:D je to trochu složitý napsat
:D je to trochu složitý napsat  a na co se lip scháněj díly ??
 a na co se lip scháněj díly ??    jinak dik
  jinak dikModerátor: Minor

:D je to trochu složitý napsat
:D je to trochu složitý napsat  a na co se lip scháněj díly ??
 a na co se lip scháněj díly ??    jinak dik
  jinak dik
 což je vždy tak trochu problem
 což je vždy tak trochu problem  

ještě mě napadlo vyměnit štítek motoru nebo přerazit máte někdo zkušenosti ? mužete někoho doporučit ???
 ještě mě napadlo vyměnit štítek motoru nebo přerazit máte někdo zkušenosti ? mužete někoho doporučit ???  

Minor píše:Různé změny označení se dělají, bohužel k tomu situace u nás lidi nutí. V Německu by ti to zapsali bez problémů, protože to nejsou debilové, u nás bohužel zastoupení Hondy tvrdí, že to nejde.
Každé přeznačení je bohužel zjistitelné, pokud s tím počítáš a máš možnost chodit někam na STK, kde tě nebudou prudit, tak by to mělo být v klidu. Anebo holt koupit D16Z5 motor anebo celý jiný céro

$@J0 píše:Ja som stitok prelepil cista pracicka lepsie ako prerazat ale ja som to mal jednoduchsie lebo som mal blok A8 ale zvody a vsetko ostatne z A9 cize motor A8 minesedel na emisiach... Tak som z jedneho stareho bloku co som mal doma pilkou odpilil pekne stitok s dostatkom materialu navyse aby som to pekne upravil tak som to pekne opilnikoval a potom som kupil locite lepidlo za 20e nalepil to tam a tvaril sa ze som vymenil motor
 docela sranda s tim lepidlem
 docela sranda s tim lepidlem   a náhodou nemáš štítek D16Z5 ? schánim ho ale zatim jsem nenašel nemáte někdo ?
 a náhodou nemáš štítek D16Z5 ? schánim ho ale zatim jsem nenašel nemáte někdo ?

Minor píše:Nejen logicky, ale též i prakticky a pragmaticky, teoreticky a hypoteticky, legálně a legitimně, morálně a eticky, fyzicky a psychicky, jedním slovem - ANO

jako tohle mě fakt dostalo
  jako tohle mě fakt dostalo 

Minor píše:Nejen logicky, ale též i prakticky a pragmaticky, teoreticky a hypoteticky, legálně a legitimně, morálně a eticky, fyzicky a psychicky, jedním slovem - ANO

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 127 hostů