EE8 Chilli Pepper (Wláďa)

Ukažte ostatním své CRX!

Moderátor: Minor

Wláďa
Správce fóra
Správce fóra
Kontaktovat uživatele:

Re: Část mého srdce - EE8 V-tec (Wláďa)

Příspěvekod Wláďa » 13 lis 2013 16:37

Máš to hezký, nad tou zlatou jsem taky přemýšlel ale vyděl jsem to u hodně lidí a já jsem rači když můžu mít něco originálního co nemá každej, proto mam taky crx a ne nějakýho blbýho koncerna. Z barev mam teď v merku dvě varianty, buď TUHLE nebo TUHLE. Od Brems Sattel mám tuhle dvousložkovou barvu na třmeny už odzkoušenou a je to opravdu kvalitka. Jinak třmeny mam už rozebraný a připravený k opískování, snad to příští týden klapne. A co brzdová kapalina? Zjistil jsem že je dost druhů a značek, netušil jsem že jsou v tom rozdíly. Jakou mam koupit a hlavně kolik když budu počítat i s přebytkem při odvzdušňování???
crx EE8 Vtec B16A1
Obrázek
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
wlada.777@email.cz
773 099 676
Facebook

Swingal
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Swingal » 13 lis 2013 17:04

Ja pouzivam BF307+ od EBC. Ale na okruhu som ju este neskusal, brzdy som zabehaval po asi 15tom prudkom brzdeni zo 100 na 0 som zacal pocitovat vadnutie brzd. Dovtedy to brzdilo tak ako ma. Kombinaciu mam klasicke kotuce EBC, Greenstuf platnicky a vzadu som nechal tie co tam boli, najskor nipparts. Dot 3 a Dot 4 mozes miesat ale dot 5 a 5.1 tusim maju uplne ine zlozenie a nesmu sa miesat, takze pouzi dot 3 alebo dot 4. Po vymene brzdoveho valca, vsetkych strmenov a brzdovych hadiciek som musel naliat tusim 0,5l brzdovej kvapaliny. Odvzdusnovat budes dlho, najlepsie odtlakovavat podtlakovym odvzdusnovacom, lebo ked budes naslapavat pedalom tak nicis brzdovy valec.

Wláďa
Správce fóra
Správce fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Wláďa » 29 lis 2013 22:09

Pneu jsou doma, už se nemůžu dočkat jara až je zajedu. :)
Přílohy
DSC01523.jpg
crx EE8 Vtec B16A1
Obrázek
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
wlada.777@email.cz
773 099 676
Facebook

Bučis
Klouček
Klouček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Bučis » 30 lis 2013 15:21

jakou máš značku gum? :)
hmotnost, to je tajná zbraň :-)

Wláďa
Správce fóra
Správce fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Wláďa » 30 lis 2013 15:44

Bučis píše:jakou máš značku gum? :)

Toyo proxes T1R
crx EE8 Vtec B16A1
Obrázek
wlada.777@email.cz
773 099 676
Facebook

Martin666
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Martin666 » 30 lis 2013 16:48

Nejlepší pneu za nejlepší cenu
Benzín náš každodenní dej nám dnes
Posvět se ostrá vačkovko
přid očekávaný výkon z Tebe
a neuveď nás do zadření
ale zbav nás usazení karbonu
neboť Tvůj je olej, klikovka, ojnice, písty
na Věky věků
Ámen

Wláďa
Správce fóra
Správce fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Wláďa » 30 lis 2013 17:33

Loiza666 píše:Nejlepší pneu za nejlepší cenu

Přesně tak, taky bych si troufl tvrdit že v porovnání cena-kvalita je to asi to nejlepší. Samozřejmě by se mi líbili nějaký Yokohami polosliky ale to už je cenově někde jinde a dovolit si je bohužel teď nemůžu.
crx EE8 Vtec B16A1
Obrázek
wlada.777@email.cz
773 099 676
Facebook

Martin666
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Martin666 » 30 lis 2013 17:37

Také jsem se rozhodoval jaké, ale nakonec prostě stejně vyhrály ty toya. Jsou levné a docela měkké a drží. I když se rychle spotřebovávají. Ale při jejich ceně... no a co :-D
Posvět se ostrá vačkovko
a neuveď nás do zadření
na Věky věků
Ámen

Jimmy_CRX
Žáček
Žáček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Jimmy_CRX » 30 lis 2013 20:04

Loiza666 píše:Také jsem se rozhodoval jaké, ale nakonec prostě stejně vyhrály ty toya. Jsou levné a docela měkké a drží. I když se rychle spotřebovávají. Ale při jejich ceně... no a co :-D

co to znamena levne? kolko kacek za sadu? :?:

Wláďa
Správce fóra
Správce fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Wláďa » 30 lis 2013 20:39

Jimmy_CRX píše:
Loiza666 píše:Také jsem se rozhodoval jaké, ale nakonec prostě stejně vyhrály ty toya. Jsou levné a docela měkké a drží. I když se rychle spotřebovávají. Ale při jejich ceně... no a co :-D

Stály mě 4552Kč i s poštou. :)
crx EE8 Vtec B16A1
Obrázek
wlada.777@email.cz
773 099 676
Facebook

Jimmy_CRX
Žáček
Žáček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Jimmy_CRX » 30 lis 2013 23:21

Wláďa píše:
Jimmy_CRX píše:

Stály mě 4552Kč i s poštou. :)

