Sajlem - karoserie
Moderátor: Minor
Re: Sajlem - D16A9 na D16Z6
Sajlem, nedaj sa 

- sajlem
- CRX velení
- Kontaktovat uživatele:
jen pro radost

Pokud by si to chtěl opravdu stavět, tak kvůli spolehlivosti budeš muset převložkovat blok, protože 300hp je už docela na hranici toho co vydrží vložky (mám pocit, že D motory mají o něco silnější stěnu, takže vydrží víc, ale teď si nejsem jistý). Na US forech jsou sice motory co mají na seriových vložkách 400hp a víc, ale tam je to podle mně hodně o štěstí, že narazíš na dobrý kus, ale hlavně o precizním odladění.
Pokud už budeš mít převložkovaný blok, tak je celkem jedno co použiješ, jestli D nebo B. Všeobecně řečeno D ti dá větší kroutící moment a B větší maximální otáčky, což je daný zdvihem a vrtáním, který asi měnit nebudeš. Všechno ostatní už bude jen o vlastnostech komponent, který v motoru použiješ, protože stejně budeš muset koupit prakticky všechno nový.
Každopádně kvůli snadnějšímu ladění, bych to směřoval na motory co jsou už z výroby řízený OBD1 jednotkou.
Pokud už budeš mít převložkovaný blok, tak je celkem jedno co použiješ, jestli D nebo B. Všeobecně řečeno D ti dá větší kroutící moment a B větší maximální otáčky, což je daný zdvihem a vrtáním, který asi měnit nebudeš. Všechno ostatní už bude jen o vlastnostech komponent, který v motoru použiješ, protože stejně budeš muset koupit prakticky všechno nový.
Každopádně kvůli snadnějšímu ladění, bych to směřoval na motory co jsou už z výroby řízený OBD1 jednotkou.
- sajlem
- CRX velení
- Kontaktovat uživatele:
LJay píše:Pokud by si to chtěl opravdu stavět, tak kvůli spolehlivosti budeš muset převložkovat blok, protože 300hp je už docela na hranici toho co vydrží vložky (mám pocit, že D motory mají o něco silnější stěnu, takže vydrží víc, ale teď si nejsem jistý). Na US forech jsou sice motory co mají na seriových vložkách 400hp a víc, ale tam je to podle mně hodně o štěstí, že narazíš na dobrý kus, ale hlavně o precizním odladění.
Díky za radu, tvůj projekt stále sleduji, a mile rád si čtu další nové informace jak postupuješ.
Mé delší odmlčení bylo z důvodu studování co bude vhodné atd... a stále dál pokračuje je toho hodně .
Jinak děkuji ,, Hira" že jsme společně vyměnili zadřene vodní čerpadlo a dali rovnou novej řemen.
Němá někdo zkušenost s temito Lambodoors http://www.ebay.de/itm/Flugelturen-Lamb ... 586wt_1407
- Martin666
- CRX Guru
- Kontaktovat uživatele:
Tento dotaz ohledně lambo doors bych směřoval na Paulvandyck. Má na své autě a myslím, že to dokonce isntaluje
Benzín náš každodenní dej nám dnes
Posvět se ostrá vačkovko
přid očekávaný výkon z Tebe
a neuveď nás do zadření
ale zbav nás usazení karbonu
neboť Tvůj je olej, klikovka, ojnice, písty
na Věky věků
Ámen
Posvět se ostrá vačkovko
a neuveď nás do zadření
na Věky věků
Ámen
- sajlem
- CRX velení
- Kontaktovat uživatele:
Loiza666 píše:Tento dotaz ohledně lambo doors bych směřoval na Paulvandyck. Má na své autě a myslím, že to dokonce isntaluje
Díky už jsem mu napsal, a co ty ? tak kdy bude ten supermotor ?
- Martin666
- CRX Guru
- Kontaktovat uživatele:
sajlem píše:Loiza666 píše:Tento dotaz ohledně lambo doors bych směřoval na Paulvandyck. Má na své autě a myslím, že to dokonce isntaluje
Díky už jsem mu napsal, a co ty ? tak kdy bude ten supermotor ?
Nevím... až se naladí a tak

Benzín náš každodenní dej nám dnes
Posvět se ostrá vačkovko
a neuveď nás do zadření
na Věky věků
Ámen
Posvět se ostrá vačkovko
a neuveď nás do zadření
na Věky věků
Ámen
momentalne na CRX UK fore velmi solidny turbo kit na D16Z6. cena 1000 libier ... odmerany vykon 245 koni ...
pokial sa regnes, tak tu je link ...
http://board.hondacrx.co.uk/phpBB2/view ... p?t=132349
pokial sa regnes, tak tu je link ...
http://board.hondacrx.co.uk/phpBB2/view ... p?t=132349
- sajlem
- CRX velení
- Kontaktovat uživatele:
Na tabletu do crx se pracuje, i když dneska jsem repasoval alternátor.
Ale mám jeden dotaz. Kdo má zkušenosti s hydraulickou ruční brzdou ?
http://www.speedpro.eu/novinka-speedpro ... -9813.html
Jaký je rozdíl například v tom válečku , nebo váleček s nádobkou ?
Ale mám jeden dotaz. Kdo má zkušenosti s hydraulickou ruční brzdou ?
http://www.speedpro.eu/novinka-speedpro ... -9813.html
Jaký je rozdíl například v tom válečku , nebo váleček s nádobkou ?
- skritek
- CRXař
- Kontaktovat uživatele:
bez nadobky se pripojuje na stavajici brzdice do serie s nozni brzdou s nadobkou se pripojuje na dalsi samostatne brzdove trmeny.
Naposledy upravil(a) skritek dne 02 pro 2012 20:37, celkem upraveno 1 x.
Tel 777 27 35 35
Vy můžete jezdit rychle, Já mužu jezdit všude
a uz i rychle
a uz i rychle

