Má tuhle vychytávku vůbec někdo v našich končinách?

Moderátor: Minor

tak to mi celou dobu nějak unikalo tahle info
 tak to mi celou dobu nějak unikalo tahle info  To byla nějaká hodně omezená série co?
 To byla nějaká hodně omezená série co?  To jo,to odpadá no...ale přibejvá kochání se jak mi nad hlavou leje a mě se to ani nedotkne
 To jo,to odpadá no...ale přibejvá kochání se jak mi nad hlavou leje a mě se to ani nedotkne  problém možná nastane když začnou padat kroupy
 problém možná nastane když začnou padat kroupy  

to je taky nějaká speciální edice crx o které nevím? chudák céro
 to je taky nějaká speciální edice crx o které nevím? chudák céro  z toho dělat takovouhle pojízdnou babicovu kuchtírnu
 z toho dělat takovouhle pojízdnou babicovu kuchtírnu 

Redy píše:Může mi někdo prozradit co je tohle za budíky co má nějakej klučina ve svém Vtec CRXu?

a datalogr je myslim z S2000 ale nejsem si jist
 a datalogr je myslim z S2000 ale nejsem si jist 
 digitalna pristrojovka?
  digitalna pristrojovka?  

Ked bude mat njekto info o takychto super werziach...tak si ich nechajte radsej pre seba ..aspon ma (nas) usetrite od sklamania ake mame oproti tomu šunky a tesime sa ked mame el. okna
  Ked bude mat njekto info o takychto super werziach...tak si ich nechajte radsej pre seba ..aspon ma (nas) usetrite od sklamania ake mame oproti tomu šunky a tesime sa ked mame el. okna  :D:D:D
:D:D:D ale třeba tu střechu sem tuhle viděl někde na prodej
 ale třeba tu střechu sem tuhle viděl někde na prodej  sice cena asi 20tisíc...ale byla by to jednoznačná záruka že by jí měl člověk pořád umytou tím jak by na ní ostatní slintali
 sice cena asi 20tisíc...ale byla by to jednoznačná záruka že by jí měl člověk pořád umytou tím jak by na ní ostatní slintali  v tomhle směru není nic nemožné
 v tomhle směru není nic nemožné 

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 92 hostů