doufám že do srazu už s tim budeš umět
 Fegut: tak to ti s rejžou přeju hodně pevné nervy o tom co jsi mi vyprávěl, já bych tam asi nevidržel

Moderátor: Minor

, třeba by tě to naopak bavilo.
, třeba by tě to naopak bavilo. třeba tě přijedu navštívit
 třeba tě přijedu navštívit 

Loiza666 píše:Dudla píše:Loiza666 píše:Nuže, video je docela na prd... nic moc kvalita. Asi to teda bude stačit, ale nechápu nějak... smysl 640x480. Myslel jsem, že když je to takové malé video, bude mít 2 minuty třeba 50 mb a né 250 mbTo je jak HD video velké, ale kvalita jako nikde
jinak... při testování byla zničena zadní vrtulka, takže musím koupit novou. Hold se s tím modelem musím ještě naučit létat
Není to nic jednoduchého
a kolik váži ta kamera ? jenom jestli by tam nešlo přidělat to GO pro ?sice 1generace ale určitě lepší videa

Přesně nevím, ale myslím, že do 50g bude mít. Myslím si, že by to tam šlo přidělat, ale to bychom kdyžtak pořeišli na místě, ne?

protože to by nedopadlo dobře asi by jsme hráli společenský hry a u toho dost chlastali
  protože to by nedopadlo dobře asi by jsme hráli společenský hry a u toho dost chlastali   jak to vidíte vy ?
  jak to vidíte vy ? 

Stean píše:Jak říká jeden můj známej....Pivo, Pivo, Pivo

ikdyž ty tam asi taky budou
 ikdyž ty tam asi taky budou  a udjaně by tam mělo bejt Lasser game / něco jako paintball jinak v kempu se da pronajmout i hřiště na fotbalek  atak
 a udjaně by tam mělo bejt Lasser game / něco jako paintball jinak v kempu se da pronajmout i hřiště na fotbalek  atak  

Já cu taky jeden
 Já cu taky jeden 

noha píše:Jestli máš pohár za nehroší jebku tak jedu

noha píše:Dám ti druhou cenu...přivezu ti litr JIndřichohradeckýho RUMu ...první místo si nenechám vzít
 kdyby si zvýšil sázku na medovinu, tak bych možná vzal
 kdyby si zvýšil sázku na medovinu, tak bych možná vzal 

Petk@ píše:Poháry za Miss CRX CZ-SK 1.2.3místo jen musíme vymyslet jak se bude hlasovat

Loiza666 píše:noha píše:Dám ti druhou cenu...přivezu ti litr JIndřichohradeckýho RUMu ...první místo si nenechám vzít
Dacan totokdyby si zvýšil sázku na medovinu, tak bych možná vzal

Martin16 píše:Petk@ píše:Poháry za Miss CRX CZ-SK 1.2.3místo jen musíme vymyslet jak se bude hlasovat
bych asi nechal zavedený papírkový system alá SPZ
 tak asi jo
 tak asi jo  jinak se mi dneska povedlo rezervovat na crx Sraz Honda nafukovací bránu
 jinak se mi dneska povedlo rezervovat na crx Sraz Honda nafukovací bránu   nesmíme ji ale zničit
 nesmíme ji ale zničit 

Petk@ píše:Martin16 píše:Petk@ píše:Poháry za Miss CRX CZ-SK 1.2.3místo jen musíme vymyslet jak se bude hlasovat
bych asi nechal zavedený papírkový system alá SPZ
jojo lazzzik řikal notak asi jo
jinak se mi dneska povedlo rezervovat na crx Sraz Honda nafukovací bránu
nesmíme ji ale zničit
 tak to bude mazec !!!
  tak to bude mazec !!!  dáme s ti k vězdu k chatkám
 dáme s ti k vězdu k chatkám   

srazík bude zřejmě ve velkém stylu
  srazík bude zřejmě ve velkém stylu  

Zpět na „CRX setkání / CRX meets“
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti