Redy píše:kdo?si tu pohádkujeme ne, tak nás nevyrušuj akční hrdino
![]()
jo už jsem si všiml, že tady musíš buď souhlasit nebo se vůbec nevyjadřovat
Moderátor: Minor
Redy píše:kdo?si tu pohádkujeme ne, tak nás nevyrušuj akční hrdino
![]()
Repi píše:je to sranda no, crx je moc pěkný auto, moc pěkně jede a všechno kolem ale když to tu kolikrát čtu tak už mě přijde že to někteří přehání.. přecejenom je to jenom auto a vždycky bude.. nakonec si každej stejně koupí něco jinýho a´t už kvuli rodině, bydlení atd atd.. teď si všcihni říkaj že si ho nechají že to budou mít do smrti.. to sem o jedničce říkal taky a jak to dopadlo.. nějaká taková absolutní zapálenost a´t už pro hondy nebo pro crx u mě už polevuje.. prostě to auto mám a basta.. až mě nebude vyhovovat tak ho vyměním, posunu se dál.. dřív sem si taky říkal že si vživotě nekoupím jiný auto jak hondu.. jo hondy sou pěkný ale za posledních 10let neudělaly pořádný auto, sice vypotili dva civicy type r (což mě strašně mrzí) ale s takovou dodávkou by se mi moc nelíbilo jezdit.. já sem přesedlal z "nekoupím si jiný auto než honda" na "nekoupím si jiný než japonský auto". tento a minulej týdem sem se třeba nadchl pro mazdu rx7 fd, předtím to byl skyline r33 gtr.. sny sou krásná věc, já bych si je chtěl plnit ale né vždycky to de tak jak si člověk představuje a časem mění názory.. a tím končím debatu o úžasnosti crx.. SAYONARA
sajlem píše:žádná K20 , ale ten swap s 148kw bych si nechal líbit tak až ... to bude potvrzené že ten výkon tam je tak ... není to b18 a né b16 ?
Redy píše::?: ...celkem běžně se tu nesouhlasí mám ten pocitzrovna pár příspěvků nahoru s křídlem...nebo mě taky spousta lidí řeklo co se jim nelíbí na mém autě a mají třeba i pravdu
Repi píše:sajlem píše:žádná K20 , ale ten swap s 148kw bych si nechal líbit tak až ... to bude potvrzené že ten výkon tam je tak ... není to b18 a né b16 ?
Já bych řek že b16 když to bylo v ee8.. pochybuju že by prodával motor z integry za 40t na swap
sajlem píše:kuci, rozdíl mezi před, a po face podvozku je rozdůl v uchycení tlumiču do ramen ? takže pokud vyměním ramena v zadu tak můžu koupit poface podvozek ?

Redy píše:Na díly? jakože celý jo?
Repi píše:on to podle mě myslel tak že to rozebere a co nebude potřebovat že bude na prodej, třeba ty ramena pokud bude kupovat ty na vidličku
jazzik píše:jediny co bylo rozdily u civica v predface a poface bylo spodni rameno...to same to tak bylo s tim,ze 1,3 nemela ramena do kerych sel dat stabilizator ... kazdopadne sezenes poface napravy a flaknes na predface auto uplne s klidem a prehledem
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti