Stean píše:hammerit dávej jen do vnitřku auta, za 1 opadavá a za 2 ho sloupně i nehtem, lepší je to nastříkat tou gumovou kravinou na podvozek, nepamatám se ale jak se nazíval![]()
to ne mě to drží perfektně
Moderátor: Minor
Stean píše:hammerit dávej jen do vnitřku auta, za 1 opadavá a za 2 ho sloupně i nehtem, lepší je to nastříkat tou gumovou kravinou na podvozek, nepamatám se ale jak se nazíval![]()
Petk@ píše:Stean píše:hammerit dávej jen do vnitřku auta, za 1 opadavá a za 2 ho sloupně i nehtem, lepší je to nastříkat tou gumovou kravinou na podvozek, nepamatám se ale jak se nazíval![]()
to ne mě to drží perfektnědyt to je barva na vrata,ploty atd
jen brzdovka to rozežrala
rozežere každej lak

aspon že jen tak bál jsem se pak jít kouknout do zadu

skritek píše:ja bych ho asi zabil debila
už na školení se jevil jak chytrák co všechno zná přitom věděl prdlajs jen jsem nečekal že je až tak dobrej
já bych snad

Dudla píše:Hele jak je to stím zadním naraznikem na jedni fotce jsi tam mel ze se tam Da do nej vložit ta část na tu znacku takže když mam zadní nárazník celé ve stejný rovině a znační dávám na to tak se to Da nějak udělat na tu z acku jako to mas ty ?? Jestli se to Da dokoupit nebo je potřeba ji nej naraznik ??
![]()
nic ve zlem jen ze pak se tezko treba radiskritek píše:Dudla píše:Hele jak je to stím zadním naraznikem na jedni fotce jsi tam mel ze se tam Da do nej vložit ta část na tu znacku takže když mam zadní nárazník celé ve stejný rovině a znační dávám na to tak se to Da nějak udělat na tu z acku jako to mas ty ?? Jestli se to Da dokoupit nebo je potřeba ji nej naraznik ??
![]()
nezlob se ale zkus si to po sobe precist vubec jsem z tve otazky nepochopil co vlastne chces![]()
nic ve zlem jen ze pak se tesko treba radi
-podle mě to má zřejmě srovnaný do roviny a SPZ má na tom nějak přimontovanýMartin16 píše:skritek píše:Dudla píše:Hele jak je to stím zadním naraznikem na jedni fotce jsi tam mel ze se tam Da do nej vložit ta část na tu znacku takže když mam zadní nárazník celé ve stejný rovině a znační dávám na to tak se to Da nějak udělat na tu z acku jako to mas ty ?? Jestli se to Da dokoupit nebo je potřeba ji nej naraznik ??
![]()
nezlob se ale zkus si to po sobe precist vubec jsem z tve otazky nepochopil co vlastne chces![]()
no řekl bych že Dudlovi jde o držák SPZ potažmo o celý ten výkus v zadním nárazníku(rámeček)-podle mě to má zřejmě srovnaný do roviny a SPZ má na tom nějak přimontovaný
Martin16 píše:skritek píše:Dudla píše:Hele jak je to stím zadním naraznikem na jedni fotce jsi tam mel ze se tam Da do nej vložit ta část na tu znacku takže když mam zadní nárazník celé ve stejný rovině a znační dávám na to tak se to Da nějak udělat na tu z acku jako to mas ty ?? Jestli se to Da dokoupit nebo je potřeba ji nej naraznik ??
![]()
no řekl bych že Dudlovi jde o držák SPZ potažmo o celý ten výkus v zadním nárazníku(rámeček)-podle mě to má zřejmě srovnaný do roviny a SPZ má na tom nějak přimontovaný

ve středu mi přišlo včko mugen (replika) tak to zase něco dalo .příští týden obědnám brusné kartačky a leštici kotoučky do AKU vrtačky a bude se rozleštovat Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti