Dnes se mě dostala do ruk zajímavá EE8-Bohužel rozbitá (už 3roky).Paní,která ji vlastní asi ty 3 roky ji hned na začátku půjčila synovi a ten nedobrzdil,když mu kamarád nedal přednost a Fordem Max mu zkřížil cestu.Potom 3 roky čekala na toho kdo ji dá opět do kupy.Tenkrát jim někdo od Hondy nacenil díly,které by se musely vyměnit a přišli k hroznému číslu (To prý se daly obědnat originální od Hondy)(bylo to nedaleko 100tis).Dnes mě ji dovezli abych se pokusil s ní něco udělat.Zaslouží si to,podle VIN kodu je mladší než moje,pochází z Německa a má najeto!!!!!!Jen necelých 115tis.km!!!!.Je zajímavá svojí výbavou.př.15ky kola orig Honda rozm.195.Zadní plnohodnotné pasy uchycené nahoře na C sloupku.Zadní plato jak nové.Karoserie bez koroze.Horší to bude teď se sháněním N.D.Přislíbeno má něco z Polska a ostatní příležítostně.
Teď pár obrázků,Zatím ji mám za domem v zahradě a pomalu se chystám s ní něco dělat.Držte Palce Standa.
Nová EE8-Prostějovská.
Moderátor: Minor
- aerostanislav
- Žáček
- Kontaktovat uživatele:
Nová EE8-Prostějovská.
Teď pár obrázků,Zatím ji mám za domem v zahradě a pomalu se chystám s ní něco dělat.Držte Palce Standa.
- aerostanislav
- Žáček
- Kontaktovat uživatele:
Nová EE8-Prostějovská.
Paráda, držím palce!
Z Německa asi úplně původně nebude, tam se červené neprodávaly.
Kdo s ní bude pak jezdit, ta paní?
Rozhodně si ale zaslouží zachránit!!!
Z Německa asi úplně původně nebude, tam se červené neprodávaly.
Kdo s ní bude pak jezdit, ta paní?
Rozhodně si ale zaslouží zachránit!!!
Minor@honda-club.cz, 737574121, ICQ 225505717
- endrix
- Klouček
- Kontaktovat uživatele:
Nová EE8-Prostějovská.
Stando, mohl bych poprosit o detail těch zadních pásů? Pořád chci dát do CRXa dětskou sedačku a na 3bod by to přecejen bylo lepší a lépe by to drželo. I když jsem přítelkyni řek, že na ten jednoduchej co tam je to stačí
. Díky
A s opravou držim palce. Každý CRXo je potřeba dát dokupy a jezdit s nim.

A s opravou držim palce. Každý CRXo je potřeba dát dokupy a jezdit s nim.
- aerostanislav
- Žáček
- Kontaktovat uživatele:
Nová EE8-Prostějovská.
Ahoj,
Zítra se na to zaměřím,a vyfotím.Koukal jsem na to,poněvadž mám ten samý typ i když podle VIN je ta moje o něco starší.Ty pásy jsou nahoře uchyceny kousek směrem dopředu asi 15cm od uchycení vzpět zadních dveří.Jenže už to plastové obložení toho sloupku už má vypouklinu a v tom sloupku je matice uchycení pásu.No zítra nafotím a uvidí i ostatní.Mě jen vrtá v hlavě,ten původ,jestli to Německo byla jen přestupní stanice.Kde hledat?původní barvu? Když do Němec nešly červené?
Zdraví Standa.
Zítra se na to zaměřím,a vyfotím.Koukal jsem na to,poněvadž mám ten samý typ i když podle VIN je ta moje o něco starší.Ty pásy jsou nahoře uchyceny kousek směrem dopředu asi 15cm od uchycení vzpět zadních dveří.Jenže už to plastové obložení toho sloupku už má vypouklinu a v tom sloupku je matice uchycení pásu.No zítra nafotím a uvidí i ostatní.Mě jen vrtá v hlavě,ten původ,jestli to Německo byla jen přestupní stanice.Kde hledat?původní barvu? Když do Němec nešly červené?
Zdraví Standa.
Nová EE8-Prostějovská.
Tohle bude asi původní barva, málokdo to lakuje tak pečlivě, aby udělal i komplet brejle a motorový prostor.
- aerostanislav
- Žáček
- Kontaktovat uživatele:
Nová EE8-Prostějovská.
Opět se hlásím se zprávou ja je na tom nově oběvená EE8/(Prostějovská).
Tak se mě podařilo vyklepat,porovnat "brejle" byla to fuška dostat ji do potřebných rozměrů a tvarů.
Téčko mezi světly paní sehnala,tak jsem nemusel vyklepávat ten zmačkaný plech.
Zdraví Standa.
Tak se mě podařilo vyklepat,porovnat "brejle" byla to fuška dostat ji do potřebných rozměrů a tvarů.
Téčko mezi světly paní sehnala,tak jsem nemusel vyklepávat ten zmačkaný plech.
Zdraví Standa.
Nová EE8-Prostějovská.
Téčko je z ED9, ale ona tam ty patřičné plasty asi stejně neměla.
EE8 má celý sání (rezonátor, airbox atd) jiný.
Jinak paráda, jseš šikula!
EE8 má celý sání (rezonátor, airbox atd) jiný.
Jinak paráda, jseš šikula!
- aerostanislav
- Žáček
- Kontaktovat uživatele:
Nová EE8-Prostějovská.
Dík za pochvalu.Máš pravdu už dřívější nehoda ty plasty zničila .
- Wláďa
- Správce fóra
- Kontaktovat uživatele:
Nová EE8-Prostějovská.
Blahopřeji k další super opravě. Co vy dokážete Stando, to nechápu. 
Takový budíky jsem ještě u nikoho asi neviděl. To by mě zajímalo, co to bude za verzi. My máme přece všechny šrávky bílé a tady se to střídá s oranžovou. Není to jen zásah kutila? To asi ne, že ne?
Jinak jak píše Minor, "téčko" je z ED9 a myslím si, že bez úpravy tam být nemůže, protože má jinde posazenej zámek. EE8 ho má od motoru o něco dál.

