skritek píše:kdyby nekoho zajimalo jak vypada maly offroa vylet do rumunska tak se mi povedlo sestrihat nasi cestu v roce 2011
http://ulozto.cz/xqnj8Hu/rumunsko-skritek-2011-good-mpg
Krasny.Tomu rikam paradni dovolena
 Ale mam samozrejme zase dost otazek, kdyztak mi odpovez pres sz.
  Ale mam samozrejme zase dost otazek, kdyztak mi odpovez pres sz.Kdysi jsem se tam chtel s kamosem vydat na endurach, ale pak jsme presli na krosky a ja pak na
 Kolik jste najely km?Kolik vubec takovy stroje zerou?Vypadaj a i zni moc dobre, sam nevim ktery bych si vybral.Samozrejme nejspis LR, ale i ten Patrol vypada a zni dost dobre a kratky Pajero je na tom zas treba lepsi s prolizanim okolo stromu.A ty lanka z rohu kapoty na strechu jsou kvuli vetvym?No a zacatek nevypadal na hezky vylet, snad se nikomu nic nestalo.
  Kolik jste najely km?Kolik vubec takovy stroje zerou?Vypadaj a i zni moc dobre, sam nevim ktery bych si vybral.Samozrejme nejspis LR, ale i ten Patrol vypada a zni dost dobre a kratky Pajero je na tom zas treba lepsi s prolizanim okolo stromu.A ty lanka z rohu kapoty na strechu jsou kvuli vetvym?No a zacatek nevypadal na hezky vylet, snad se nikomu nic nestalo.

at tu nekazime videa...Treba neco jako "dalsi hracky clenu"
  at tu nekazime videa...Treba neco jako "dalsi hracky clenu"