EE8 Adámkova
Moderátor: Minor
Re: Adámkova EE8
Tá spodná je geniálna mám ju už 3rok a spokojnosť nie ako tá Čína z hliníku 

- PeteZ
- Miminko
- Kontaktovat uživatele:
Tu spodní mám od Franty taky dokonce ve stejný barvě
jen zatim nedozrál čas ji dát na auto......né nedozrál jen jsem se k rozborce neodhodlal

Ja ted namontuju tu Cčkovou. Spodni později. Ted cekam na silentbloky a ulozeni stabiku, tak pujde vse ze spodku ven.
ja mám uloženie stabíku v polyuretáne a super 

Ja objednavam vse normal, druhovyrobu. Nechci aby to bylo uplne tvrde.
Ještě potrebuji tlumice, zatim to vypada na sadu Bilstejnů B6 nebo B8
Ještě potrebuji tlumice, zatim to vypada na sadu Bilstejnů B6 nebo B8
- PeteZ
- Miminko
- Kontaktovat uživatele:
Já jí tam namontuju až bude repas všech silentů takže tak jako tak půjde spousta věcí ven.ale kdy k tomu dojde sám nevim(viz ta moje dnešní fotka zde na foru) 

podla mna je to len
o zvyku ale každeho vec čo dá či seriu alebi PU
o zvyku ale každeho vec čo dá či seriu alebi PU
Jestli chceš zůstat u seriové výšky tak vem spíš Bilstein B6.B8 by měli mít kratší pístnici.B8 mám na daily a nemůžu si je vynachválit 

vydrys píše:Jestli chceš zůstat u seriové výšky tak vem spíš Bilstein B6.B8 by měli mít kratší pístnici.B8 mám na daily a nemůžu si je vynachválit
Tak by to mely byt ty B8, kratší. Nebyl jsem si jisty.
Tak už mi to fouka i na jednicku

Taaak dalsi vanoce. Ulozeni obou stabiku a snad většina silentu na predek i zadek.
Tak jedna strana zadni napravy je venku. Vetsina silentu to mela za sebou. Povedlo se utrhnout sroub, ktery drzi spodni rameno k veklymu podelnymu. Takze flexa a pak tri hodiny dolovani zbytku ven.
- Wláďa
- Správce fóra
- Kontaktovat uživatele:
Adámkova EE8
Jak budeš vyndavat ty starý silenty? Mě se to zatím nijak nepovedlo a k lisu jsem se ještě nedostal. 

crx EE8 Vtec B16A1

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
wlada.777@email.cz
773 099 676
Facebook

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
wlada.777@email.cz
773 099 676
Adámkova EE8
No kdysy na civicu jsem vyklepnul ten kovovej stred pro sroub. Vzal primocarku a riznul tu gumu a hlavne ten plášť silentu. Ten se smrsknul a vypadl z ramena. Pak jsem stejne ale shanel lis aby mi tam natlacily novy. Ted jsem obevil lis v praci na kterym by to melo jit. Tak to nekdy o vikendu zajedu zkusit.
Adámkova EE8
pokud tam nemáš plno šikovnejch přípravků, tak já lisoval normál oříškama z goly 

Adámkova EE8
Tak uz jen rozpojit spodni ramena od tehlice a vylisovat dva posledni silenty. Nove díly uz postupně davam na hromádku ale dost toho ještě chybí.
A minulý vikend u me byla navsteva a privezla nějaké drobnosti
A minulý vikend u me byla navsteva a privezla nějaké drobnosti
Adámkova EE8
Dnes jsem mel cestu do Děčína, rano pri snídani jsem čekoval bazos a videl jedny kola, ktery jsem se driv pokousel sehnat. Rozmer presne co potrebuju a 10km od Děčína
tento mesic sice bylo v plánu dat stranou penize na tlumice, ale kola shanim uz skoro 3/4 roku... Tak tady jsou

Adámkova EE8
Tohle je plán

Adámkova EE8
Postupně renovuju
Dnes novej balíček. Jeste loziska a zadek bude komplet.