Jarní Brno Olympia pokec

Chystané klubové srazy, hodnocení srazů, společná účast na srazech...

Moderátor: Minor

Kolikátého se Vám to hodí?

Anketa končí za 25 bře 2011 07:57

8.4.2011 pátek
6
75%
9.4.2011 sobota
2
25%

Celkem hlasů: 8

J!R!
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Re: Jarní Brno Olympia pokec

Příspěvekod J!R! » 08 dub 2011 07:17

Tak nakonec jsem uz pojizdny :) Jen me teda pekne nastvali kluci z Honda Reckovice,pac rozperny krouzky na poloosu dorazili uz dva dny po objednavce,tzn pred tydnem...ale jaksi mi nikdo nedal vedet ze uz jsou na miste *cry* hold pro ne nejsem takova trzba... *cry* Skoda no,chtel jsem je chvalit,pac mi prisli velice sympaticti,uz jen proto ze nepohrali tim,ze chci veci na auto z 90roku.Ale uplny vrchol byl ze po moji osobni navsteve a zjistovani stavu je nemohli najit,tak jsem jel 30km domu a tesne pred barakem uz volali ze je nasli....Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr...
Jinak mam i namontovane dily z USA,jeste v utery konecne prehodim motor za muj puvodni po GO,prehaze se nektery prislusenstvi a jsem pripraven na letosni sezonu v plne sile *vtec* :)

Ludva
Bourák
Bourák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Ludva » 09 dub 2011 13:24

J!R! píše:Tak nakonec jsem uz pojizdny :) Jen me teda pekne nastvali kluci z Honda Reckovice,pac rozperny krouzky na poloosu dorazili uz dva dny po objednavce,tzn pred tydnem...ale jaksi mi nikdo nedal vedet ze uz jsou na miste *cry* hold pro ne nejsem takova trzba... *cry* Skoda no,chtel jsem je chvalit,pac mi prisli velice sympaticti,uz jen proto ze nepohrali tim,ze chci veci na auto z 90roku.Ale uplny vrchol byl ze po moji osobni navsteve a zjistovani stavu je nemohli najit,tak jsem jel 30km domu a tesne pred barakem uz volali ze je nasli....Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr...
Jinak mam i namontovane dily z USA,jeste v utery konecne prehodim motor za muj puvodni po GO,prehaze se nektery prislusenstvi a jsem pripraven na letosni sezonu v plne sile *vtec* :)

Bordel je všude koukám :)
Jak budem na té Mohyle, tak ti brnknu ať se slezem ju?

J!R!
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod J!R! » 09 dub 2011 13:57

Jsem ted nemocnej,takze je dost mozny ze zameskam nejakou praci,kterou budu v patek dohanet,tudiz se treningu nezucastnim,ale dojedu na sraz....Kazdopadne kdyz nebudu na srazu,jsem tady... :)

Dugles
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Dugles » 09 dub 2011 19:00

menim svou účast z "určitě" na "snad" dneska mi mot řekl že je vykašená spojka..takže nevim :(

J!R!
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod J!R! » 09 dub 2011 19:31

Ja myslim ze to nebude posledni sraz... :) Klidne bych se setkaval nejak casteji,treba jednou mesicne ci tak... A nekdy bych se domluvil na nejaky delsi vylet nekam... :)

James
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod James » 10 dub 2011 11:27

Dugles: tak s tím koukej něco udělat, ať se nás sleze co nejvíc :-)
J!r!: To nezní vůbec špatně. Rozhodně bych do toho šel :-)

Dugles
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Dugles » 10 dub 2011 13:19

Dělám na tom, ale je to vše v Motových rukách :) takže má účast je přímo úměrná na něm :) ale už se těšim jak vyjedu *crx*

J!R!
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod J!R! » 13 dub 2011 16:50

Hlasim ze jsem pripraven... :) Vcera 12hod,dnes 3hod a motor po GO si uz krasne bruci... :) Ted jen hezci pocasi...

James
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod James » 13 dub 2011 17:28

J!R! píše:Hlasim ze jsem pripraven... :) Vcera 12hod,dnes 3hod a motor po GO si uz krasne bruci... :) Ted jen hezci pocasi...

Bezva :D Já doufám, že už si taky zítra auto vyzvednu. *slint* Hlavně, aby bylo v pátek pěkný počasí a ne jak dneska. *dash*

J!R!
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod J!R! » 13 dub 2011 17:40

Honza píše:
J!R! píše:Hlasim ze jsem pripraven... :) Vcera 12hod,dnes 3hod a motor po GO si uz krasne bruci... :) Ted jen hezci pocasi...

