Jinak... dotaz pro Pražáky. Lístek na hromadou platí i na metro (předpokládám, že ano) ?

Moderátor: Minor

( teda doufám že ještě jo mastnou tyč jsem už neokusil pěkně dlouho
 ( teda doufám že ještě jo mastnou tyč jsem už neokusil pěkně dlouho  ) Jinak gratulace k opravenému ceru
 ) Jinak gratulace k opravenému ceru 

Martin16 píše:tak tak lístek MHD platí i v krtkovi( teda doufám že ještě jo mastnou tyč jsem už neokusil pěkně dlouho
)

Loiza666 píše:Martin16 píše:tak tak lístek MHD platí i v krtkovi( teda doufám že ještě jo mastnou tyč jsem už neokusil pěkně dlouho
)
Výborně... dám to z Florence do Motorartu ?

Martin16 píše:Loiza666 píše:Martin16 píše:tak tak lístek MHD platí i v krtkovi( teda doufám že ještě jo mastnou tyč jsem už neokusil pěkně dlouho
)
Výborně... dám to z Florence do Motorartu ?
nu platí to hodku a půl tak bych řekl že jo
 Jsi přímo z Prahy? Nebo někde poblíž?
 Jsi přímo z Prahy? Nebo někde poblíž?
 nevim ale jestli se urvu z háku
  nevim ale jestli se urvu z háku 

Martin16 píše:jj přímo z Práglu dělám kousek od Florencenevim ale jestli se urvu z háku
 tak by to bylo fajn
 tak by to bylo fajn  aspoň by si viděl moji bestii v akci
 aspoň by si viděl moji bestii v akci 

a kdy že se to sem chystáš?
 a kdy že se to sem chystáš?
Martin16 píše:To by bylo velmi fajnéa kdy že se to sem chystáš?

Martin16 píše:olé sice nevim jestli mi vyjde tam s tebou sjet (a nemusel bys MHD jelo by se cerem) ale nicméně ti na Florenc alespoň mohu dojít potřást pravačkou
 Céro být nemusí
 Céro být nemusí 
Loiza666 píše:Martin16 píše:To by bylo velmi fajnéa kdy že se to sem chystáš?
No, kolem 14 hodiny na Florenci... ale teď jsem se dozvěděl, že Dimitar bude chtít ode mě nějaké peníze. I když to byla reklamace motoru, který prodával. Takže, jestli se s ním rozumně nedomluvím, tak nebudu mít CRX TypeR

no par fotek z poněkud neplánovaného minisrazu v Hondě Samohýl  - popravdě jsou tam asi největší odborníci na
  no par fotek z poněkud neplánovaného minisrazu v Hondě Samohýl  - popravdě jsou tam asi největší odborníci na   

Martin16 píše:tak Loizikovo cero je úspěšně vyzvednutono par fotek z poněkud neplánovaného minisrazu v Hondě Samohýl - popravdě jsou tam asi největší odborníci na

Snad už zajetá
 Snad už zajetá 

Najeto 259 km a bral jsem 24l
 Najeto 259 km a bral jsem 24l 

Dal jsem auto Motovi, ať ho raději celé překontroluje a pokud možno, udělá vše, jak má být. Protože ani držáky na motor nejsou dobře uchycené, schází šrouby, motor se v zatáčce posouvá, jelikož silenty nejsou nijak uchycené a motor prostě cestuje. Takže... Ano, mám konečně auto, ale kvalita udělání.... velice bídná...!
 Dal jsem auto Motovi, ať ho raději celé překontroluje a pokud možno, udělá vše, jak má být. Protože ani držáky na motor nejsou dobře uchycené, schází šrouby, motor se v zatáčce posouvá, jelikož silenty nejsou nijak uchycené a motor prostě cestuje. Takže... Ano, mám konečně auto, ale kvalita udělání.... velice bídná...!Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti