Nejdříve trochu surovosti v "Gran Torino" s Clint Eastwoodem
a poté film Pařba ve Vegas...komedie od které jsem nic nečekal a přitom tak špatná nebyla a film utekl jako voda a já se dobře pobavil

Moderátor: Minor

Redy píše:Tak jsem dnes shlédl dva snímky a oba mohu jen doporučit...
Nejdříve trochu surovosti v "Gran Torino" s Clint Eastwoodem
a poté film Pařba ve Vegas...komedie od které jsem nic nečekal a přitom tak špatná nebyla a film utekl jako voda a já se dobře pobavil
 Klasický Clint Eastwood
  Klasický Clint Eastwood   a Pařba ve Vegas bola tiež fpoho, fotky na konci dali šmrnc celému filmu
  a Pařba ve Vegas bola tiež fpoho, fotky na konci dali šmrnc celému filmu   

ale luxus bude asi ten District 9, na to slyšim jen chválu
 ale luxus bude asi ten District 9, na to slyšim jen chválu 

) tak mám radost že je na to chvála
 ) tak mám radost že je na to chvála  jdu to shlédnout
 jdu to shlédnout 

Redy píše:O Jánošíkovi sem slyšel, že je to pěkná blbostale luxus bude asi ten District 9, na to slyšim jen chválu

proč???protože v čase 00:14:53 se tam objeví červené céro
  proč???protože v čase 00:14:53 se tam objeví červené céro 
 dobrá práce, to se musí udělat screen nebo se to nějak vystřihnout a vložit sem
 dobrá práce, to se musí udělat screen nebo se to nějak vystřihnout a vložit sem  

céro tam bohužel neni
 céro tam bohužel neni 

s Travoltou a D.Washingtonem a celkem good
  s Travoltou a D.Washingtonem a celkem good

V téhle souvislosti mě ještě napadá film Valkýra s Tomem Cruisem, kterej je zajímavej a zase mi trochu rozšířil moje dějepisný znalosti...
  V téhle souvislosti mě ještě napadá film Valkýra s Tomem Cruisem, kterej je zajímavej a zase mi trochu rozšířil moje dějepisný znalosti...schympanze píše:chlapci.vrelo odporucam novy film od quentin tarantino "nehanební bastardi"
 akorat ne kazdymu se to muze libit....a rozhodne doporucuju Reservoir Dogs (Gauneři)
  akorat ne kazdymu se to muze libit....a rozhodne doporucuju Reservoir Dogs (Gauneři)   

žiadne triky ani efekty, poctivá akcia
  žiadne triky ani efekty, poctivá akcia   

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 14 hostů