Takový budíky jsem ještě u nikoho asi neviděl. To by mě zajímalo, co to bude za verzi. My máme přece všechny šrávky bílé a tady se to střídá s oranžovou. Není to jen zásah kutila? To asi ne, že ne?
Jinak jak píše Minor, "téčko" je z ED9 a myslím si, že bez úpravy tam být nemůže, protože má jinde posazenej zámek. EE8 ho má od motoru o něco dál.
crx EE8 Vtec B16A1

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
wlada.777@email.cz
773 099 676
Facebook

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
wlada.777@email.cz
773 099 676
Nová EE8-Prostějovská.
Podle mě si někdo ty budíky vybarvil fixkou nebo něčím 

Nová EE8-Prostějovská.
Stando, ja normalne myslel ze to jsou nove bryle.
Joo kdyby byl kazdej sikovnej jako ty, to by bylo...
Tesim se na dalsi pokracovani.. Zdravi Lazik
Joo kdyby byl kazdej sikovnej jako ty, to by bylo...

Tesim se na dalsi pokracovani.. Zdravi Lazik
- aerostanislav
- Žáček
- Kontaktovat uživatele:
Nová EE8-Prostějovská.
Pánové,moc jste mě s tím Téčkem moc nepotěšíli,myslel jsem,že si to ulehčím a ty Wláďo máš pravdu,když jsem to přeměřil na svém tak ja tam opravdu rozdíl 4cm.Tak mě čeká opravit tu bouranou hrůzu,te to jak přejeté silničním válcem.
Posuďte sami:
Posuďte sami:
- aerostanislav
- Žáček
- Kontaktovat uživatele:
Nová EE8-Prostějovská.
Tak Vážení!
Dnes jsem se konečně dočkal.Skončila nejhorší fáze opravy "prostějovské EE8".Podařílo se mě srovnat bourané a roztrhané "brejle" ale hlavně srovnat to převálcované T-čko.Teď čekám na opravený nárazník.Chybí mě držák chladiče na pravou stranu,mám držák asi z ED9 ale je jiný.Jen doufám ,že mě nečeká žádné další nečekané "překvapení" a vše půjde už jen hladce.
Zdraví Standa.
Dnes jsem se konečně dočkal.Skončila nejhorší fáze opravy "prostějovské EE8".Podařílo se mě srovnat bourané a roztrhané "brejle" ale hlavně srovnat to převálcované T-čko.Teď čekám na opravený nárazník.Chybí mě držák chladiče na pravou stranu,mám držák asi z ED9 ale je jiný.Jen doufám ,že mě nečeká žádné další nečekané "překvapení" a vše půjde už jen hladce.
Zdraví Standa.
Nová EE8-Prostějovská.
Krasna prace, jako vzdy! Co jineho od tebe cekat.
A co kapota, podarila se sehnat jina, nebo budes taky opravovat?
A co kapota, podarila se sehnat jina, nebo budes taky opravovat?
- aerostanislav
- Žáček
- Kontaktovat uživatele:
Nová EE8-Prostějovská.
Je jiná,z PL.Zatím si netroufám,možná někdy později.Taky mám málo času.
St.
St.
Nová EE8-Prostějovská.
Paráda! Takové crx za záchranu rozhodně stojí.
Držák je opravdu jiný, můžu ti ho nafotit, i když vlastně, ty ho budeš mít na svém céru, ne?
Držák je opravdu jiný, můžu ti ho nafotit, i když vlastně, ty ho budeš mít na svém céru, ne?
- aerostanislav
- Žáček
- Kontaktovat uživatele:
Nová EE8-Prostějovská.
Jo jo.
Na svém mám oba.ale na tomto jen na řidičově straně.Mám na stole dva ks.jiné tak z jednoho budu muset vykouzlit provizorní
i na tu levou stranu,snad se časem sežene a snadno vymění.
Na svém mám oba.ale na tomto jen na řidičově straně.Mám na stole dva ks.jiné tak z jednoho budu muset vykouzlit provizorní
i na tu levou stranu,snad se časem sežene a snadno vymění.
Nová EE8-Prostějovská.
Vymění se snadno. S tím sháněnímto bude těžší