Jen me teda pekne nastvali kluci z Honda Reckovice,pac rozperny krouzky na poloosu dorazili uz dva dny po objednavce,tzn pred tydnem...ale jaksi mi nikdo nedal vedet ze uz jsou na miste
 Jen me teda pekne nastvali kluci z Honda Reckovice,pac rozperny krouzky na poloosu dorazili uz dva dny po objednavce,tzn pred tydnem...ale jaksi mi nikdo nedal vedet ze uz jsou na miste   hold pro ne nejsem takova trzba...
  hold pro ne nejsem takova trzba...   Skoda no,chtel jsem je chvalit,pac mi prisli velice sympaticti,uz jen proto ze nepohrali tim,ze chci veci na auto z 90roku.Ale uplny vrchol byl ze po moji osobni navsteve a zjistovani stavu je nemohli najit,tak jsem jel 30km domu a tesne pred barakem uz volali ze je nasli....Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr...
  Skoda no,chtel jsem je chvalit,pac mi prisli velice sympaticti,uz jen proto ze nepohrali tim,ze chci veci na auto z 90roku.Ale uplny vrchol byl ze po moji osobni navsteve a zjistovani stavu je nemohli najit,tak jsem jel 30km domu a tesne pred barakem uz volali ze je nasli....Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr...Jinak mam i namontovane dily z USA,jeste v utery konecne prehodim motor za muj puvodni po GO,prehaze se nektery prislusenstvi a jsem pripraven na letosni sezonu v plne sile

Já doufám, že už si taky zítra auto vyzvednu.
 Já doufám, že už si taky zítra auto vyzvednu.   Hlavně, aby bylo v pátek pěkný počasí a ne jak dneska.
  Hlavně, aby bylo v pátek pěkný počasí a ne jak dneska.  
 vyslo to nejlip jak mohlo...Jen teda jsem asi cekal neco vic no
  vyslo to nejlip jak mohlo...Jen teda jsem asi cekal neco vic no  u me jeste nebyly
  u me jeste nebyly  

)
  )

Jsem úplně vyřízenej. Doufám, že neodpadnu než to dopíšu. Na sraz jsem pozval i lidi ze Štatl teamu, tak doufám že se nás sleze víc. Proto si J!R! rozmysli tu nabídku s kávou
 Jsem úplně vyřízenej. Doufám, že neodpadnu než to dopíšu. Na sraz jsem pozval i lidi ze Štatl teamu, tak doufám že se nás sleze víc. Proto si J!R! rozmysli tu nabídku s kávou