Poradíte mi?
Moderátor: Minor
Poradíte mi?
Ahoj chlapci, prosím prosím, nevíte kde by mě v Brně mohli vypálit nově nabarvený víko hlavy?
Re: Poradíte mi?
To bohužel nevím, ale pokud jsi ho nechával opískovat, tak ho snad ani radši nevypaluj.
Minor@honda-club.cz, 737574121, ICQ 225505717
a nechceš si to udělat radči tím wrinkl sprejem?
Zkus pohledat po netu....anebo tusim ze v Rousinove u odbocky na Slavkov je nejaka lakovna,kde to delaj....bud tam primo sidli ci tam maj reklamu
Minor píše:To bohužel nevím, ale pokud jsi ho nechával opískovat, tak ho snad ani radši nevypaluj.
Nepískoval jsem ho, ale můžu se zeptat proč? Jinak děkuji všem za odpovědi. Piště dál

-
- Miminko
- Kontaktovat uživatele:
Týjo, ten suchej led je teda něco... Vypadá to dobře!
cau cau chtel bych se zeptat jestli je tenhle ten kit dobrej ,...http://www.cimotorsports.net/motor-spor ... s2000.html protoze je jakoby zavrenej .. zepredu oproti ostanim filtrum diky moc ...
- Petk@
- Šéfík!:)
- Kontaktovat uživatele:
majkyCRX píše:cau cau chtel bych se zeptat jestli je tenhle ten kit dobrej ,...http://www.cimotorsports.net/motor-spor ... s2000.html protoze je jakoby zavrenej .. zepredu oproti ostanim filtrum diky moc ...
To nevim jestli je je dobrej třeba jo ale je na S2000 ne ?

jj to je nenasel jsem presne ten to cam mam spis mi jde o to ze je ten filtr teno-R zavrenej zepredu jestli by nebyl lepsi nejakej otevrenej ?
- Petk@
- Kontaktovat uživatele:
majkyCRX píše:jj to je nenasel jsem presne ten to cam mam spis mi jde o to ze je ten filtr teno-R zavrenej zepredu jestli by nebyl lepsi nejakej otevrenej ?
tak to nevim ale vim že kdys ma nekdo otevřenej jako že tam misto toho plechu je jenom obroucka a ve protřed díra jako tendle mel sem ho na předchozim autu

jjj
skrz tu hadici dobra vec no
tak ysem prave o tom premyslel
diky za odpovedi 

- PAKO
- CRXař
- Kontaktovat uživatele:
jde o to kolik má filtrovací plochy,je pak jedno zda to je oval kuzel z dírou bez .
apropo ,není li to papír a je to netkaná latka ...nezapomínejte na udržbu
- Petk@
- Kontaktovat uživatele:
PAKO píše:jde o to kolik má filtrovací plochy,je pak jedno zda to je oval kuzel z dírou bez .
no papír a udržba nejde dohromady

- sajlem
- CRX velení
- Kontaktovat uživatele:
Hira píše:Ahoj chlapci, prosím prosím, nevíte kde by mě v Brně mohli vypálit nově nabarvený víko hlavy?
http://www.honda-club.cz/forum/viewtopic.php?t=27408
koukej , taky si pak nechám
cau cua .. hele potreboval bych poradit
mam od znamiho na ceru poloosu .. rekl mi ze za ni chce 1500
je to dobra cena ? ... diyk za odpoved 

Záleží na stavu, asi je tím myšlena celá poloosa včetně obou kloubů, ne?
Myslím, že by ti ji někdo tady nabídnul i levněji, kdysi jsem je někomu nechal za 500/kus. Něco určitě mám, ale tam je vždycky otázka, jak je na tom homokinetický kloub a to se v ruce nedá moc poznat.
Myslím, že by ti ji někdo tady nabídnul i levněji, kdysi jsem je někomu nechal za 500/kus. Něco určitě mám, ale tam je vždycky otázka, jak je na tom homokinetický kloub a to se v ruce nedá moc poznat.
Minor píše:Záleží na stavu, asi je tím myšlena celá poloosa včetně obou kloubů, ne?
no jako on mi ji dal stim at ji zkusim ..a pak mu dam penize dal jsem ji tam a nic neklepe ani neckuka proste je to zatim v pohode no