Zdravím, jak je náročné prohodit skla ve dveřích. Jak je to s doladěním - vycentrováním skla do rámu?
Jde mi o to jestli se oplatí to prohodit kvůli STK a pak zase zpět. Nebo to risknout?
Pokud by se jim folie nebudou líbit, jak to napíší....jako závadu , daj mi STK na 30 dní a až to odstraním, tak mi daj plnou technickou nebo mě kvůli tomu rovnou vyhodí a budu platit plnou cenu za neprošlé auto?? + potom znova.
INFO: výměna skel ve dveřích
Moderátor: Minor
- Ajsik
- Žáček

- Kontaktovat uživatele:
INFO: výměna skel ve dveřích
_________BŮH STVOŘIL ZEMI ...... HONDA STVOŘILA CRX_________
- Autozednik Mambo
- Miminko

- Kontaktovat uživatele:
Re: INFO: výměna skel ve dveřích
to udělěj přes servis tu technickou jestli jde jenom o skla... 
- Ajsik
- Žáček

- Kontaktovat uživatele:
Autozednik Mambo píše:to udělěj přes servis tu technickou jestli jde jenom o skla...
Přes servis?.... to ale udělají auto tak, aby to prošlo, ne? = folie si můžu strhnou i sám a zadara
_________BŮH STVOŘIL ZEMI ...... HONDA STVOŘILA CRX_________
Zrovna včera sem to dělal
složité to není, stačí shodit tapec a povolit dva šroubky a vytáhnout...co se týče STK tam se může stát cokoliv, od jeďte, po strhněte to tady...
- Autozednik Mambo
- Miminko

- Kontaktovat uživatele:
tak servis je parťák toho stk ne, nejake folie se takhle moc neresi, stoji to petset no to vyrizeni, a jak udelas emise by me zajimalo?Ajsik píše:Autozednik Mambo píše:to udělěj přes servis tu technickou jestli jde jenom o skla...
Přes servis?.... to ale udělají auto tak, aby to prošlo, ne? = folie si můžu strhnou i sám a zadara

- mooonwalker
- Miminko

- Kontaktovat uživatele:
vymena tak na 15min jedno okno, ale na stk sem s folliema stahovla okna dolu, nikdo ani nechtel abych je vytahoval, se sazenejma jsem vyjel, a se stazenejma odjel, ale dulezityy je ze je musis stahnout jeste daleko pred stk aby ti nerekli, pane ridici, venku sjme videli ze mate na voze zatmavena skla, vytahnete je 
mooonwalker píše:vymena tak na 15min jedno okno, ale na stk sem s folliema stahovla okna dolu, nikdo ani nechtel abych je vytahoval, se sazenejma jsem vyjel, a se stazenejma odjel, ale dulezityy je ze je musis stahnout jeste daleko pred stk aby ti nerekli, pane ridici, venku sjme videli ze mate na voze zatmavena skla, vytahnete je
Takovou kliku bych chtěl taky mít.

e-mail: crxr@seznam.cz
e-mail: crxr@seznam.cz
Zpět na „Potřebuji poradit :( / Need help“