Zahřívání palubovky

Jste v nesnázích, někde je chyba a vy nevíte jak dál? Pište sem...

Moderátor: Minor

Tom
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Zahřívání palubovky

Příspěvekod Tom » 30 srp 2010 20:31

Zdravim mám takový problém když se mně zahřeje motor tak teplo z motora jde zkrz palubovku palubovka je celá rozpálená i přístrojovka,kastlík,celej stoupek kde je rádio atd..(celej předek je rozpálenej) ikdyž mám vyplé nebo zaplé foukání tak z těch otvorů jde velké teplo ikdyž je foukání nastavený na studeno.Prosím o radu. :(

Jofrey CRX
Miminko
Miminko
Kontaktovat uživatele:

Re: Zahřívání palubovky

Příspěvekod Jofrey CRX » 02 zář 2010 20:04

Tom píše:Zdravim mám takový problém když se mně zahřeje motor tak teplo z motora jde zkrz palubovku palubovka je celá rozpálená i přístrojovka,kastlík,celej stoupek kde je rádio atd..(celej předek je rozpálenej) ikdyž mám vyplé nebo zaplé foukání tak z těch otvorů jde velké teplo ikdyž je foukání nastavený na studeno.Prosím o radu. :(

můžu tě ujistit, že je to normální u Céra.
Dělalo mi to první Céro, dělá i druhý Céro.
Je to malinkatý auto, malej okruh topení, všude málo místa a to teplo se přenáší i do interiéru jak popisuješ.
To máš vidět na okruhu jakej je v autě HIC. Teplota na COLD, vantilátor vypnutej a jenom otevřená náporová klapka před řidičem.
Potil jsem se všude a tak moc, že i sedačky byla jak po mokrým čištění.

Jeden malinkatej problém ale být může. Otevři kapotu a podívej se do místa kde vstupují skrze motorovou přepážku hadice do topení. Je to zhruba na úrovni spojení motoru s převodovkou. V tom místě je klapka regulující přívod teplé kapaliny do topení. Tak se mrkni, jestli ti z tý klapky nevypadlo lanko na ovládání..
ホンダ 市民 クーペ CR-X ED9

pepo crx
Žáček
Žáček
Kontaktovat uživatele:

Re: Zahřívání palubovky

Příspěvekod pepo crx » 03 zář 2010 19:30

na crxe som síce tento problém nepostrehol, robí mi to ale shuttle... ...prepínam fúkanie len na čelné sklo aj keď je kurenie/chladenie vypnuté, sálajúce teplo to automaticky usmerňuje tam a necítim hic na nohy keď po ňom netúžim... *fin*
enjoy VTEC

Zpět na „Potřebuji poradit :( / Need help“