ED9 LJay: Honda CRX 2G - R.I.P.
Moderátor: Minor
Re: LJay: Honda CRX 2G ED9 Turbo - 245hp / 279Nm
duncan: jj Honza fotí opravdu moc pěkně
Kdyby jste se chtěli podívat, tak už vyšel nový Autosport & Tuning kde je článek o mým prdítku
Kdyby jste se chtěli podívat, tak už vyšel nový Autosport & Tuning kde je článek o mým prdítku
Teď o víkendu sem začal psát firmware pro boost controller, který příjde do auta. Zatím mám jen měřící a zobrazovací část.
Pro zobrazování údajů používám kvůli co nejlepší čitelnosti OLED displej 2x8 znaků. Na displeji se zobrazuji jen ty nejnutnější údaje, aby se to bylo co nejpřehlednější. Ještě tam přibude indikace aktuálně zvolený boost group a pak bude zobrazovací část kompletní.
Pro zobrazování údajů používám kvůli co nejlepší čitelnosti OLED displej 2x8 znaků. Na displeji se zobrazuji jen ty nejnutnější údaje, aby se to bylo co nejpřehlednější. Ještě tam přibude indikace aktuálně zvolený boost group a pak bude zobrazovací část kompletní.
Včera dorazily zámky na kapotu. Původně sem myslel, že si vyrobím nějaký sám, protože origo Aerocatch jsou drahý jak blázen. Pak sem ale našel na ebay tyhle kopie za úplně směšnou cenu a bylo po starostech 

Dneska bylo krásně, tak jsem to musel trochu protáhnout
Při tý příležitosti jsem i něco natočil, protože jsem chtěl zkusit jak se ve Vegas přidávají do videa stopky 

- skritek
- CRXař
- Kontaktovat uživatele:
Hezky moc hezky

Tel 777 27 35 35
Vy můžete jezdit rychle, Já mužu jezdit všude
a uz i rychle
Vy můžete jezdit rychle, Já mužu jezdit všude
a uz i rychle

Neměli byste náhodou někdo po ruce přední brzdič z CRXa? Potřeboval bych totiž změřit průměr pístku a váhu celýho brzdiče, díky.
- Martin666
- CRX Guru
- Kontaktovat uživatele:
LJay píše:Neměli byste náhodou někdo po ruce přední brzdič z CRXa? Potřeboval bych totiž změřit průměr pístku a váhu celýho brzdiče, díky.
Joo, tak váha by mě taky zajímala. Ono bude asi ještě rozdíl v tom, jestli ED9 nebo EE8 brzdič. Ty máš asi ED9 (podle kastle) nebo sis udělal swap na 262mm (EE8)?
Benzín náš každodenní dej nám dnes
Posvět se ostrá vačkovko
přid očekávaný výkon z Tebe
a neuveď nás do zadření
ale zbav nás usazení karbonu
neboť Tvůj je olej, klikovka, ojnice, písty
na Věky věků
Ámen
Posvět se ostrá vačkovko
přid očekávaný výkon z Tebe
a neuveď nás do zadření
ale zbav nás usazení karbonu
neboť Tvůj je olej, klikovka, ojnice, písty
na Věky věků
Ámen
Loiza666: brzdy jsou původní ED9
průměr pístku je 54mm a váha tipuju tak 4kg podle ruky
. Když si vzpomenu dojdu to zvážit

Fegut: Díky, váha by se hodila, pokud by ti to nevadilo.
Sice jsem si na tebe vzpoměl, ale bohužel je mám zakrámovaný v garáži úplně vzadu a ještě předtím mám naštorc motorku, takže se mě do toho nechtělo, zkusím zavolat Steanovi, ten má rozebráno a měl jeden náhradní ode mě, tak to snad zmákne pokud to ještě potřebuješ. Nebo Wláda má ted čerstvě v barvě
nafocený v krabici, ale vtecový ty budou asi o trožku těžší

- Wláďa
- Správce fóra
- Kontaktovat uživatele:
Fegut píše:Sice jsem si na tebe vzpoměl, ale bohužel je mám zakrámovaný v garáži úplně vzadu a ještě předtím mám naštorc motorku, takže se mě do toho nechtělo, zkusím zavolat Steanovi, ten má rozebráno a měl jeden náhradní ode mě, tak to snad zmákne pokud to ještě potřebuješ. Nebo Wláda má ted čerstvě v barvěnafocený v krabici, ale vtecový ty budou asi o trožku těžší
Jj, jak píšeš, EE8 jsou větší, těžší a s větším pístem.
crx EE8 Vtec B16A1

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
wlada.777@email.cz
773 099 676
Facebook

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
wlada.777@email.cz
773 099 676
z ed ti mohu zvážit (pokud bude čim) zítra, až se dostanu domu, mám tam jeden třmen rozebranej a píst se povaluje někde v garáži 

Pred nedávnom som posielal obidva brzdiče z ee8 a váha balíka bola 8,5kg takže váha jedného brzdiča je do 4 kg 

Fegut: jasně to chápu, taky by se mi v tom nechtělo vrtat 
Stean: díky, ona bude stačit váha co mi psal Robo23x
Robo23x: díky za váhu. Přemýšlím totiž že nakonec půjdu do kombinace 282mm Rover kotouč s brzdiči z Legenda, tak nejdřív potřebuju zjistit o kolik zvětším neodpruženou váhu a jaký bude rozdíl v ploše pístků.

Stean: díky, ona bude stačit váha co mi psal Robo23x
Robo23x: díky za váhu. Přemýšlím totiž že nakonec půjdu do kombinace 282mm Rover kotouč s brzdiči z Legenda, tak nejdřív potřebuju zjistit o kolik zvětším neodpruženou váhu a jaký bude rozdíl v ploše pístků.
Nie je za čo, mal som doma aj brzdiče z legendu a posielal som ich tiež poštou aj s kotúčmi 282x25 a nejakými doskami .. škoda len že nemôžem nájsť podací lístok ... samotný brzdič má pokiaľ sa dobre pamätám okolo 6kg ale neviem to isto 

tak pro zajimavost, ed trmen vazi 2055g
Stean: díky za přesnou váhu. Je to váha komplet předního třmenu včetně pístku? čekal bych totiž, že to bude víc.
Tak už mám hotový i PWM řízení solenoidu. Ještě ten firmware malinko učešu a můžu jít navrhovat hardware.
LJay píše:Stean: díky za přesnou váhu. Je to váha komplet předního třmenu včetně pístku? čekal bych totiž, že to bude víc.
Je to pouze třmen. Bez vodičů (myšleno tím, čím se třmen prichytává do těhlice) a pístu. celý třmen nemám momentálně k dispozici.