EE8 Adámkova
Moderátor: Minor
Adámkova EE8
Jestli jsou jenom přední rohy jako zmáčklý dolů, tak já jsem to rovnal normál rukou směrem nahoru, druhou si se opřel dle potřeby. Dolů opřít střed kapoty o hrudník a zatáhnout za kraje, ale jestli je to i nějak ve výztuhách, tak to asi nebude stačit.
Adámkova EE8
Naskytla se z nenadani lehce bouraná kapota za super peníze a cca 25km ode mě, tak nebylo co řešit. Sice mi v pondělí dorazí lamino kapota z Polska, ale to by byla jen taková náplast... Takže plán je následující. Lamino kapota půjde na auto, dojdu si pro značky a nechám vyměnit sklo. Současně tu červenou kapotu nechám opravit a ta pak nahradí lamino, kterou nejspíš prodám. Poté budu řešit tu moji, kterou měl u sebe Standa.
Adámkova EE8
Nejak se to sešlo a je tu lamino kapota, za ty prachy co jsem letos dal do kapot bych mel jednu origo v topu
Současně jsem pořídil ještě lipy a kridlo na civica.

Současně jsem pořídil ještě lipy a kridlo na civica.
Adámkova EE8
Tak jsem si nechal nacenit výměnu čelního skla. Cca 8500,- Přitom jsem tu u některých četl, že se částka za sklo pohybovala v řádu do 3000 

Adámkova EE8
Ou, zkusil bych nacenit i jinde, také mě to čeká a tohle se mi zdá jako moc velká raketa.
- aerostanislav
- Žáček
- Kontaktovat uživatele:
Adámkova EE8
Ta cena co uvádíš byla u mě.Hledal jsem na internetu,během opravy a našel jsem (asi na Aukru) samotné sklo za1700,pak tam byly ty plastové podběhy (nadkolí) za200.Potom jsem už potřeboval už sklo namontovat (už jsem měl staré vyřezané,dosedací plochu opravenou,nastříkanou).Zajel jsem do firmy,která mě už v minulosti na tomto autě sklo 2x vyměňovali.Řekl jsem jim,že jsem na internetu našel sklo na CRXku za 1700kč z Polska +300doprava.Na to mě pan šéf řekl,že za tolik to nedokážou,tak za 3000 už možná jo.A to jsem mu řekl,že bych to potřeboval udělat u mě doma proto že mě sebrali osvědčení.Domluvili jsme se na termínu(nebylo to moc dlouho) + ještě jsem potřeboval vlepit malé zadní okýnko do zadní kapoty(tam jsem musel taky vyvařovat rohy spodní).Přijeli 2 machři a za 2a půl hod. byli hotovi.Řekli si o trojku tak jsem jim přidal každému po kile domácího medu.Potřásli jsme si rukama a jeli.Na firmu to mají asi 20km.Tak to je moje STORY s oknem.
Zdraví a přeji každému takové štěstí.Standa.
Zdraví a přeji každému takové štěstí.Standa.
Adámkova EE8
Letošní sezóna bude mizerna
. Cekam na bauset z usa, musel jsem vyvarit jedno misto v ramu okna a strecha se sloupky musi definitivne na novy lak. Předběžný termin pulka cervna
Takze budu fofrovat s Civicem, abych mohl případně na sraz alespon s ním.

-
- Miminko
- Kontaktovat uživatele:
Adámkova EE8
Kapotový král 

Adámkova EE8
mlok píše:Source of the post Kapotový král
Hm ale ty kapoty musi obe ke klempiri.
Jinak CRX slo dnes do lakovny na opravu strechy. Bauset dorazil z USA za 1400,- Sklo mam doma za 2400,-
Jo to nezavreni kapoty se vyplatilo

Adámkova EE8
Céro je zpět po opravě střechy, tak ted uz jen to sklo nalepit
Dnes jsem vymenil hucici lozisko a popraskane kotouce. Jsem zvedav co dalsiho se objeví. V plánu mam zatím jen rozvody a LMA, ktery cvakaj jako prase.

Dnes jsem vymenil hucici lozisko a popraskane kotouce. Jsem zvedav co dalsiho se objeví. V plánu mam zatím jen rozvody a LMA, ktery cvakaj jako prase.
Adámkova EE8
Ten bauset a okno mě čeká taky, dal bys mi, prosím, odkaz, kde jsi kupoval?
A je to bauset s plechovou lištou nebo jen guma?
A je to bauset s plechovou lištou nebo jen guma?
Minor@honda-club.cz, 737574121, ICQ 225505717
Adámkova EE8
Okno jsem vzal posledni kousek v kelly a nevim zda naskladnily dalsi.
Bauset uz ten prodejce nema, koupil jsem posledni kus, ale zkusim najit vecer dalsi. Je to myslim jen guma.
Bauset uz ten prodejce nema, koupil jsem posledni kus, ale zkusim najit vecer dalsi. Je to myslim jen guma.
Adámkova EE8
Okno je tam. Kapotu jsem opatril zámky. Ted uz jen namontovat sterace, udelat diry a zapojit odstrikovace. Ještě jsem s tim nemel cas vyjet, dvakrat mi zacalo prset. Premyslim jakou folii kapotu potahnout. Ten laminat lakovat nebudu.
Adámkova EE8
Jedna z posledních věcí do orig stavu, která je reálná. Jen to asi bude na "pár" let než budou zase sloužit v autě.
Adámkova EE8
Tak jsem si poridil vozítko na ježdění do prace. Ne CR-X to neni

- aerostanislav
- Žáček
- Kontaktovat uživatele:
Adámkova EE8
Ano blázen,a to správně Honďáckej,
Tiše závidím!!!! Standa.
Tiše závidím!!!! Standa.
EE8 Adámkova
Na CRX není nic nového, ale ženu jsem začal učit jezdit CRZetkem a tak jsme na Nový rok vyjeli po druhé společně