Wláďa píše:já vim, dělám si bžundu.
 já věděl, že si to věděl a taky jsem si dělal bžundu
Moderátor: Minor

Wláďa píše:já vim, dělám si bžundu.

Mě tak napadá, jestli to není ta předfaceliftová s propadenou STK a potřebou vyměnit destičky, která byla do nedávna na prodej za 17 tis. Se mi v inzerátech hodně líbila, kdybych měl tenkrát zbytečných 17tis. navíc, tak bych se o ni zajímal asi
  Mě tak napadá, jestli to není ta předfaceliftová s propadenou STK a potřebou vyměnit destičky, která byla do nedávna na prodej za 17 tis. Se mi v inzerátech hodně líbila, kdybych měl tenkrát zbytečných 17tis. navíc, tak bych se o ni zajímal asi   A měl bych v garáži obě generace ve stříbře
 A měl bych v garáži obě generace ve stříbře

sajlem píše:dnes Brno, pres celý den zluté crx zaparkované (Brno- Koliště) u Pneuservis - Rudolf Doleček, s.r.o., a červené crx s rozšířením blatníků, okolo 11:00 na Hněvkovského v Tuřanech,
 na okénku nálepka s 1.CRX srazu z roku 2008, černé barvy, koncovka REMUS, stříbný liťáky, bez spz ....
 na okénku nálepka s 1.CRX srazu z roku 2008, černé barvy, koncovka REMUS, stříbný liťáky, bez spz ....  neznáte někdo majitele?
 neznáte někdo majitele?PIWEL píše:dneska v 10:25 na Unicornu ve Vinohradech (Brno) černé CRX (viděno zezadu) a potom 12:30 v Líšni u Zetoru předpokládám to samé černé CRX s šedým předním nárazníkem, tipuju to na Georga

). Já v kamčáku.Trubnul jsem,klučina chudák nevěděl,co se děje
 ). Já v kamčáku.Trubnul jsem,klučina chudák nevěděl,co se děje   Paráda vidět po hooooooodně dlouhé době cizí céro
  Paráda vidět po hooooooodně dlouhé době cizí céro  

Petk@ píše:dneská ráno na chodově černé cero

Georgo píše:Dneska rano cca 7:20 Tomkovo namesti v brne. Cerna crx zatacela na husovickej tunel. Nekdo z klubu?
Loiza666 píše:Georgo píše:Dneska rano cca 7:20 Tomkovo namesti v brne. Cerna crx zatacela na husovickej tunel. Nekdo z klubu?
J!R! to nebyl? Čistě náhodou? Jinak jsem nedávno taky viděl jednu černou a nikdo z klubu to nebyl

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 18 hostů