Martin16 píše:zkus napsat Lazzzimu - tomu ty zadní světla rozleštoval nějakej maník strojně a vypadalo to neuvěřitelně dobře- možná má na něj ještě schovaný kontakt
To já si to rači udělám sám a zadarmo

Moderátor: Minor

Martin16 píše:zkus napsat Lazzzimu - tomu ty zadní světla rozleštoval nějakej maník strojně a vypadalo to neuvěřitelně dobře- možná má na něj ještě schovaný kontakt

duncan píše:nevíte náhodou jestli je k leštění světel nějaký tutoš na youtube? Já jsem to ještě nedělal a nerad dávám takové věci dělat někomu jinému.

ja si vyčítam že jsem tenkrat nenechal do pozinku i ramena když byly bez silentu
  ja si vyčítam že jsem tenkrat nenechal do pozinku i ramena když byly bez silentu  nevyšlo by to omoc dráž než to natíraní
 nevyšlo by to omoc dráž než to natíraní  jinak k tomu ložisku
   jinak k tomu ložisku  obšas k nam jezdí pán cca 60 let kupodivu má cero který má jako koníček a furt na něm neco renovuje kastel nic moc ale motor jak novej
 obšas k nam jezdí pán cca 60 let kupodivu má cero který má jako koníček a furt na něm neco renovuje kastel nic moc ale motor jak novej   byl za mnou cca před 3měsíci právě ze zadními třmeny ze stejnym problemem jak ložisko vyndat , chvilku jsme zkoušeli neco vymyslet ale pak musel frčet dál . ale 2 týdny na to mi přivezl třmen co byl jak novej -žlutej pozink a vše ostatní nove
  byl za mnou cca před 3měsíci právě ze zadními třmeny ze stejnym problemem jak ložisko vyndat , chvilku jsme zkoušeli neco vymyslet ale pak musel frčet dál . ale 2 týdny na to mi přivezl třmen co byl jak novej -žlutej pozink a vše ostatní nove   . zkusim mu v pondělí zavolat . protože se mu ložiska právě povedli vyndat
  . zkusim mu v pondělí zavolat . protože se mu ložiska právě povedli vyndat 

. Hned jak to půjde tak to musim vyzkoušet, díky moc, ani nemáte představu jakou mi tohle info udělalo radost. Až to budu dělat tak udělám krátkej fotonávod a hodím to sem aby s tim už nikdo nikdy neměl problém.
 . Hned jak to půjde tak to musim vyzkoušet, díky moc, ani nemáte představu jakou mi tohle info udělalo radost. Až to budu dělat tak udělám krátkej fotonávod a hodím to sem aby s tim už nikdo nikdy neměl problém.

Wláďa píše:Ježíšek
 taky se musim pochlubit
 taky se musim pochlubit  kde se da koupit ta vlajka
 kde se da koupit ta vlajka  

aerostanislav píše:Ahoj kamarádi.
Koukám tady na ten problém s tim jehlovým ložiskem, proto že jsem už měl 60 let a kdysi dávno podobný problém s ložiskem ve slepé díře.Podařilo se mě
jej dostat bez poškození takto.Po změření vnitřního průměru,jsem si vyrobil trn,který šel co nejtěsněji nasunout do ložiska(ale mám dojem ,že to bylo
poudro kluzného ložiska) potom jsem naplnil vnitřek ložiska vazelínou (mazací tuk)na kraj takto zaplněného otvoru nasadil vyrobený trn.Pozor než nato
uhodíme kladivem je dobré to omotat nějakým hadrem, aby se zabránilo rozstřiku té vazelíny.Mě se to podařilo, ale bez té hadry jsem měl všude namazáno.
Tak ať se podaří. Zdraví Standa.
 , zkusím to pak ještě v práci kde je větší teplota a víc prostoru na vyvinutí větší rychlosti kladiva
 , zkusím to pak ještě v práci kde je větší teplota a víc prostoru na vyvinutí větší rychlosti kladiva   

fakt mazacky  dobre ty
 fakt mazacky  dobre ty  

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 108 hostů