Sabrio píše:No na to ze cody v inzeratu tvrdi ze je auto ve stavu jak kdyz vyjelo z linky "Investice cca 200 000,- kompletně vyvařeno, ošetřeno a nalakováno lakem dle originálu". citace z inzeratu Nic proti codymu a neznam ho ale pokud toto pise do inzeratu a wlada pak objevi toto co si ma clovek potom myslet tohle neni moc hezke byt tebou sundal bych vsechny plasty a omrknul jak je na tom spodek
Auto se nedovezlo jako vonavka-viz ty fotky ale jako auto které bylo ve švýcarsku téměř na náhradní díly=horší kastle a pár dalších nedostatků-vonavka se z něho si dovolím říct udělala,ty peníze co jsem uvedl jsem skutečně proinvestoval-auto má velký potenciál co se týče motoru,převodovky,vzácná červená barva u EE8.
Ono to není zase až tak jednoduché-zkuste dovézt vonavou EE8,anebo horší a vymazlovat jí-obojí není tak jednoduchá záležitost a myslím že kdo EE8 vlastní tak ví o čem asi tak zhruba píšu.

to je nesmysl. Chtel jsem jenom rict jak na me vlastne pusobil celi inzerat a to tak ze je auto v absolutne perfektnim stavu bez dalsich investic absolutne v poradku proto jsem take reagoval. Jinak teda samozrejme Cody o tomhle nemusel mit ani tuseni coz teda i ted potvrdil ze o tom nevedel. K tem investicim no 200 tisic je pomerne dost penez a pokud to beru ciste jako penize co jsi do auta dal tak uprime si myslim ze za tolik penez to auto musi vypadat jinak k tomu reknu jenom to ze jsem si jeste neprosel tim co ty ted jsem koupil EE8 cku za 40 tis a troufnu si rict ze je to stejny vrak jako jsi tenkrat koupil ty a podle meho kdyz do ni dam 200 tis tak to auto bude vypadat opravdu jako kdyz vyjelo z fabriky ale nemam to potvrzene je to ciste muj odhad a me hrube propocty. Take dodam ze jsem auto zatim nevidel na zivo to je dalsi vec videl jsem jenom fotky takze to neber nejak zle ty posledni radky jsou spise takovy mali off topic
 to je nesmysl. Chtel jsem jenom rict jak na me vlastne pusobil celi inzerat a to tak ze je auto v absolutne perfektnim stavu bez dalsich investic absolutne v poradku proto jsem take reagoval. Jinak teda samozrejme Cody o tomhle nemusel mit ani tuseni coz teda i ted potvrdil ze o tom nevedel. K tem investicim no 200 tisic je pomerne dost penez a pokud to beru ciste jako penize co jsi do auta dal tak uprime si myslim ze za tolik penez to auto musi vypadat jinak k tomu reknu jenom to ze jsem si jeste neprosel tim co ty ted jsem koupil EE8 cku za 40 tis a troufnu si rict ze je to stejny vrak jako jsi tenkrat koupil ty a podle meho kdyz do ni dam 200 tis tak to auto bude vypadat opravdu jako kdyz vyjelo z fabriky ale nemam to potvrzene je to ciste muj odhad a me hrube propocty. Take dodam ze jsem auto zatim nevidel na zivo to je dalsi vec videl jsem jenom fotky takze to neber nejak zle ty posledni radky jsou spise takovy mali off topic  

tak to jsi mě dostal
  tak to jsi mě dostal