noha píše:A co jihočešííí ??? v kolik kdo a kdy jede? já se rozhodnul, že pojedu už taky v pátek a klidně i dopoledne abych udělal družbu s těma gezichtama z Prahé
odkial ides? ja pojdem najskor cez brno ked sa niekto prida

Moderátor: Minor
noha píše:A co jihočešííí ??? v kolik kdo a kdy jede? já se rozhodnul, že pojedu už taky v pátek a klidně i dopoledne abych udělal družbu s těma gezichtama z Prahé
Jimmy_CRX píše:noha píše:A co jihočešííí ??? v kolik kdo a kdy jede? já se rozhodnul, že pojedu už taky v pátek a klidně i dopoledne abych udělal družbu s těma gezichtama z Prahé
odkial ides? ja pojdem najskor cez brno ked sa niekto prida
Martin16 píše:My s tím počítame v pátek ráno![]()
aby se to tam trochu připravilo,ne ??
![]()
noha píše:No pojedu Havl.Brod - Golčův Jeníkov - Vilémov - Seč
Tou družbou sem nemyslel, že za váma přidrandím do Prahy ty drndoale že se sejdem až v Seči v pátek na oběd a u
a parádně si nakapeme do strojku
![]()
Martin16 píše:noha píše:No pojedu Havl.Brod - Golčův Jeníkov - Vilémov - Seč
Tou družbou sem nemyslel, že za váma přidrandím do Prahy ty drndoale že se sejdem až v Seči v pátek na oběd a u
a parádně si nakapeme do strojku
![]()
Ahá mam dneska nějak zkrácený vedení bo co (zřejmě následek použití MHD)
shuty píše:Normalne uvazujem ze sa tento rok zucastnim aj ja![]()
je tu dakto kto pojde zo severu slovenska (ZA) ? ze by som sa mozno nejak pridal?
Patys píše:Zdravím,
já letos také dorazím. Chtěl jsem se zeptat, jestli máte naplánovanou nějakou spanilku? Případně jestli jste neuvažovali o spojení spanilky s lidma, kteří pojedou na delSolDay. Koukal jsem, že jejich spanilka povede přes Sečhttp://www.honda-club.cz/forum/viewtopic.php?t=44503
Jimmy_CRX píše:shuty píše:Normalne uvazujem ze sa tento rok zucastnim aj ja![]()
je tu dakto kto pojde zo severu slovenska (ZA) ? ze by som sa mozno nejak pridal?
Robo23 je z okolia ZA napis mu
shuty píše:Jimmy_CRX píše:shuty píše:Normalne uvazujem ze sa tento rok zucastnim aj ja![]()
Robo23 je z okolia ZA napis mu
ehm takeho uzivatela mi nenaslo: Robo23
Zpět na „CRX setkání / CRX meets“
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů