Dobrý večer pánové a dámy.
Mám na Vás dotaz uvažuji o sportovním podvozku na cérko nechci žádné rapidní snížení jen aby byl tužší lehce nižší nemusí být stavitelný stačil by mi pevný. Jenom nevím jakého výrobce aby to nebyl nějaký šunt a vydrželo to něco. Tak jestli by jste mi nějakého výrobce doporučily. Nebo rovnou nějaký odkaz kdyby byl nebudu se zlobit. Za případné odpovědi a rady děkuji.
Sportovní podvozek
Moderátor: Minor
- exxsodus
- Klouček

- Kontaktovat uživatele:
Re: Sportovní podvozek
ja budu nejspis kupovat V-maxx:
http://www.tuning-car.cz/v-maxx-sportov ... /40mm.html
nekdo na HC si ho hodne chvalil, jako pomer kvalita/cena.. necekam od toho zadne extra sportovni vlastnosti, proste jen nizsi podvozek nez mam ted na stejen urovni.. to co tam mam ted je nejaky pokus, je to tvrde a vysoke
nechci ment jen pruziny, kdyz uz tak pustim par Kc navic a koupim i s tlumicema.. Hotovo 
http://www.tuning-car.cz/v-maxx-sportov ... /40mm.html
nekdo na HC si ho hodne chvalil, jako pomer kvalita/cena.. necekam od toho zadne extra sportovni vlastnosti, proste jen nizsi podvozek nez mam ted na stejen urovni.. to co tam mam ted je nejaky pokus, je to tvrde a vysoke
já jsem zase slyšel na ty v-maxi negativní reakce ale samozřejmě,každý je spokojeny s ničím jiným:-)Já mám na céru podvozek weitec a jsem s nim hodně spokojený.
- exxsodus
- Klouček

- Kontaktovat uživatele:
no to je mozne, jeste sem ko nekoupil a nejsem 100% rozhodnuty, ale vim, ze kdyz koupim cokoliv noveho tak to bude lepsi, nez to co tam mam ted..
uvidime, to by chtelo zkusit a kdyz to chces zkusit, tak ho musis koupit
a 10lidi, 10 nazoru, takze to mas tak
to máš pravdu 
-
Vasa
- Klouček

- Kontaktovat uživatele:
Dík chlapci já jsem se rozhodoval mezi weitecem a v-maxxem nechci nic extra. tak uvidím teda já jsem slyšel na v-maxx taky chváluna weitec zatím nic tak uvidím ještě zatím děkuji.
- dom4130
- Klouček

- Kontaktovat uživatele:
Jojo, taky mam weitec...
Doma se mi válí 4 pružiny Jamex a celý origo podvozek. 

e-mail: crxr@seznam.cz
e-mail: crxr@seznam.cz
-
Vasa
- Klouček

- Kontaktovat uživatele:
A co byste řekli na podovzek JOM?
- exxsodus
- Klouček

- Kontaktovat uživatele:
asi zkusim ten V-maxx, ptz po nekolika spatnych zkusenostech radsi budu kupovat veci nove.. a nechci davat 13tis za podvozek na auto, se kterym jezdim v lete kazdy den do prace.. JOM bude podle ceny stejne urovni jako V-maxx a jeste nekdo psal, ze dobra kombinace je origo tlumice + H&R pruziny.. Ja bych osobne snizene pruziny na seriove tlumice nedal, to radsi koupim levneji cely podvozek.. muj nazor
Zpět na „Potřebuji poradit :( / Need help“