Lestenie laku
Moderátor: Minor
Lestenie laku
Ahojte...chcem sa opytat ci ma njekto skusenosti...auto mam 2 masiace po striekani ktore sa njako extra nevidarilo..je tam pomaranc ....a pri skladani sa mi sem tam cosi trosku osuchalo...lesk na tom tiez neni najlepsie . Mate njetko skusenosti s nejakymi dobrymi pripravkami a nejakou technikou? ..budem vdacny za vsetky rady..dikes
- exxsodus
- Klouček

- Kontaktovat uživatele:
Re: Lestenie laku
Mercurius píše:Ahojte...chcem sa opytat ci ma njekto skusenosti...auto mam 2 masiace po striekani ktore sa njako extra nevidarilo..je tam pomaranc ....a pri skladani sa mi sem tam cosi trosku osuchalo...lesk na tom tiez neni najlepsie . Mate njetko skusenosti s nejakymi dobrymi pripravkami a nejakou technikou? ..budem vdacny za vsetky rady..dikes
jestli tam je pomeranc uz ze zastriku, tak to uz jedine asi znova prelakovat.. zkusim se zeptat kamose, je vedouci lakovny tak by kdyztak mohl vedet o nejakem pripravku, jestli teda nejaky existuje
netreba ho odstranit uplne..neni to zas tak zle..ale vraj sa to lestenim samo trosku vilepsi..ide mi hlavne o nejake dobre pripravky ...pocul som ze m3 je dobra znacka..lenze flasticka stoji 30E a treba mi ich 3 =) ..tak to mi pride vela
- chosse.j
- Klouček

- Kontaktovat uživatele:
ano, 3M je hodně dobré... a nevím, jestli 3 lahvičky na celé auto.. kámoš má jednu a už s ní vyleštil tolik aut...
ale pokud jde o pomeranč, tak to by jsi se uleštil k smrti i s leštičkou.. já bych to nejdřív vzal brusným papírem 2000(přes kostku). problém je v tom, že není těžké probrousit hranu.. a pak tou leštící pastou od 3M a leštičkou..
ale neviděl sjem tvůj lak, nejsem lakýrník, jen se kolem toho trochu pohybuju u známého
ale pokud jde o pomeranč, tak to by jsi se uleštil k smrti i s leštičkou.. já bych to nejdřív vzal brusným papírem 2000(přes kostku). problém je v tom, že není těžké probrousit hranu.. a pak tou leštící pastou od 3M a leštičkou..
ale neviděl sjem tvůj lak, nejsem lakýrník, jen se kolem toho trochu pohybuju u známého
moje zkusenosti jsou : zbrousit pod vodou 2000 smirglem .... dat si celkem zalezet a pak velkou flexu s regulaci otacek a 3M pastu ... pak je to krasa
Jazzik
- chosse.j
- Klouček

- Kontaktovat uživatele:
jazzik píše:moje zkusenosti jsou : zbrousit pod vodou 2000 smirglem .... dat si celkem zalezet a pak velkou flexu s regulaci otacek a 3M pastu ... pak je to krasa
jj, přesně moje myšlenky.. smirkem strhnout pomeranč, ale pozor na probroušení laku na hranách a pak rozleštit..
Zpět na „Potřebuji poradit :( / Need help“