Caute chalani,
chcem sa opytat, ti co ste kupovali laminatove lipy z Polska, ake boli kvalitovo a vydrzi ten laminat nejaky obrubnik alebo podobne?

laminatove lipy
Moderátor: Minor
- PIWEL
- Klouček 
- Kontaktovat uživatele:
Re: laminatove lipy
osobní zkušenosti nemám, ale pár známých co měli laminát okamžitě přešli na ABS plast...laminát velice rád praská při kontaktu s obrubníkem, takže prej je lepší ABSko...

Ja som ich kupoval a dosť som ich predal aj na ee8 aj na ed9. Mal som to z dvoch zdrojov. Jedny boli masívnejšie a hrubšie, druhé boli trochu krehkejšie. Mám na aute ten silnejší a už som ho pár krát kde tu škrtol a pohda žiadne praskliny ani nič  

Cize podstivejsi laminat by mal vydrzat. Pripadne ake su moznosti do 100 eur? Chcel som brat z allegra od ludi co robia take ake si kupoval.

Mal by ale zas na búračky to nie je. Ja som bral aj z allegra aj z pl crx klubu. Tie z allegra sú tie pevnejšie a do 100€ hádam aj dva zmestíš   .. oprava .. tak možno aj 3
 .. oprava .. tak možno aj 3 

Hej, hej. Ale ked mu poviem ze mu dam viac napr. 50 za jeden tak nech mi ho spravi hrubsi a dopasuje hadam bude suhlasit  takze nemam sa bat pokial bude ten laminat hrubsi. To som chcel vediet
 takze nemam sa bat pokial bude ten laminat hrubsi. To som chcel vediet 

- skritek
- CRXař 
- Kontaktovat uživatele:
ja si delal laminatovy lemy na Offroada a taky mi každý rikal ze to prd vydrzi at si koupim plastovy origo a uz jsem s nima několikrát lezel vahou auta 2,5t na strome a drzi jako ze zeleza 3x tuk takze pokud bude z tak 2-3vrstev laminatu tak to vydrzi

Tel 777 27 35 35 
Vy můžete jezdit rychle, Já mužu jezdit všude
a uz i rychle
						Vy můžete jezdit rychle, Já mužu jezdit všude
a uz i rychle

ak chceš tento http://allegro.pl/honda-crx-ii-ee8-ed9-dokladka-zderzaka-w-stylu-j-s-i4267718125.html tak mu netreba písať nič .. je to ten hrubší a prevedenie je veľmi dobré .. len minumum brúsenia a striekneš si to sprejom ako chceš .. či matný alebo lesklý ... Samo o sebe je to robené z nejakého čierneho laminátu