Oba sme na tom stejně. Sám taky nevydržím moc dlouho bez toho, abych se v něčem nevrtal
 Oba sme na tom stejně. Sám taky nevydržím moc dlouho bez toho, abych se v něčem nevrtal 
Tady ti házím dvě fotky CRX 1g jako inspiraci. Vím že si psal, že by si to chtěl nechat v serii, ale tohle widebody, tomu céru podle mně fakt sekne.

Moderátor: Minor

v dobrym slova smyslu samozřejmě. Držim palce
  v dobrym slova smyslu samozřejmě. Držim palce  

James píše:...jo pokud nebudeš chtít to křídlo tak jsem první kdo má o něj zájem

skritek píše:James píše:...jo pokud nebudeš chtít to křídlo tak jsem první kdo má o něj zájem
pokud nabidnes jiny

to by jsme se mozna dohodliJames píše:skritek píše:James píše:...jo pokud nebudeš chtít to křídlo tak jsem první kdo má o něj zájem
pokud nabidnes jiny
no můžu ti nabídnout akorát to moje origo pěnový

skritek píše:ne bude zcela original
a trosku nostalgie rozdil asi 18let
 dost dobrý
 dost dobrý  možná by tu mohl bejt podobnej topic "předtím a potom"
 možná by tu mohl bejt podobnej topic "předtím a potom" 

a sadrosich neni naka extra tragedie to postavit,jen zaklad se vyznat v profilech a umet trochu pocitat a premejslet,vyhodou je,ze se uvnitr dobre taha voda i elektrika a clovek nemusi davat milion vrstev pred malovanim jako na ytong.
 a sadrosich neni naka extra tragedie to postavit,jen zaklad se vyznat v profilech a umet trochu pocitat a premejslet,vyhodou je,ze se uvnitr dobre taha voda i elektrika a clovek nemusi davat milion vrstev pred malovanim jako na ytong. zaujala me ta cast toho vicka od oleje ( a vlastne i foto
 zaujala me ta cast toho vicka od oleje ( a vlastne i foto  ) a ta kabelaz na blinkr ...prisel si na to nahodou nebo ses furt divil proc neco vyhazuje pojistky ?
 ) a ta kabelaz na blinkr ...prisel si na to nahodou nebo ses furt divil proc neco vyhazuje pojistky ? 

taky zkusim, ale dám tam pořádnou podložku ať to vypadá trošku v jiném stylu, abych neporušil autorská práva
  taky zkusim, ale dám tam pořádnou podložku ať to vypadá trošku v jiném stylu, abych neporušil autorská práva   

jazzik píše:tak a schvalne jak dlouho to bude schnout

Blackburn píše:Ženu,v tomto případě auto, nejdokonaleji vylepší správná vzdálenost

Fegut píše:kdybych mu nepřidržel nárazník, tak ho tam montuje ještě ted
 ale stejne dekuji za pomoc v jednom by to fakt neslo
 ale stejne dekuji za pomoc v jednom by to fakt neslo
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 27 hostů