Moderátor: Minor

Ozz píše:Uz se nam to blizi..

a teď musím zase rychle zamakat na crx ať je to na vzhled komplet
 a teď musím zase rychle zamakat na crx ať je to na vzhled komplet  se bojím
 se bojím nedá se makat když furt chcije
 nedá se makat když furt chcije  (
(
 začínám střihat metr
  začínám střihat metr 

Dudlo Geoška snad tento týden
 Dudlo Geoška snad tento týden   

každopádně kategorie jsou dobrej nápad
 každopádně kategorie jsou dobrej nápad  ale těžko říct jestli vyřazovacím způsobem spíš losovat třeba každej 3 sprinty a podle vítězství postoupit a pak na konci třeba i tyvl volně sprinty kdo bude chtít s kým
 ale těžko říct jestli vyřazovacím způsobem spíš losovat třeba každej 3 sprinty a podle vítězství postoupit a pak na konci třeba i tyvl volně sprinty kdo bude chtít s kým  to se domluvime v pátek,
 to se domluvime v pátek,  už aby jsme tám byli a
 už aby jsme tám byli a   

, to ti to bude měřit 80letá babička? Běžná reakční doba je do 0,3 s a hodně rychlej jediněc dokáže 0,15s. Na máčknutí stopek je to fofr, stejně bych to možná zkusil jet ne na čas, ale na reakci, prostě po mávnutí start, uleješ prohrál si vyjedeš pozdě jede ti to líp máš šanci vyhrát
, to ti to bude měřit 80letá babička? Běžná reakční doba je do 0,3 s a hodně rychlej jediněc dokáže 0,15s. Na máčknutí stopek je to fofr, stejně bych to možná zkusil jet ne na čas, ale na reakci, prostě po mávnutí start, uleješ prohrál si vyjedeš pozdě jede ti to líp máš šanci vyhrát  . Na měřený sprinty je dost tuning srazů co je vidět u Petky na pohárech.
. Na měřený sprinty je dost tuning srazů co je vidět u Petky na pohárech.

Dudla píše:Stejně si myslím že ty stopky budou na prd ale třeba ne! Těžko říct jestě se něco vymyslí
A hoši kdo vyražíte z prahy v pátek ráno??? Kde dáme sraz stejně jako loni?
 A v kolik hodin ??
   A v kolik hodin ??  

a zase by jsem stoho nedělal nějakej mega sraz s tombolou atd přece to je aby se sešlo dost lidi se stejnym koníčkem
 a zase by jsem stoho nedělal nějakej mega sraz s tombolou atd přece to je aby se sešlo dost lidi se stejnym koníčkem   

Petk@ píše:Dostal jsem malej nápada rozpočet na CRX sraz by měl být 1500 od redyho na -poháry,srazove nalepky atd ,
Napadla mě jedna věc pohary co byly minulí rok staly 850č ,500 srazovky , a zustatek se dal do kempu za el za branu a drobnosti ,
vešlo se to taky do 1500.
tento rok by jsem to udělal tak že by se koupila menší sada v ceně kolem 500 - sada 3 ks pak každopadně srazovky měly by stat kolem 400 tim nám zustava 600 - za to by se mohla koupit mala sada poharu v hodnotě 320 kč a stoho by byl jeden za sprint 1místo motory B16 pak 1.místo D16 , a ten 3 pohar by se mohl dat třeba za něco jako nej motor ,
Takže asi tak :
Miss crx první 3 místa pohár + nálepka
Sprint kategorie B16 první místo pohár + diplom , 2-3 diplom
Sprint kategorie D16 první místo pohár + diplom ,2-3 diplom
Pak třeba soutěž nej motor podle dohody jen první místo prostě jako NEJ oceněno pohárem .
Rád by jsem toho udělal více ale musíme se vejít do 1500a zase by jsem stoho nedělal nějakej mega sraz s tombolou atd přece to je aby se sešlo dost lidi se stejnym koníčkem

a přitom... ruku na srdce... 200 korun nikomu neublíží, když dá.. navíc když ví, že to je pro dobrou věc
 a přitom... ruku na srdce... 200 korun nikomu neublíží, když dá.. navíc když ví, že to je pro dobrou věc
 že by natalka se zase zamkla v crx a začla troubit
 že by natalka se zase zamkla v crx a začla troubit  

Dudla píše:Martin se boji zase ostudyže by natalka se zase zamkla v crx a začla troubit

takže odhaduju že Marťas hledá větší plac z toho důvodu, že Natalka už umí řídit
  takže odhaduju že Marťas hledá větší plac z toho důvodu, že Natalka už umí řídit  
  jinak se srazem u Lidla no problemo jen si nepamatuju v kolik to bylo
  jinak se srazem u Lidla no problemo jen si nepamatuju v kolik to bylo 
Zpět na „CRX setkání / CRX meets“
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti