James píše:Já pořád nechápu, proč si ti japončíci dělají takový problémy... Vždyť ty auta vypadaj skoro stejně. Takovej Cadillac zavedl výrobu dílů kompatibilní pro většinu modelů dohromady, že se to dalo plně nahrazovat.... Ale Honda se musí lišit nejen mezi Civicem a CRX, ale i mezi Evropskou a USA verzí. Jestli např. tvary oken byly těma pásama ve dveřích...? Podle mě trochu nákladnej problém. Další věc nechápu, proč se do USA vozily očesaný typy (nejen Honda, ale celkově), když do Evropy byly vychytanější modely. Přitom Amíci odjakživa si potrpěli na vymazlený auta plný vychytávek

Jsem tudle četl např. článek o Porsche Carerra, ža do USA vozili zjednodušený verze bez různých vymožeností... Když se podívám na USA verzi CRX 1. nebo 2.g, tak žádný zadní sedačky, menší objem, víc levných plastů, bez CRX nápisů na sedačkách atd atd... ale zase měli klimy a automaty

Ani já ne trapně jsem si myslel že toto bude stejné a houby s octem

A jestě jedno zjistění oni se ty okna liší i barvou

US je spíš domodra, evropa dozelena

. Jak jsem to měl rozebraný tak je to kvůli jinak posazenejm kolejničkám (toto mi Minor říkal už od začátku ale palice dubová jsem tam prostě musel strkat okno z evropy , abych nakonec zjistil že tam opravdu nepasuje

) a když už nepočítám úplně jiný uchycení oken - to asi přimo souvisí s tim mechanismem na pásy, je nabastelenej tam kde evropa má kapsy takže ten má na tom taky svůj podíl (nedá se přes něj dostat do míst kde se u evropy povoluje uchycení okna). A ty pásy jsou taky samy o sobě lahůdka - nejenže jsem nepřišel na to jak je sundat,ale ještě se mi zamotaly do tapecu a všelijak se překroutili - rozmotával jsem to snad hodinu

. Toho kdo tohle vymyslel bych deportoval na Mars

edit a celou peripetii způsobilo tohle :
celý se jaksi naohýbal a nakonec vysklil okno