Snížení náprav CRX1G/C3G
Moderátor: Minor
Snížení náprav CRX1G/C3G
Ahoj, je tu někdo, kdo snižoval přední nápravu, kde jsou torzní tyče? Stal jsem se majilem C3G a předek je vejš než zadek. Vzadu je mi jasné, že to jde pružinama. O předku jsem se letmo dočetl, že se má něco po otočit, ale nikde jsem nenašel žádné know how 

Snížení náprav CRX1G/C3G
No neke!!!! Gratuluju, dej nějaké fotky a porozprávěj 
Torzky se dají v pouzdře natočit, hodně o tom kdysi věděl Hifil, který chtěl s C3G závodit. Dnes se C3G věnuje třeba Igor Svaček.
Torzky se dají v pouzdře natočit, hodně o tom kdysi věděl Hifil, který chtěl s C3G závodit. Dnes se C3G věnuje třeba Igor Svaček.
Minor@honda-club.cz, 737574121, whatsapp 776408287
Snížení náprav CRX1G/C3G
Našel si mě tenhle stařík
- James
- CRX Guru

- Kontaktovat uživatele:
Snížení náprav CRX1G/C3G
Bezva koupě a se značkama. Taky bych bral
3g má super pozadí. Mělo by to jít, že celou torzku pootočíš v uložení, aby měla jiný předpětí. Já to ale nezkoušel, protože to mám akorát.
Snížení náprav CRX1G/C3G
James píše:Source of the post Bezva koupě a se značkama. Taky bych bral3g má super pozadí. Mělo by to jít, že celou torzku pootočíš v uložení, aby měla jiný předpětí. Já to ale nezkoušel, protože to mám akorát.
Od roku 1992 jeden majitel v ČR, nedavno zemřel
Sakra, na všechno jsou na netu návody, ale na tohle jsem nic nenašel, kam a okolik pohnout. Jen nějakou zmínku, ze musí někdy neco brousit.

- James
- CRX Guru

- Kontaktovat uživatele:
Snížení náprav CRX1G/C3G
Mám pocit, že je to v tisícihranu a jen to otočíš o zub. Nejsem si ale jistej. Neměl jsem to rozdělaný.