Pospi: no vidíš to! bezva že aspoň na chviličku

Moderátor: Minor

hele na místě jsem nebyl, takže to bude do jisté míry improvizace, ale pokud budeme mít nějakou šablonu dole i nahoře, aby se vědělo kolik aut má stát za sebou nad sebou a podobně, což máme, tak by to neměl být velký problém
 hele na místě jsem nebyl, takže to bude do jisté míry improvizace, ale pokud budeme mít nějakou šablonu dole i nahoře, aby se vědělo kolik aut má stát za sebou nad sebou a podobně, což máme, tak by to neměl být velký problém  pak už se jen doladí mezery apod...ale jak je například parkoviště dlouhé a zda bude stačit atd. to nevím, proto to bude improvizace, ale není to nic megalomanského takže by to mělo vyjít
 pak už se jen doladí mezery apod...ale jak je například parkoviště dlouhé a zda bude stačit atd. to nevím, proto to bude improvizace, ale není to nic megalomanského takže by to mělo vyjít 

ale z videa je dobře vidět že se tam vejde 9 aut, možná 10, tak s tím potom při realizaci počítat, s čímž jsem taky u toho jednoduchého návrhu počítal  a pokud chceš nějaký grafický..tak nevím nevím jestli se ti to tam vejde
 ale z videa je dobře vidět že se tam vejde 9 aut, možná 10, tak s tím potom při realizaci počítat, s čímž jsem taky u toho jednoduchého návrhu počítal  a pokud chceš nějaký grafický..tak nevím nevím jestli se ti to tam vejde 

) a pak udělal zrychlené video, bude to určitě vypadat pěkně
 ) a pak udělal zrychlené video, bude to určitě vypadat pěkně  
 já osobně jsem domluvenej s jednim človíčkem co natáčí pro českou televizi...nebude teda tahat nějakou mega výbavu, ale má dost kvalitní HD kamerku atd a doufejme že se přijede podívat a bude natáčet co půjde
 já osobně jsem domluvenej s jednim človíčkem co natáčí pro českou televizi...nebude teda tahat nějakou mega výbavu, ale má dost kvalitní HD kamerku atd a doufejme že se přijede podívat a bude natáčet co půjde  to s tím zrychleným záběrem je dobrá myšlenka
 to s tím zrychleným záběrem je dobrá myšlenka  

"?To myslím ne,jsme přece lepší a zvládnem nápis o třech písmenech a tak krásně,že bude jedinečný
 "?To myslím ne,jsme přece lepší a zvládnem nápis o třech písmenech a tak krásně,že bude jedinečný  .Mno,prostě nám věřím a bude to legrace.
 .Mno,prostě nám věřím a bude to legrace.

tak mě napiš, jestli to teda platí, at to kdyžtak stihnu zrušit.
 tak mě napiš, jestli to teda platí, at to kdyžtak stihnu zrušit.  
 kdo dřív přijde...ale vypadá to že by vás bylo ještě na jednu chatku, tak já zkusím napsat majitelce, jestli by byla ještě jedna volná a dám vědět
 kdo dřív přijde...ale vypadá to že by vás bylo ještě na jednu chatku, tak já zkusím napsat majitelce, jestli by byla ještě jedna volná a dám vědět  

Zpět na „CRX setkání / CRX meets“
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti