jo tak to mám taky nejhodnější přítelku...ježiš ta je taaaak hodná...a chci k vánocům novej šíbr a hned teď a už nechci slyšet ani slovo
 jo tak to mám taky nejhodnější přítelku...ježiš ta je taaaak hodná...a chci k vánocům novej šíbr a hned teď a už nechci slyšet ani slovo 
Moderátor: Minor

a to se vyplatí.
  a to se vyplatí. Paráda
  Paráda  

Ludva píše:No a jen tak ze srandy jsem se zeptal, na kolik by vyšel panel topení.Za prvé se už nevyrábí, ale na skladě by se možná našel.No a cena 14 000,-Kča to se vyplatí.
Dostal jsem slevu 8% (díky honda klubu) a celková cena činí 14 530,-Kč
Paráda

ešte že máš tú zlavu
 ešte že máš tú zlavu 

Ludva píše:http://www.youtube.com/watch?v=of8vtFlpK60
Tak jsem se konečně dokopal udělat nějaké to video.

zaplaťpanbůh že ho nemám prasklej
 zaplaťpanbůh že ho nemám prasklej  jinak i ostatní ceny velmi pěkné
 jinak i ostatní ceny velmi pěkné  ale když ji miluješ neni co řešit no
 ale když ji miluješ neni co řešit no  ...ještě připojuju omluvu, že sem měl takový zdržení s tim ebayem...je to z práce ve který sem se teď moc nepohodnul kvůli penězům a když bych tam chtěl něco kupovat tak bych musel přijít a to se mi moc nechtělo
 ...ještě připojuju omluvu, že sem měl takový zdržení s tim ebayem...je to z práce ve který sem se teď moc nepohodnul kvůli penězům a když bych tam chtěl něco kupovat tak bych musel přijít a to se mi moc nechtělo  

Redy píše: zaplaťpanbůh

díky Infiniti
 díky Infiniti  

všechny 4 palce nahoru
 všechny 4 palce nahoru  

kolik váží? jinak ta kola...sem znovu pro matnou šedou jako lak
Redy píše:No tak ta karbonová kapota je pecičkavšechny 4 palce nahoru

? A šedá pravděpodobně bude nebo stříbrná, ale určo ne matná.Chci aby se to blískalo jak psí kulky
 ? A šedá pravděpodobně bude nebo stříbrná, ale určo ne matná.Chci aby se to blískalo jak psí kulky   Jinak dík za návrh Redy.
 Jinak dík za návrh Redy. 

lazzzik píše:jak si tak krásně vyleštil ty světla?jinak volant krásný,moc se mi libí
Ludva píše:Tak, dnes jsem byl v hondě objednávat nějaké díly na EE8.
P a L zadní světlo.............9650,9,-Kč s DPH

fakt krásný ale nevim jesli bych za ně dal tolik peněz...
  fakt krásný ale nevim jesli bych za ně dal tolik peněz... 

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 187 hostů