Bezva :D Já doufám, že už si taky zítra auto vyzvednu. *slint* Hlavně, aby bylo v pátek pěkný počasí a ne jak dneska. *dash*

:) Ja byl s pocasim ted spokojen,pac jsme to delali venku... :) zaclo prset az bylo vse zpet a delal jsem na jinym aute *fin* vyslo to nejlip jak mohlo...Jen teda jsem asi cekal neco vic no :) ale motor rok stal,tak treba jeste dostane rozum... :) Kdyz bude takovy pocasi jak dnes,tak jedu rovnou do Olympie a na zavody kaslu *cry* Ono je stejnak dost mozny ze pro "jizdy verejnosti" budou podobny podminky jako pro zavodniky... tzn helma,nehorlava kombineza,kukla atd... mnooo vsak se uvidi v patek.Ale pokud sem dorazite az po te 18.hod,tak se obavam ze uz nic moc neuvidite...vetsinou se konci kolem sedne,pul osme....Ale rad vas pozvu na kafe,pac vic jak tri *jizda* u me jeste nebyly *vytlem*

James
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod James » 13 dub 2011 18:25

J!R! píše::) Ja byl s pocasim ted spokojen,pac jsme to delali venku... :) zaclo prset az bylo vse zpet a delal jsem na jinym aute *fin* vyslo to nejlip jak mohlo...Jen teda jsem asi cekal neco vic no :) ale motor rok stal,tak treba jeste dostane rozum... :) Kdyz bude takovy pocasi jak dnes,tak jedu rovnou do Olympie a na zavody kaslu *cry* Ono je stejnak dost mozny ze pro "jizdy verejnosti" budou podobny podminky jako pro zavodniky... tzn helma,nehorlava kombineza,kukla atd... mnooo vsak se uvidi v patek.Ale pokud sem dorazite az po te 18.hod,tak se obavam ze uz nic moc neuvidite...vetsinou se konci kolem sedne,pul osme....Ale rad vas pozvu na kafe,pac vic jak tri *jizda* u me jeste nebyly *vytlem*

Tak hlavně, že už to máš hotový :) Nad tím jsem právě přemýšlel, jestli tam nebudou chtít nějaký bezpečnostní prvky pro veřejnost (třeba i přizpůsobený auto atd :) ) To kafe nezní špatně, jen bys měl před barákem asi trochu nával :D

Dugles
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Dugles » 13 dub 2011 18:31

Tak sem volal s motem a že když přijde olej do převodovky tak v pátek bych mohl jet :) tak snad ;)

J!R!
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod J!R! » 13 dub 2011 20:50

Dugles píše:Tak sem volal s motem a že když přijde olej do převodovky tak v pátek bych mohl jet :) tak snad ;)

Olej do prevodovky bych dal jen MTF a ten ti nalijou v Honde,jen cena je trosku vyssi...cca 500kc/l.... Muj nejosvedcenejsi olej do prevodovky :) A celkove se olej da koupit ihned na mnoha mistech v Brne...

Jinak nevim zda pojede odkaz... :) http://www.facebook.com/profile.php?id= ... 6539986916

Dugles
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Dugles » 13 dub 2011 21:06

Odkaz mi jede ;)
K oleji-objednali jsme od rom-a z Honda clubu (levnější než u hondy) a objednali jsme MTFko od hondy :) (ale u rom-a :lol: )

J!R!
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod J!R! » 13 dub 2011 21:08

Dugles píše:Odkaz mi jede ;)
K oleji-objednali jsme od rom-a z Honda clubu (levnější než u hondy) a objednali jsme MTFko od hondy :) (ale u rom-a :lol: )

Aha,tak to je jina...a hlavne krok spravnym smerem :)

sajlem
CRX velení
CRX velení
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod sajlem » 13 dub 2011 21:09

Takže už tenhle pátek ? já neměl čas dojít na net tak jsem tam už byl minulej :-D

Ludva
Bourák
Bourák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Ludva » 13 dub 2011 21:59

*kez* Jsem úplně vyřízenej. Doufám, že neodpadnu než to dopíšu. Na sraz jsem pozval i lidi ze Štatl teamu, tak doufám že se nás sleze víc. Proto si J!R! rozmysli tu nabídku s kávou :D . Jinak já dojedu zase se sOplem :oops:

J!R!
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod J!R! » 13 dub 2011 22:22

Ludva píše:*kez* Jsem úplně vyřízenej. Doufám, že neodpadnu než to dopíšu. Na sraz jsem pozval i lidi ze Štatl teamu, tak doufám že se nás sleze víc. Proto si J!R! rozmysli tu nabídku s kávou :D . Jinak já dojedu zase se sOplem :oops:

*vytlem* *vytlem* *vytlem* *vytlem* budu autiska(rasista na auta,respektive model :D ) a pozvu jen *jizda* :) Ale nee....vsak se uvidi na miste... :)

sajlem
CRX velení
CRX velení
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod sajlem » 14 dub 2011 21:46

takže už tenhle pátek ? , já přijedu služebním autem protože můžu jen na chvilku spíš jen tak na vás kouknout chvilku pokecat, a pak musím běžet .

Dugles
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Dugles » 14 dub 2011 22:02

tak to vypadá že cero jeste nebude pojizdny :( mam se ukazat jinym (normálnějším :) ) japončákem? nebo až jindy

Zpět na „CRX setkání / CRX meets“