MrBlue0553 píše:Poslušně hlásím pane obrlajtnant, že my s přítulkyní vyrážíme také z Plzně
poslušně nehlaš dyž vyrážíme už ve čtvrtek

Moderátor: Minor
MrBlue0553 píše:Poslušně hlásím pane obrlajtnant, že my s přítulkyní vyrážíme také z Plzně
Zerrberus píše:Ahoj BRNO. Tak mohli by jsme se domluvic Brnaci a okoli treba na sraz na ustrednim hrbitove. A jet spolecne, at nezabloudimeTakze navrhuji cas kolem 14te- 16te odpoledne.
Any other ideas ?
Ajsik píše:Už se to blíží... 4 týdny!
Kdo jak pojede, rád by jsem se s někým cestou spojit, aby jsem nejel sám. Přímou cestou asi nikoho nepotkám (MB-Nymburk-Kolín-Havl.Brod...) takže by jsem si trochu zajel a jel z MB nejspíše přes Jičín, Hradec králové a přes Pardubice dále. Mám noční a končím v pátek ráno, tak by jsem vyjížděl někdy odpoledne až se vyspím, asi tak okolo 16h a něco mezi 19-20h příjezd do kempu?!
Ajsík
tomas píše:Zdárek,
taktéž se chystám vyrazit z MBtak to bychom se spolu mohli domluvit a jet společně. Ještě tento víkend ale musím zapracovat na hondičce a potom bychom se spolu domluvili, souhlasíš?
chucky píše:Já s přítelkyní vyrážím v pátek dopoledne z Děčína směrem na Mladou Boleslav, atd....Odkud jedeš Ty DALPOL? :-
Zerrberus píše:Ahoj BRNO. Tak mohli by jsme se domluvic Brnaci a okoli treba na sraz na ustrednim hrbitove. A jet spolecne, at nezabloudimeTakze navrhuji cas kolem 14te- 16te odpoledne.
Any other ideas ?
nettopeer píše:Zerrberus píše:Ahoj BRNO. Tak mohli by jsme se domluvic Brnaci a okoli treba na sraz na ustrednim hrbitove. A jet spolecne, at nezabloudimeTakze navrhuji cas kolem 14te- 16te odpoledne.
Any other ideas ?
To by možná šlo
Dalpol D8 píše:Pojede někdo z Ústí nad Labem a okolí, že by jsme se sešli a jeli společně?
Michalka píše:Dalpol D8 píše:Pojede někdo z Ústí nad Labem a okolí, že by jsme se sešli a jeli společně?
My jedeme z Mostu, právě jsem se chtěla zapojit do debaty kdo kudy jede... myslela jsem srazit se v Praze
Zpět na „CRX setkání / CRX meets“
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host