Ahoj. 
No tak to já si takhle jedu před 14 dny z kina ( Ženy v pokušení ). 23:00, uplně peázdná dvouproudá silnice 60kou omezená a v LEVÉM pruhu si to vesele hrne kamion tak 55km/h. 15 vteřin jsem trpělivý, ale čeho je moc toho je příliš. Meziplyn - za 3 , přejedu do pravého pruhu a předjíždím. No a co se nestane, ten zk*****ej   "profesionální řidič"     jednou blikne a  začne na mě najíždět, přesně ve chvíly, kdy jsem tak na úrovní zadních kol tahače. No jel jsem už tak 80 takže všichni známe CRX a brždění v nich, takže moje rozhodnutí bylo nebrzdit, ale zacpat nohu až na zem. No bohužel už to jinak nešlo, takže jsem tak v 90km/h škrknul o patník, náštestí už jsem byl před tím kamionem, takže jsem se neodrazil do něj ale přezz dva pruhy jsem "letěl" až do prostisměru. Za letu už jsem chytl už jen kontra, což mi při dopadu skoro utrhlo ruce, ale vůz jsem uklidnil. Zastavám a jdu si vylít nervy. A co ten kořen neudělá. Cituji "Tady na tyhle mladý týpky v těhle prdítkách mám tak náladu." a začne odjíždět !!!!!! Opsal jsem SPZ zavolal benga a tak ted čekám co se vyřeší.
ŠKODA: PP elektron, PZ ložisko, LP čep a geometrie  - podle poslechu, zatím jsem auto neměl na zvedáku.
PONAUČENÍ: příště vystoupit s mobilem v ruce a hned fotit !!! 
Co kdyby my ten vepř toho mého milačka rozmlátil ... 

To bych se za ním asi rozběhl, na ten kamion naskočil jak a jel bych na návešu dokud by někde nezastavil