Moravskoslezský CRX sraz
Moderátor: Minor
Moravskoslezský CRX sraz
Co takhle zorganizovat takový menší crx sraz v moravskoslezském kraji málo kdo z nás se asi bude trmácet až někde do čech na nějaký ten srazík i když by určitě stál zato. Tak kdokoliv z moravskoslezského kraje bude mít zájem samozdřejmě i kdokoliv jiný ozvěte se a něco podniknem. 

- nettopeer
- Miminko

- Kontaktovat uživatele:
Re: Moravskoslezský CRX sraz
chces facku hned nebo az po chvili? ten sraz v Zruci je prave proto, aby moravaci mohli prijet.. bo jestli se na to vyprdnete, tak si ho zas muzem udelat na Kokorinsku a FU =)
In VTEC we trust
Honda CRX 1.6 VTEC cca 160hp
Honda Prelude 2.2VTi 185hp
zruc taky neni zrovna nejbliz 
no neni ani z prahy moc blizko a od ustecaku je to stejne daleko jako od brna, jestli ne dal
In VTEC we trust
myst píše:no neni ani z prahy moc blizko a od ustecaku je to stejne daleko jako od brna, jestli ne dal
mate to asi o 50% kratsi ale aspon ze to neni pres 200.
no teda rozhodně by mě nenapadlo že by se to mohlo někoho nějak dotknout ale jak vidím tak asi jó každopádně to nebylo v plánu tak sorry jenom nevím proč by jsme se nemohli sejít když jsme od sebe takový kousek a proč by to někomu mělo vadit neplánuju se vykašlat na celoklubový sraz a udělat si svůj jenom se sejít z lidma z okolí nic víc
a tím že jsem napsal že bych chtěl zorganizovat moravskoslezský sraz jsem nemyslel sraz v pravém slova smyslu ale spíš takový pokes nic protiklubového rozhodně a pokud se nestane nic co by mě bránilo zúčastnit se klubového srazu chci jet 
mimochodem ty sama myst jsi navrhla předsrazový meeting v praze takže nevím o co jde to samé jsem chtěl já a pokud jde o mě tak já osobně to mám do zruče nějakých 340 km takže nic moc blízko morava nekončí brnem 

no to jooooo, ale od tebe to znelo, jakoze se vykasles na velkej sraz a radsi si tam udelate vlastni grupicku a na nas ostatni FU
In VTEC we trust
myst píše:no to jooooo, ale od tebe to znelo, jakoze se vykasles na velkej sraz a radsi si tam udelate vlastni grupicku a na nas ostatni FU
ja to teda chapal uplne presne jak to bylo myslene. to same co ty v praglu.
super tak myslím že je všechno vysvětlené 
Zpět na „CRX setkání / CRX meets“