som tu síce dosť nový, ale niektorí z Vás si už možno všimli, že sem tam tu zháňam alebo predávam nejaké veci.
Snaha je urobiť z nej pretekára, čiže nulový interér, tvrdý podvozok, hlučný a pokiaľ možno čo najvýkonnejší motor.
Bohužiaľ rozpočet je nízky, takže žiadne racingové vychytávky sa nekonajú. Momentálne čakám na súčiastky a nemám moc čo robiť, takže mám čas napísať ako to pokračuje, ak to niekoho zaujíma

Doviezli sme ju s otcom asi pred 4 mesiacmi z Nemecka. Je to čistá EE8 žiadne swapy ani nič podobné. Cesta to bola zaujímavá, keďže ťažné vozidlo bola 90 koňová plynová Fiat Multipla s ktorou sme zopárkrát na Nemeckej dialnici museli radiť do dvojky, pretože bolo mierne stúpanie

Začal som podvozkom, zatiaľ čo oco sem tam niečo urobí na motore (ak nerobí motor niekoho iného aby boli €).
Všetko z podvozku išlo dolu a každý diel som musel zbaviť hrdze a nafarbiť. Svalovica z karbošky bola bežná záležitosť

Ramená náprav dostanú nové silentbolky (žlté superflex), tak dúfam, že sa osvedčia.
Akurát sa chystám začať robiť podvozok, ale musíme vyrobiť nejaké stojany, aby sa auto dalo prevrátiť na bok.
Čo sa motoru týka, ten bol vo veľmi dobrom stave po 200 000 km. Až sme boli prekvapení.
Samozrejme sme ho rozobrali do posledného šróbu a teraz ho dávame dohromady. Aj prevodovka bola rozobraná a vymenili sme stály prevod na 4.929
hotové úpravy: odľahčený zotrvák, vyhladená a vyvážená kľuka, vyhladené ojnice, odľahčené piesty a piestne čapy, vybrúsené sedlá ventilov a komory.
Vyzerá to tak, že motor pobeží nonstop VTEC, keďže to nebude na obyčajné jazdenie. Potom je výhoda, že sa dajú poriadne odľahčiť vahadlá. Tiež plánujeme ladený výfuk. Riadiaca jednotka bude DTAfast S60.
Tiež vyrábam vlastnú LCD prístrojovku, keďže nemám zbytočných 1000€.
To je asi tak všetko, čo ma napadlo. Ak máte nejaké rady alebo skúsenosti na čo si mám dávať pozor, prosím napíšte!
Diki