taky jsem nyní započal bojový úkol rozeslat pozvánky kam jen to půjde
 taky jsem nyní započal bojový úkol rozeslat pozvánky kam jen to půjde  mám tady u mě taky jedno moc pěkný v merku
 mám tady u mě taky jedno moc pěkný v merku  tak já budu zatim ticho, při odchodu si budeme pískat jakože nic a Redy nic nepozná
 tak já budu zatim ticho, při odchodu si budeme pískat jakože nic a Redy nic nepozná  

Moderátor: Minor
 taky jsem nyní započal bojový úkol rozeslat pozvánky kam jen to půjde
 taky jsem nyní započal bojový úkol rozeslat pozvánky kam jen to půjde  mám tady u mě taky jedno moc pěkný v merku
 mám tady u mě taky jedno moc pěkný v merku  tak já budu zatim ticho, při odchodu si budeme pískat jakože nic a Redy nic nepozná
 tak já budu zatim ticho, při odchodu si budeme pískat jakože nic a Redy nic nepozná  

! Ale zlobit se nemůžu, jelikož se mi teď ozval Čála, takže mu jdu vytvářet profil
 ! Ale zlobit se nemůžu, jelikož se mi teď ozval Čála, takže mu jdu vytvářet profil  takže tady je pochvala Scare
 takže tady je pochvala Scare  ! A jen tak dál hoši! Já už jsem s pár pozvánkama taktéž připraven ve zbroji a jakmile se někde nějaké céro nebude krýt...pálím
 ! A jen tak dál hoši! Já už jsem s pár pozvánkama taktéž připraven ve zbroji a jakmile se někde nějaké céro nebude krýt...pálím  

! u mě v okolí se dost často pohybuje jedna kočka s crxem a dnes jsem jí náhodou viděl jak parkuje u nás na parkovišti před obchoďákem, kde jsem měl sraz s kámošema...neváhal jsem a dostala za stěrač pozvánku
 ! u mě v okolí se dost často pohybuje jedna kočka s crxem a dnes jsem jí náhodou viděl jak parkuje u nás na parkovišti před obchoďákem, kde jsem měl sraz s kámošema...neváhal jsem a dostala za stěrač pozvánku  ! autí by potřebovalo trochu opucovat, ale sviští si to holka pěkně
 ! autí by potřebovalo trochu opucovat, ale sviští si to holka pěkně  doufám že se ozve a tím budeme mít v klubu členky už 3
 doufám že se ozve a tím budeme mít v klubu členky už 3  

má american version s klimoškou
 má american version s klimoškou  červený cérko
 červený cérko  neboj myst...i když tu bude další členka, moje komplimenty neutichnou
 neboj myst...i když tu bude další členka, moje komplimenty neutichnou 

....asi sem přestanu chodit jako
 ....asi sem přestanu chodit jako  

sorry...to i kdybys tam měl já nevim co, tak svou identitu neschováš
 sorry...to i kdybys tam měl já nevim co, tak svou identitu neschováš  ale tak malý kompliment mohu hodit do placu...jsi velmi šikovný hoch scare
 ale tak malý kompliment mohu hodit do placu...jsi velmi šikovný hoch scare 
Redy píše:myst máš moc krásný avatar

http://www.youtube.com/watch?v=tQetQriDH5E
 http://www.youtube.com/watch?v=tQetQriDH5E ...heh, tahle přezdívka už souvisí asi i s něčím jiným že?
 ...heh, tahle přezdívka už souvisí asi i s něčím jiným že?  sakra...musim žehlit...jsi velmi šikovný a pracovitý a...tak vůbec
 sakra...musim žehlit...jsi velmi šikovný a pracovitý a...tak vůbec 

Scar píše:Tak teď jsem se urazil a minimalně hoďku sem ani nepáchnu

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti