Ktoru prevodovku L3 do CRX???
Moderátor: Minor
Ahoj kluci, idem davat novy motor do crx, no neviem sa rozhodnut ktoru prevodovku pouzit. Mam L3 z C4G ale aj L3 z D16Z5 CRX. Doteraz som pouzival tu crx. Poloosi mam na obe. Poprosim aj s odovodnenim 

Re: Ktoru prevodovku L3 do CRX???
tu z crx
, ty převodovky můžou bejt stejný, nebo je mezi nima rozdíl v poloosách, 26 nebo 28 mm a tím si nejsem jistej ta 26 mm /c4g/ by měla mít delší převody, takže nebrat.

Mal som v C4G prevodovku L3 z crx .. je kratšia ale treba k nej mať najlepšie aj poloosi alebo aspoň vnútorné kĺby, lebo rozmery kĺbov crx a civica sú rozdielne
poskládej kratší celkový př z C4 a delší 2ku a 5ku do šprajcky crx 

Je to poznat streedkid mi to preskladal 3-4 kratsia a je to parada,v meste vyhadzes rychlosti 1,2,3,4,ako nic.Trojka sa mi zda ako keby zaplo Vtec
od 5tis

- Dudla
- CRX velení
- Kontaktovat uživatele:
Mám taktéž od streedkida poskladanou 1,2,3,4 kratší 5 normální a jede to dost líp
ženě se to do otáček pro mě lepší
sice dvojka dá místo skoro 110 jen 95 ale je to fofr
doporucuji 

Honda CRX ED9... K20 SWAP...
Honda CRX EE8 VTEC B16A1=110KW
Honda CRX EE8 VTEC B16A1=110KW
To mas potom asi ten B-killer , aj to som chcel najskor ale potom ma to preslo ale musi to byt este lepsie od for fun
- Vendik
- Miminko
- Kontaktovat uživatele:
take sem měl L3 z civica 4g
rovery dvojvačky mali v seri už kratšie prevodovky som zistil nedávno, mám taku doma a je to origo 4,25, jednovačky mali zrejme 4,4 v seri (rover)
Tak hrozně záleží na co to chceš, kdo jenom na blbnutí a nejezdí dálky 4,4 ok, kdo jezdí dálky stačí 4,25 a dát cestovní 5 na to cestování optimální.
ved to ale jak budem dávat svor dám už tu 4,4 nech to má čosi do seba,ak niekto bude chcet 4,25 mám jednu na odtrel 

Zpět na „Potřebuji poradit :( / Need help“