166 eur cca akoo dobre lacne :D ja som zs kupoval 195)50 R15 Bridgestone Potenza R002 a vysli ma 200e aj s postou kks ale toto vazne nieje vela *fin*

Wláďa
Správce fóra
Správce fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Wláďa » 10 pro 2013 17:40

Právě jsem doleštil blinkry a pozičky Tempem, není to teda žádnej převratnej zázrak co jsem v hlouby duše doufal ale je to o poznání lepší, ještě mě čekají zadní světla kde budu předělávat samolepku CRX V-TEC. Lak budu zkoušet leštit strojně až na jaře až se udělá trochen tepleji, teď by to opravdu nemělo smysl.
A přišly mi samolepky na středy kol (průměr 45 skoro k nesehnání) a skryté ventilky které už mam namontovaný v kolech, teda za ty prachy jsem čekal trošku lepší kvalitu, vypadají teda docela dobře ale jsou to pěkný aušusy a musel jsem si na nich ještě upravovat dosedací plochu se zahloubením pro těsnění.
Plus mi přítelkyně koupila pod stromeček fialový matičky Blox ale pššš, o ničem nevim :D (objednával jsem je já :lol: )
To je tak zatim všechno a pokračování příště až budu mít trošku v tomhle hnusnym počasí chuť něco dělat a neválet se pořád u počítače :D

Před leštěnim
DSC01556.jpg

Po leštění
DSC01559.jpg

DSC01560.jpg
crx EE8 Vtec B16A1
Obrázek
wlada.777@email.cz
773 099 676
Facebook

Robo23x
CRXař
CRXař
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Robo23x » 10 pro 2013 20:46

ja som smerovky pred leštením najprv prebehol 600vkou a potom 1200vkou na mokro a až potom leštil. Tam kde boli dierky od kamienkov som dal sekundové lepidlo a nechal ho tam zaschnúť (cca 2dni) a potom prebrúsil a vyleštil 8-)

Swingal
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Swingal » 10 pro 2013 21:58

S mojim xerapolom som bol spokojny, aj ked ten stoji 3x viac ako tempo ...

Wláďa
Správce fóra
Správce fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Wláďa » 11 pro 2013 05:26

Jo Robo, takhle jsem to řešil taky ale na zadnim prostřednim světle kde někdo přede mnou nešikovně odstraňoval samolepku a udělal tam docela hlubokej vryp, stim rozdílem že jsem mladý čorl bezbarvej lak na nehty :-D pak jsem brousil pouze 800 pod vodou a leštěnkou, výsledek taky docela dobrej ale neni to ono tak mam připravenej 1200 a 2000 a dám si repete. V směrovkách žádný extra díry nebyly tak jsem se tomu vyhnul ale zase jsem zjistil že mam levou pozičku plnou šutrů tak je budu muset nějak vyšťourat.
crx EE8 Vtec B16A1
Obrázek
wlada.777@email.cz
773 099 676
Facebook

Martin666
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Martin666 » 11 pro 2013 09:17

Taky bych raději udělal 1200 až 2000 (spíš dva tisíce) a nakonec bezbarvý lak. Mělo by to být perfektní.... nebo se mýlím ?
Posvět se ostrá vačkovko
a neuveď nás do zadření
na Věky věků
Ámen

Swingal
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Swingal » 11 pro 2013 11:47

Tak nove to nebude, ale to sa musi ocakavat, treba davat pozor aby ste nezbrusili napisy, a do medzery medzi pismenka as nevojdete mno, ale inak to stoji za to. Doteraz sa neviem vynadivat na moje svetla aj ked mi zacala stredova cast praskat :/ ale inak len odporucam. Sak cely navod som rozipsal tu:
viewtopic.php?f=18&t=2601 bezfarebny lak som nepouzil, nechal som to tak, len vylestene.

Jindřich
CRX velení
CRX velení
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Jindřich » 11 pro 2013 20:07

Jo jo,vodní 8OO,pak 1200(mimo nálepky,s těma je trochu dupačka je přelepit),vodu s mýdlem,ať se světla zrovna odmastí,pořádně uschnout a pak zlehka bezbarvý lak. Jen je třeba dávat pozor na rovnoměrné nanášení.(dělalo mi to celkem viditelné přechody mezi čerstvým nástřikem) Já je pak ještě vzal zlehka zatmavovacím sprejem *fin*

Wláďa
Správce fóra
Správce fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Wláďa » 12 pro 2013 18:47

Laku se chci právě vyhnout, můj názor na bazbarvej lak je že to je zbytečná kravina protože nevydrží dlouho a po čase se začne loupat a dělat skvrny. Vyleštit to 100% stačí, lak budu dávat jen na řezanou samolepku aby se neodlepovali miniaturní kousíčky nápisu VTEC.
crx EE8 Vtec B16A1
Obrázek
wlada.777@email.cz
773 099 676
Facebook

Martin16
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Martin16 » 12 pro 2013 19:29

zkus napsat Lazzzimu - tomu ty zadní světla rozleštoval nějakej maník strojně a vypadalo to neuvěřitelně dobře *fin* - možná má na něj ještě schovaný kontakt
アクションのないビジョンは白昼夢のようなものです。ビジョンなしのアクションは悪夢です
"Vize bez akce je jako snění za bílého dne. Akce bez vize je noční můrou"

Zpět na „Vaše CRX / Your CRX“