Model CRX
Moderátor: Minor
- tunerbs911
- Miminko

- Kontaktovat uživatele:
Re: Model CRX
Tak tenhle model jsem scháněl po všech čertech a nikde. Je to prej znoží kté se jen tak nevidí a když už se dostane na pult tak je hned v trapu... škoda že jsem si toho nevšiml dřive že ho někdo prodává na aukru už by se mi doma ohříval ve vytrínce... 

-
dj.emental
- Miminko

- Kontaktovat uživatele:
JJ...taky hledam crx-VTEC chtel bych hlavne aby se mi to hned nerozpadlo
...tuning muze byt mno
sry za*off*
sry za*off*Re: Model CRX
modílek to byl sice pekny ale za 1100kč takovy maly?? za to mužes mit daleko užítečnejší veci na CRX nemyslíš??

- Wláďa
- Správce fóra

- Kontaktovat uživatele:
Jak jak jste s tim kluci dopadli? Chystám se objednávat, ale když to tak čtu tak mam docela obavy... 
crx EE8 Vtec B16A1

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
wlada.777@email.cz
773 099 676
Facebook

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
wlada.777@email.cz
773 099 676
- endrix
- Klouček

- Kontaktovat uživatele:
Model CRX
Sice starý téma, ale nedávno jsem dostal k svátku model od FUJIMI a na krabici je stříbrný auto zepředu.
Ale asi to bude stejná verze jako ta se šíbrem, jenom v jiné krabici. O vánocích budu mít co dělat
. Udělám kopii toho svýho, akorát stavebnice je facelift.
http://www.marksmodels.com/images/data/ ... 400978.jpg
Ale asi to bude stejná verze jako ta se šíbrem, jenom v jiné krabici. O vánocích budu mít co dělat
http://www.marksmodels.com/images/data/ ... 400978.jpg
Model CRX
Jo tenhle model bude stejnej jako co se prodava ta jak je na obrazku ta cerna v "driftu".
Stejný vyrobce potom delal jeste verzi exclusive s panorama strechou, ale tu jsem nikdy neviděl prodavat.
Stejný vyrobce potom delal jeste verzi exclusive s panorama strechou, ale tu jsem nikdy neviděl prodavat.
Model CRX
Tady mam dve ty crx postaveny
- Jindřich
- CRX velení

- Kontaktovat uživatele:
Model CRX
Ooou ta šedá je krásná!
Kdysi dávno jsem měl jedno céro v jen o trochu světlejším plniči a na širokých alu a chtělo se mi to tak nechat
Dneska tomu říkají "matný lak"
Tuhle stavebnici mám taky,ale ještě zůstane pěkně dlouho schovaná
Kdysi dávno jsem měl jedno céro v jen o trochu světlejším plniči a na širokých alu a chtělo se mi to tak nechat
Dneska tomu říkají "matný lak"
Tuhle stavebnici mám taky,ale ještě zůstane pěkně dlouho schovaná
- endrix
- Klouček

- Kontaktovat uživatele:
Model CRX
tohle mi poslal kamarád. Prej pro inspiraci, než s tim začnu. http://www.works-y3f.com/m_cars/3_jpn/h ... -X/p1.html tak asi to dám napoprvý eště trochu líp