Tak jo.Opet je nacase o sobe dat vedet.Predem se chci omluvit za svou neucast na srazu, ale jednak jsem mel v rodine umrti, dale mama je vazne nemocna a do teho hromada prace s drevnikem a novou strechou na garazi.Vse se dela po praci a o vikendech, takze volnyho casu moc neni.CRX byla vpodstate hotova, jen me omezoval central, ktery jen zamykal.Tak jsem objednal novy a svete div se...opet jen zamykal.Prodejce byl velmi arogatni, tak jsem nad tim mavl rukou a znovu jej objednal, pac bylo podezreni na vadnou rj.A taky ze ano.V patek dorazil dalsi central, vzal jsme jeho rj, napojil, sparoval ovladace a fungovalo to.Takze vse poradne pozapojovat, poskladat umyt a hura komecne s autem pred barak za svym kolegou.Jsem moc rad, ze konecne muzu i s CRX jet neco vyridit a Nissana ted na chvili odstavim, pac ma taky nejake resty.Jinak u centralu jsem se opet nechal inspirovat Gattesem a mam ovladani s vystrelovacim klicem 

Musim uznat ze je to hezka a prijemna zalezitost.Akorat nejak nedokazu zapojit i odemikani kufru, ale to uz nejak neresim, treba casem.
Jeste se musim zminit, ze se mi ochlipla ochr. dverni lista a zrovna mi kamos otviral dvere spolujezdce...slysim ranu, tak vylezu a malem sem se rozbrecel-pravy blatnik byl temer 10cm prohnuty dovnitr....casem se to zaretusuje, az lakyra udela dokoncovaci krok celolaku a to je prelesteni.