MiniMaxi PrahaPokec (pravidelné bowlingové soustředění:)
Moderátor: Minor
- Warezz.K
- Fórum podpora
- Kontaktovat uživatele:
Re: MiniMaxi PrahaPokec 26.9.2010
Prosím napsat přesně čas, místo setkání a telefon na nějakého šéfa viz. Redy (pro blbečky jako já) Kdyby náhodou. Ale dojedu studentem agency na zličín. Nemohu jet autem, Redy ví.
Taaaakže, přesné místo je zde: http://mapy.cz/#mm=ZTtTcP@sa=s@st=s@ssq ... 14640@z=16
Jmenuje se to Bowling19, adresa Ocelářská 17, rezervaci máme od 14:00, takže sraz nejpozději v tuto hodinu, pro ty co chtějí pokecat u aut samozřejmě sraz cca o půl hodiny dříve a kontakt na mě je 602465045
Jmenuje se to Bowling19, adresa Ocelářská 17, rezervaci máme od 14:00, takže sraz nejpozději v tuto hodinu, pro ty co chtějí pokecat u aut samozřejmě sraz cca o půl hodiny dříve a kontakt na mě je 602465045
Ještě jedno, V 17:00 začíná v Letňanech přehlídka monsterů, tak pokud budeme stíhat, nebylo by špatné tam udělat spanilku a podívat se na to tady je foto přímo z akce http://www.autoemil.cz/obr12.jpg
- Ajsik
- Žáček
- Kontaktovat uživatele:
Redy píše:Ještě jedno, V 17:00 začíná v Letňanech přehlídka monsterů, tak pokud budeme stíhat, nebylo by špatné tam udělat spanilku a podívat se na to tady je foto přímo z akce http://www.autoemil.cz/obr12.jpg
No, ten by CRX schlupnul jak malinu
_________BŮH STVOŘIL ZEMI ...... HONDA STVOŘILA CRX_________
- Warezz.K
- Fórum podpora
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem si koupil už jízdenky na student agency, tak doufám, že to už nepřesunete
Jasný že ne počasí docela na pytel, ale lepší to v tomhle týdnu zdá se nebude, ale tak nejsme z cukru, tak se na vás těším
Vždyť budeme vevnitř, tak o co jde
Minor@honda-club.cz, 737574121, ICQ 225505717
No spíš že se v klidu nepodíváme na crxka než půjdeme dovnitř uděláme takový deštníkový pokec no
Tak a je po bowlingovém soustředění Myslím že se navzdory počasí se opravdu povedl, účast byla vysoká a pořádně jsme si zahráli jak bowling, tak fotbálek, nebo kulečník. Nechyběla hostina v nedaleké restauraci u švejka, kde se cocksík dočkal kachny, já spálil hubu na ďábelských špagetách...po tom všem se dokonce počasí umoudřilo, takže přišel na řadu pokec u našich mazlíků o našich mazlících Oproti loňskému soustředění chyběla přebornice v bowlingu Lenny, takže jsem si šel pro první místo nejspíš já děkuji všem co dorazili a moc se těším na další setkání, bylo to opravdu supr teď ještě doufám že v pořádku dorazí warezz.k pač nám tu nepochopitelně zhaprovalo forum jak jste si asi všimli
Paráda, musíme to dělat častěji. Díky organizátorům
- Warezz.K
- Fórum podpora
- Kontaktovat uživatele:
Paráda srazu vydařen, my dorazili v pohodě, cestu sem prospal Fórum v prdeli opět Ale to pořeším zítra nejdřív Dobrou noc šášové
Re: MiniMaxi PrahaPokec (pravidelné bowlingové soustředění:)
Tak lidičky, co další ročník našeho pravidelného bowlingového setkání?? než nám napadne první sníh a nebudeme moct kočky vyvézt co třebas 29.10.?
Toho 29. asi zrovna nemůžu, ale jinak jsem pro.
- Petk@
- CRX Guru
- Kontaktovat uživatele:
Kdys mi do toho neskoci prace tak bych jel ale bohuzel favoritem ( redy ho uz videl pred rokem kdys sem si jel pro tryko na dalsi cerusku se setri uz
Tož co v pátek 28.10.?
Já zřejmě budu z pátku na sobotu slavit kamarádčinu svatbu. Takže v sobotu vpodvečer bych snad už mohl, pokud se to neprotáhne na víkendovou oslavu, což zatím nevím.
no každopádně jsme zatím jen 3 a to ještě ne na tuty...takže jde ještě někdo?????
Kamaradi,pojdme se tedy pevne domluvit na terminu,,bowlingoveho soustredeni" predpokladam ze bude moct dorazit:minor,redy,petka,martin,ozzy,ja.napiste prosim,kdo dalsi by mohl.MInuly bowling byl super,tak si pojdtme tento skvely sraz zopakovat
já bych mohl příští víkend za 14 dní a dál, už je to špatné..
Honda Prelude 2.0 F20A4
Zpět na „CRX setkání / CRX meets“