Sajlem - karoserie

Ukažte ostatním své CRX!

Moderátor: Minor

cybermarty
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Re: Sajlem - začíná

Příspěvekod cybermarty » 02 úno 2011 09:29

Redy píše:kdo? :D si tu pohádkujeme ne, tak nás nevyrušuj akční hrdino :lol: *drinks*

jo už jsem si všiml, že tady musíš buď souhlasit nebo se vůbec nevyjadřovat *dance* :D .... pohádkáři bláznivý *pohladit* :lol:

Redy
Šéfík!:)
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Redy » 02 úno 2011 10:00

:?: ...celkem běžně se tu nesouhlasí mám ten pocit ;) zrovna pár příspěvků nahoru s křídlem...nebo mě taky spousta lidí řeklo co se jim nelíbí na mém autě a mají třeba i pravdu 8-)

Martin666
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Martin666 » 02 úno 2011 10:12

Repi píše:je to sranda no, crx je moc pěkný auto, moc pěkně jede a všechno kolem ale když to tu kolikrát čtu tak už mě přijde že to někteří přehání.. přecejenom je to jenom auto a vždycky bude.. nakonec si každej stejně koupí něco jinýho a´t už kvuli rodině, bydlení atd atd.. teď si všcihni říkaj že si ho nechají že to budou mít do smrti.. to sem o jedničce říkal taky a jak to dopadlo.. nějaká taková absolutní zapálenost a´t už pro hondy nebo pro crx u mě už polevuje.. prostě to auto mám a basta.. až mě nebude vyhovovat tak ho vyměním, posunu se dál.. dřív sem si taky říkal že si vživotě nekoupím jiný auto jak hondu.. jo hondy sou pěkný ale za posledních 10let neudělaly pořádný auto, sice vypotili dva civicy type r (což mě strašně mrzí) ale s takovou dodávkou by se mi moc nelíbilo jezdit.. já sem přesedlal z "nekoupím si jiný auto než honda" na "nekoupím si jiný než japonský auto". tento a minulej týdem sem se třeba nadchl pro mazdu rx7 fd, předtím to byl skyline r33 gtr.. sny sou krásná věc, já bych si je chtěl plnit ale né vždycky to de tak jak si člověk představuje a časem mění názory.. a tím končím debatu o úžasnosti crx.. SAYONARA *vtec*

co člověk, to názor. Já si myslím, že když má někdo sen a splní se mu, tak by si jej chtěl uchovat. CRX je moje první auto. A všechno, co bylo poprvé si pamatuju opravdu dobře a nikdy na to nezapomenu. I když bude CRX staré, vždycky se za tím autem otočí mnoho lidí. A po sešlápnutí plynu na podlahu se kouknou i policajti :-D Ano, jak budu mít rodinu, tak plánuji něco většího, asi Land rover Freelander, ale CRX bude prostě moje a sním já budu jezdit se odreagovat a vzpomínat na staré dobré časy. S to stou hondou máš pravdu. Neudělali nic krom těch civicu, který ale není špatný. Mě se líbí hodně. Ale jenom díky tomu, co honda dělá za motory, budu vždycky zastáncem motoru a technilogii Hond a Japonců. Japonci jsou asi 15 let před světem. To, co oni mají teď doma, pustí až za pár let, až to u nich bude odpad. V celém světe to potom bude novinka s nejnovější technologií a všichni si to budou pochvalovat. Ale japonci to mají už jako odpad. Není to vtipné? To samé je CRX. Řekněte mi, které auto s 1.6 motorem mělo tehdy 110 kW nebo 91 kW? To kolikrat nemají ani auta dnes i když do něj nacpou turbo....

Pokud japonci vyloženě nezačnou dělat nějaké blbosti, jakože nekvalitní práci a tak, tak budu jejich zastánce. Ale podle toho, co jsem viděl, tak se to asi nestane. Oni mají k tomu nadšení a dělají všechno srdcem a mozkem. Což je docela vražedný mix. Jejich pracovní doba je podobná nebo vyšší. Myslíte, že oni, když už se blíží konec směny, že se dívají na hodiny a odpočítávají každou minutu, aby mohli jít domů? A potom jdou ještě pár minut před? Oni tam jsou klidně ještě o dvě hodiny déle a nechtějí to zaplacené jako přesčas. Oni jdou do práce dokonce dřív. A není to jen jeden jedinec, ale takto to dělá velká většina populace Japonska. Je to neuvěřitelné, co do toho dávají. Nemohl jsem věřit prostě vlastním očím.... Jedním slovem....

Neuvěřitelné!
Benzín náš každodenní dej nám dnes
Posvět se ostrá vačkovko
přid očekávaný výkon z Tebe
a neuveď nás do zadření
ale zbav nás usazení karbonu
neboť Tvůj je olej, klikovka, ojnice, písty
na Věky věků
Ámen

sajlem
CRX velení
CRX velení
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod sajlem » 03 úno 2011 06:20

žádná K20 , ale ten swap s 148kw bych si nechal líbit tak až ... to bude potvrzené že ten výkon tam je tak ... není to b18 a né b16 ?