- Petk@
- Šéfík!:)
- Kontaktovat uživatele:
pěkný hadice
taky přemejšlim o těch modrejch jen nevim kde je koupit nejvýhodněji
protože někde maj za 1600 a jsou tam jen 2 a nekde za 2200 a je tam 10 ks
tak uvidim
jinak ten tablet bych určitě hodil přes radio přes aux
a nebo si tam dal na 3.5jacka ještě ten regulator a píchnul rovnou na zesik
ale zase musíš pak řešit rozdvojky atd přes radio to budeš mít vyřešený a bude ti to hrad jak se zesilovačem a i bez 

- sajlem
- CRX velení
- Kontaktovat uživatele:
skritek píše:bez nadobky se pripojuje na stavajici brzdice do serie s nozni brzdou s nadobkou se pripojuje na dalsi samostatne brzdove trmeny.
děkuji děkuji, ted jsem se na to někde taky prokliknul.
- sajlem
- CRX velení
- Kontaktovat uživatele:
Petk@ píše:pěkný hadicetaky přemejšlim o těch modrejch jen nevim kde je koupit nejvýhodněji
protože někde maj za 1600 a jsou tam jen 2 a nekde za 2200 a je tam 10 ks
tak uvidim
jinak ten tablet bych určitě hodil přes radio přes aux
a nebo si tam dal na 3.5jacka ještě ten regulator a píchnul rovnou na zesik
ale zase musíš pak řešit rozdvojky atd přes radio to budeš mít vyřešený a bude ti to hrad jak se zesilovačem a i bez
já mám ty za 2200 ,10 kusu , a kvalitní rozhodne jsou , jen ... horní hadice k chladici není na crx, nebo možná je ale tak na 3řadej chladič , protože je pekelně krátká a dost posunutá ke svetlu, navíc 3 hadičky netuším kam patří, asi na jinej model motoru.
Tablet spíš jack, rozdvojky a zesilovač, pokud by to tak vůbec teda šlo a hrálo to dobře ale to se musí otestovat.
- sajlem
- CRX velení
- Kontaktovat uživatele:
Tak konečne po hoodně dlouhé době se na autě neco udělalo.
Vše začalo pískání řemenu od altecu. Tak jsem ho dotáhl , a chvilku to bylo dobré , a pak to začalo zase a o dost hůř.
Řemen stál už za prd. Auto od té doby stálo dobré dva měsíce. Pak došlo k výměně řemenu. Nastartoval a pískání bylo děsně. Tak jsem to máznul mejdlem. Nahodil a nic lepšího nenapadlo než to z lehka prošlápnout. A začal se kouřit od motoru.
Po sundání řemene když jsem zkusil otočit rukou altecem tak jsem zjístil že je něco špatně. Nebylo možné sním otočit. Tak byla demotáž dle návodu od někoho tady z klubu (horní cestou
)
Výměna alternátoru z CRX koupené na ND (po důkladném promazání výměně uhlíků a očištění).
A konečně dnes můžu říct že je vše v pořádku.
tak jsem rád že vše dobře dopadlo.
PS: V garáži dnes fakt teplo nebylo
.
Vše začalo pískání řemenu od altecu. Tak jsem ho dotáhl , a chvilku to bylo dobré , a pak to začalo zase a o dost hůř.
Řemen stál už za prd. Auto od té doby stálo dobré dva měsíce. Pak došlo k výměně řemenu. Nastartoval a pískání bylo děsně. Tak jsem to máznul mejdlem. Nahodil a nic lepšího nenapadlo než to z lehka prošlápnout. A začal se kouřit od motoru.
Po sundání řemene když jsem zkusil otočit rukou altecem tak jsem zjístil že je něco špatně. Nebylo možné sním otočit. Tak byla demotáž dle návodu od někoho tady z klubu (horní cestou

Výměna alternátoru z CRX koupené na ND (po důkladném promazání výměně uhlíků a očištění).
A konečně dnes můžu říct že je vše v pořádku.

PS: V garáži dnes fakt teplo nebylo

- sajlem
- CRX velení
- Kontaktovat uživatele:
CIVIC HB (EC/ED/EE) [09/87-11/91] blatník s tímto označení ,... bude sedět na crx ?
- sajlem
- CRX velení
- Kontaktovat uživatele:
bych musel dávat pozičky z civika ?
Kdepak sehnat levně oba blatníky na crx ?

- skritek
- CRXař
- Kontaktovat uživatele:
sajlem píše:bych musel dávat pozičky z civika ?
no myslim ze nejen pozicky co treba prahy?

nejspis starsi ja si je skladuju a zadne nevyhazuju a kdyz je opravda na kasi tak vezmu ze zasob vyklepu uplne me fascinuje jak kazdej vyhazuje lehce macklej dil
kouknu mozna bychtam jeste nejakej nasel ted ale 2 potrebuju na sve CRX tak nevim ale zadnej netknutej tam stopro nemam
Tel 777 27 35 35
a uz i rychle
a uz i rychle

Dva černé bych našel, stav není úplně stopro, ale bouraný nejsou. Praha.
Minor@honda-club.cz, 737574121, ICQ 225505717