vložka nebyla latkova ale papírova  tak sem se mu zasmal a pak usoudil že asi bylo lebší koupit za 300 novej ikdys vim že to sou filtry na nic
  tak sem se mu zasmal a pak usoudil že asi bylo lebší koupit za 300 novej ikdys vim že to sou filtry na nic  
   myslim že i ty filtry sou naprosto k ničemu
 myslim že i ty filtry sou naprosto k ničemu  ja osobně ho nemam
 ja osobně ho nemam 
- sajlem
- CRX velení 
- Kontaktovat uživatele:
Hira píše:Ahoj chlapci, prosím prosím, nevíte kde by mě v Brně mohli vypálit nově nabarvený víko hlavy?
http://www.honda-club.cz/forum/viewtopic.php?t=27408
koukej , taky si pak nechám
cau cua .. hele potreboval bych poradit  mam od znamiho na ceru poloosu .. rekl mi ze za ni chce 1500
  mam od znamiho na ceru poloosu .. rekl mi ze za ni chce 1500  je to dobra cena ? ... diyk za odpoved
 je to dobra cena ? ... diyk za odpoved 

mam od znamiho na ceru poloosu .. rekl mi ze za ni chce 1500
  mam od znamiho na ceru poloosu .. rekl mi ze za ni chce 1500  je to dobra cena ? ... diyk za odpoved
 je to dobra cena ? ... diyk za odpoved 
Záleží na stavu, asi je tím myšlena celá poloosa včetně obou kloubů, ne? 
Myslím, že by ti ji někdo tady nabídnul i levněji, kdysi jsem je někomu nechal za 500/kus. Něco určitě mám, ale tam je vždycky otázka, jak je na tom homokinetický kloub a to se v ruce nedá moc poznat.

Myslím, že by ti ji někdo tady nabídnul i levněji, kdysi jsem je někomu nechal za 500/kus. Něco určitě mám, ale tam je vždycky otázka, jak je na tom homokinetický kloub a to se v ruce nedá moc poznat.
Minor píše:Záleží na stavu, asi je tím myšlena celá poloosa včetně obou kloubů, ne?
no jako on mi ji dal stim at ji zkusim ..a pak mu dam penize dal jsem ji tam a nic neklepe ani neckuka proste je to zatim v pohode no
 ... tak ja nevim
... tak ja nevim