Sajlem - karoserie
Moderátor: Minor
- sajlem
- CRX velení
- Kontaktovat uživatele:
Re: Sajlem - D16A9 na D16Z6
Mě jde o to že pod pozičkama tam valstne ten plech vůbec nemám , nedá se přitáhnout blatník k brejlím atd ... proste celej plech pod pozičkou je jako papír a spíš tam není , Kdyžtak nějaká fotka a cena SZ ? mohlo by bejt ?
Když tak nafotím. Cena 2000 dohromady.
Minor@honda-club.cz, 737574121, ICQ 225505717
- sajlem
- CRX velení
- Kontaktovat uživatele:
Minor píše:Když tak nafotím. Cena 2000 dohromady.
Noo tak to by šlo, kdyby byla fotka tak paráda.
Fotky jsem udělal, ale 16 kusů se mi sem vkládat nechce:) Dej mi mail, pošlu ti je mailem.
Nebo mi napiš minor@honda-club.cz
Minor@honda-club.cz, 737574121, ICQ 225505717
- sajlem
- CRX velení
- Kontaktovat uživatele:
Minor píše:Fotky jsem udělal, ale 16 kusů se mi sem vkládat nechce:) Dej mi mail, pošlu ti je mailem.
lukincerny@seznam.cz
- sajlem
- CRX velení
- Kontaktovat uživatele:
Doporučil by mi někdo nějaký uni bauset na zadní okna ? Pokud možné rovnou odkaz
děkuji

- Petk@
- Šéfík!:)
- Kontaktovat uživatele:
sajlem píše:Doporučil by mi někdo nějaký uni bauset na zadní okna ? Pokud možné rovnou odkazděkuji
mám v práci uni bauset co jsem si koupil od lazzzika na moje céro

kupoval jsem ji od lazzzika za 400 vyjde to na obě okna

- sajlem
- CRX velení
- Kontaktovat uživatele:
Petk@ píše:sajlem píše:Doporučil by mi někdo nějaký uni bauset na zadní okna ? Pokud možné rovnou odkazděkuji
mám v práci uni bauset co jsem si koupil od lazzzika na moje cérotak mi to zustalo protože jsem tam dával nakonec origo
![]()
kupoval jsem ji od lazzzika za 400 vyjde to na obě oknaje to asi 5m možná víc
nechal bych ji levněji protože ji nepotřebuju
jinak orig se dají sehnat do 1000 za 1 okno můžu se ti zítra taky mrknout a vyfotit tu UNI
to by bylo super. díky proč jsi se nakonec rozhodl pro origo ?
- Petk@
- Šéfík!:)
- Kontaktovat uživatele:
sajlem píše:Petk@ píše:sajlem píše:Doporučil by mi někdo nějaký uni bauset na zadní okna ? Pokud možné rovnou odkazděkuji
mám v práci uni bauset co jsem si koupil od lazzzika na moje cérotak mi to zustalo protože jsem tam dával nakonec origo
![]()
kupoval jsem ji od lazzzika za 400 vyjde to na obě oknaje to asi 5m možná víc
nechal bych ji levněji protože ji nepotřebuju
jinak orig se dají sehnat do 1000 za 1 okno můžu se ti zítra taky mrknout a vyfotit tu UNI
to by bylo super. díky proč jsi se nakonec rozhodl pro origo ?
Máš SZ

- sajlem
- CRX velení
- Kontaktovat uživatele:
A mám jeden dotaz co všichni určite vedí ale já ne .
, Je možné zaměnit předface světla + pozičky , za poface ? nebo je v tom nějaký problém ? Poface přední svetla se mi páčí víc , ale začínají se mi páčit víc předface zadní ... protože je nikdo nemám , mám v plánu je vyleštit a dát na auto .

