Než se pustim do výměny, rád bych si zjistil nějaké informace předtím než to udělám. Je to pár dní, co mi začlo blbnout dobíjení. Si tak vesele jedu a při vyšších otáčkách cca 4 a výše mi začne svítit baterka. Někdy se rozsvítí, někdy jen pobliká, takovej ten bzzz bzzz efekt, jakoby špatnej dotek nějakých kabelů, po vyřazení a uklidnění motoru zas zhasne. Dneska se mi třeba stalo, že na 5 stupeň při 160 asi se zas rozsvítila ale už nezhasla. Tak jsem dojel domů a po asi 6 hodinách jdu k autu, nastartuju a zas nic zase nesvítí. A já jako kutilek, vyznajíc se trochu v elektrice a když zrovna ne tak mam dobrého známého se chci zeptat, jestli se dá altík nějak třeba opravit. Vyměnit něco v něm a tak, abych třeba nebral rovnou jinej. Jo jasný, mohu to jednoduše vyměnit, ale prostě já jsem hračička, kterej se rád v něčem hrabe zvláště v autě prostě mi to baví
 Jestli nemáte náhodou třeba někdo zkušenosti s opravama altíků, jejich repase a tak. Budu vděčen za každej názor
 Jestli nemáte náhodou třeba někdo zkušenosti s opravama altíků, jejich repase a tak. Budu vděčen za každej názor  Thanks a lot!
 Thanks a lot!  

dej nový altík stoji tak kolem 500,- dobrej
  dej nový altík stoji tak kolem 500,- dobrej cim to je?
 cim to je?  jsem myslel novej u tebe, ale jetej samozrejme... sezen nejaky zachovaly
 jsem myslel novej u tebe, ale jetej samozrejme... sezen nejaky zachovaly
 Ale já odšouboval z brzdového válce tu část co jsou na ní ty trubky k bzdám nevim jak ti to líp vysvětlit práce spíš pro dva jeden přidržuje tu část brzdového válce a druhý pomalu vytahuje altik P.s pozor na trubky k brzdám ale jinudy to nejde teda mě se to nepodařilo.
  Ale já odšouboval z brzdového válce tu část co jsou na ní ty trubky k bzdám nevim jak ti to líp vysvětlit práce spíš pro dva jeden přidržuje tu část brzdového válce a druhý pomalu vytahuje altik P.s pozor na trubky k brzdám ale jinudy to nejde teda mě se to nepodařilo.
 ja jsem mel ten jeden šroub strhnutej
 ja jsem mel ten jeden šroub strhnutej   hodina prace ta vyměna...
  hodina prace ta vyměna... Fakt pakárna. Tak sem tam nastříkal ten odrezovač a nechal to bejt a až budu mít chuť tak uvidíme. Já jsem zvědav i na ten řemen pak až se to bude dávat zpět. To bude peklo taky.
 Fakt pakárna. Tak sem tam nastříkal ten odrezovač a nechal to bejt a až budu mít chuť tak uvidíme. Já jsem zvědav i na ten řemen pak až se to bude dávat zpět. To bude peklo taky.

ja mam tych uhlikov po kkt ale to ti asi prd platne, mozes aj zohnat neake ine a prisposobit ich aby sa ti tam zmestili ale lepsie su origo skus ich pozhanat v neakych autodielach hlavne myslim ze by si ich skor zohnal v neakych velkoskladoch ale to uz ja ti nepoviem kde prestne
  ja mam tych uhlikov po kkt ale to ti asi prd platne, mozes aj zohnat neake ine a prisposobit ich aby sa ti tam zmestili ale lepsie su origo skus ich pozhanat v neakych autodielach hlavne myslim ze by si ich skor zohnal v neakych velkoskladoch ale to uz ja ti nepoviem kde prestne