Repi
Klouček
Klouček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Repi » 03 úno 2011 10:44

sajlem píše:žádná K20 , ale ten swap s 148kw bych si nechal líbit tak až ... to bude potvrzené že ten výkon tam je tak ... není to b18 a né b16 ?

Já bych řek že b16 když to bylo v ee8.. pochybuju že by prodával motor z integry za 40t na swap :D

sajlem
CRX velení
CRX velení
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod sajlem » 12 úno 2011 06:20

Redy píše::?: ...celkem běžně se tu nesouhlasí mám ten pocit ;) zrovna pár příspěvků nahoru s křídlem...nebo mě taky spousta lidí řeklo co se jim nelíbí na mém autě a mají třeba i pravdu 8-)

Kdybychom každej z nás neměl jen a jen svou hlavu tak bychom asi neměli crx protože tu mi taky všichni rozmlouvali

sajlem
CRX velení
CRX velení
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod sajlem » 12 úno 2011 06:21

Repi píše:
sajlem píše:žádná K20 , ale ten swap s 148kw bych si nechal líbit tak až ... to bude potvrzené že ten výkon tam je tak ... není to b18 a né b16 ?

Já bych řek že b16 když to bylo v ee8.. pochybuju že by prodával motor z integry za 40t na swap :D

Ale s tím výkonem ? víš... být to 1.8l, tak ... ale jestli ej to 1,6 tak to je dobře vyhnané

sajlem
CRX velení
CRX velení
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod sajlem » 16 úno 2011 18:10

kuci, rozdíl mezi před, a po face podvozku je rozdůl v uchycení tlumiču do ramen ? takže pokud vyměním ramena v zadu tak můžu koupit poface podvozek ?

J!R!
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod J!R! » 16 úno 2011 18:36

sajlem píše:kuci, rozdíl mezi před, a po face podvozku je rozdůl v uchycení tlumiču do ramen ? takže pokud vyměním ramena v zadu tak můžu koupit poface podvozek ?

ja si myslim ze ano... :)

Wláďa
Správce fóra
Správce fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Wláďa » 16 úno 2011 18:48

No jestli mají ramena stejný uchycení tak by to teoreticky mělo jít....
crx EE8 Vtec B16A1
Obrázek
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
wlada.777@email.cz
773 099 676
Facebook

sajlem
CRX velení
CRX velení
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod sajlem » 16 úno 2011 19:00

potřeboval byc to vědět na 100% , páč pokud bych koupil ty odlehčené ramena ,.. tak to budou poface, a pak můžu koupit poface podvozek a mám po starostech

sajlem
CRX velení
CRX velení
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod sajlem » 17 úno 2011 18:33

konečně vyměněná prasklá manžeta ... , nevěřil jsem že to auto může snést takové rány kladivem

sajlem
CRX velení
CRX velení
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod sajlem » 18 úno 2011 06:19

V sobotu se jde pekne zkontrolovat popř rozdělat , autíčko na náhradní díly, takže pokud máte někdo o něco zájem tak napište , ... pokud to nebudu potřebovat já tak to bude na prodej.

Redy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Redy » 18 úno 2011 08:41

Na díly? jakože celý jo? :)

Repi
Klouček
Klouček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Repi » 18 úno 2011 08:47

on to podle mě myslel tak že to rozebere a co nebude potřebovat že bude na prodej, třeba ty ramena pokud bude kupovat ty na vidličku :)

jazzik
CRXař
CRXař
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod jazzik » 18 úno 2011 12:22

jediny co bylo rozdily u civica v predface a poface bylo spodni rameno...to same to tak bylo s tim,ze 1,3 nemela ramena do kerych sel dat stabilizator ... kazdopadne sezenes poface napravy a flaknes na predface auto uplne s klidem a prehledem :)
Jazzik

sajlem
CRX velení
CRX velení
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod sajlem » 18 úno 2011 15:42

Redy píše:Na díly? jakože celý jo? :)

jj uplně celé

sajlem
CRX velení
CRX velení
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod sajlem » 18 úno 2011 15:43

Repi píše:on to podle mě myslel tak že to rozebere a co nebude potřebovat že bude na prodej, třeba ty ramena pokud bude kupovat ty na vidličku :)

no tak nějak :-D proste autíčko pro mě na náhradní díly a co ... nebude potřeba tak to klidně pošlu dál at s toho někdo má užitek, zítra ho jedu pořádně prohlídnotu co je na něm dobré a za něco stojí

sajlem
CRX velení
CRX velení
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod sajlem » 18 úno 2011 15:44

jazzik píše:jediny co bylo rozdily u civica v predface a poface bylo spodni rameno...to same to tak bylo s tim,ze 1,3 nemela ramena do kerych sel dat stabilizator ... kazdopadne sezenes poface napravy a flaknes na predface auto uplne s klidem a prehledem :)

tak to je paráda

sajlem
CRX velení
CRX velení
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod sajlem » 19 úno 2011 17:01

na to auti na ND jsou poface zadní ramena, .... takže na vidličku , ... ted otázka jestli koupit ty odlehčeny a nebo vymontovat ty normální ....

Zpět na „Vaše CRX / Your CRX“