Na sraze jsme řešily origo samolepky z výroby. Rád bych využil toto téma ke sdílení fotek samolepek z vašich CRX, protože jsme zjistily, že jsou v několika jazyčných verzích. Druhá věc je, že lidem některé samolepky v autech už chybí a objednat většinou nejsou. Umím tvořit v grafickém programu a tak bych do budoucna některé samolepky mohl znovu vytvořit a nechat vyrobit.
aktuálně pracuji na VTEC samolepce pojistkového boxu v motoru. Od Wládi mám Francouzsko - Anglickou verzi, má někdo jinou??
Origo samolepky
Moderátor: Minor
- Ajsik
- Žáček

- Kontaktovat uživatele:
Origo samolepky
Ahoj, může mi prosím někdo změřit velikost týhle nálepky, díky
_________BŮH STVOŘIL ZEMI ...... HONDA STVOŘILA CRX_________
Origo samolepky
A jak to vypadá se samolepkou dozadu CRX vtec, prosím?
Minor@honda-club.cz, 737574121, whatsapp 776408287
Origo samolepky
Nechal jsem si ji natisknout na průhlednou folii, bohuzel průhledná byla i barva, takze nepoužitelné.
Jediná možnost je sítotisk, bylo by tam minimum snad 100ks a tak jsem ani nezjistoval cenu.
Jediná možnost je sítotisk, bylo by tam minimum snad 100ks a tak jsem ani nezjistoval cenu.
Origo samolepky
Ajajaj, to je škoda. Já tuhle tištěnou zrovna hledám a nikde nemůžu najít. Všechny ty kopie jsou řezaný.
Minor@honda-club.cz, 737574121, whatsapp 776408287
- aerostanislav
- Žáček

- Kontaktovat uživatele:
Origo samolepky
Zdravím všechny.
Co takhle udělat průzkum,zda by se nenašlo těch 100zájemců.Já osobně bych byl první.Dále sháním velký stříbtný DOHC Vtec
na dvéře(t.j.2 ks).Tímto zadávám objednávku. Standa.
Co takhle udělat průzkum,zda by se nenašlo těch 100zájemců.Já osobně bych byl první.Dále sháním velký stříbtný DOHC Vtec
- Ajsik
- Žáček

- Kontaktovat uživatele:
Origo samolepky
aerostanislav píše:Source of the post Zdravím všechny.
http://www.honda-club.cz/forum/viewtopi ... 72#1156772
_________BŮH STVOŘIL ZEMI ...... HONDA STVOŘILA CRX_________