sajlem píše:A mám jeden dotaz co všichni určite vedí ale já ne ., Je možné zaměnit předface světla + pozičky , za poface ? nebo je v tom nějaký problém ? Poface přední svetla se mi páčí víc , ale začínají se mi páčit víc předface zadní ... protože je nikdo nemám , mám v plánu je vyleštit a dát na auto .
sedet to bude...akorat bude problem s konektorama...poface jsou jedno parobolovy, predface dvou...a mozna i jine konektory, respektive patice.Pro pozicky musi byt uchyty do blatniku.A zadni svetla to stejny...jiny patice.Ja bych teda nechal predni predface(lip sviti-pridavna dalka) a zadni poface, pac jsou hezci.
- Wláďa
- Správce fóra
- Kontaktovat uživatele:
J!R! píše:sajlem píše:A mám jeden dotaz co všichni určite vedí ale já ne ., Je možné zaměnit předface světla + pozičky , za poface ? nebo je v tom nějaký problém ? Poface přední svetla se mi páčí víc , ale začínají se mi páčit víc předface zadní ... protože je nikdo nemám , mám v plánu je vyleštit a dát na auto .
sedet to bude...akorat bude problem s konektorama...poface jsou jedno parobolovy, predface dvou...a mozna i jine konektory, respektive patice.Pro pozicky musi byt uchyty do blatniku.A zadni svetla to stejny...jiny patice.Ja bych teda nechal predni predface(lip sviti-pridavna dalka) a zadni poface, pac jsou hezci.
Souhlas s J!R!m... Ale ty máš přece vepředu angel eyes ne?
crx EE8 Vtec B16A1

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
wlada.777@email.cz
773 099 676
Facebook

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
wlada.777@email.cz
773 099 676
- sajlem
- CRX velení
- Kontaktovat uživatele:
Wláďa píše:J!R! píše:sajlem píše:A mám jeden dotaz co všichni určite vedí ale já ne ., Je možné zaměnit předface světla + pozičky , za poface ? nebo je v tom nějaký problém ? Poface přední svetla se mi páčí víc , ale začínají se mi páčit víc předface zadní ... protože je nikdo nemám , mám v plánu je vyleštit a dát na auto .
Souhlas s J!R!m... Ale ty máš přece vepředu angel eyes ne?
JJ mám angel, jenže .. nevím čím to je ale hrozně blbe sedí u sebe, a uchycení poface svetel se mi líbí víc, myslím že ty svetla mají tendenci víc držet u sebe, navíc pokud jde o angel eyes tak poface pozičky (čiré černé) jsou o dost hezčí jak předface.

Takze ty tam chces dat poface, ale zase engely??Sedet to nebude asi nikdy, pac se to sije horkou jehlou...A pokud se jedna o tyto tuzersky svetla, tak netusim zda je tam rozdil v paticich atd
- sajlem
- CRX velení
- Kontaktovat uživatele:
J!R! píše:Takze ty tam chces dat poface, ale zase engely??Sedet to nebude asi nikdy, pac se to sije horkou jehlou...A pokud se jedna o tyto tuzersky svetla, tak netusim zda je tam rozdil v paticich atd
Jáá nědině angels

- sajlem
- CRX velení
- Kontaktovat uživatele:
J!R! píše:*vytlem* ale jo, ja to chapu.... vypada to lip.Jeste, ze se nedelaj na vteca![]()
Ale proste kvalita zpracovani nic moc, nevim kolik vyrobcu je dela, treba je nekde dela hezci, co vic licuji....ale pochybuju.A hlavne to nesviti!Takze je to tuzing
tuzing mám rád, hlavně když se někdy jednou za 100let povede udělat auto jak z rychle a zbesile pak je to tuzing jak se patří
- sajlem
- CRX velení
- Kontaktovat uživatele:
Na auto právě objednáno 12m folie na auto. pak budu dokumentovat jak to sní šlo.
http://www.carbon3d.cz/carbon3d/eshop/7 ... -v-lepidle bude to takova folie?Myslim druh... S tema kanalkama je zprej velice dobre tvarovatelna a taky do ni nejspis pujdu, kdyz se mi nepodari opravit kapotu....budu karbonovou kapotu polepovat karbonovou folii 

- sajlem
- CRX velení
- Kontaktovat uživatele:
J!R! píše:http://www.carbon3d.cz/carbon3d/eshop/7-1-Carbon-3D-s-KANALKY-v-lepidle bude to takova folie?Myslim druh... S tema kanalkama je zprej velice dobre tvarovatelna a taky do ni nejspis pujdu, kdyz se mi nepodari opravit kapotu....budu karbonovou kapotu polepovat karbonovou folii
JJ taková folie, akorát v červené, pokud mi někdo řekne že by do jiné folie než od M3 nešel tak .. at hodí Odkaz na stránku kde to kupuje, M3 je dle mého názoru ohromě předražen (kvalita ta určite bude ale jestli až o tolik ....