EE8 J!R! CRX story

Ukažte ostatním své CRX!

Moderátor: Minor

J!R!
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Re: J!R! CRX story

Příspěvekod J!R! » 07 dub 2012 17:53

martas CRX píše:
J!R! píše::) Ted jsem si konecne zvazil auto :) Mam i s pulkou nadrze, povinnou vybavou, radiem, atd.... rovnou TUNU..... :)

A kolik má napsáno v techničáku B16A1 že váží ?? :) *fin*

Ma 1010 a tento udaj je uvaden i ve Svete, ikdyz ted koukam a vidim ze se uvadi i 1015 a 1095....v TP mam 1010kg a predpokladam, ze to je i s naplnema a tak.
Mam skorepiny sedacky, jinak je interier serie, povinna vybava, vcetne par dalsich kravinek, 4ks vzper, karbon kapota, sibr, komplet nerez vyfuk....tot nejak tak vse, coby melo mit vliv na vahu.A vazilo se s pulkou nadrze,coz taky muze byt cca 20kg

J!R!
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod J!R! » 22 dub 2012 21:50

Tak jsem mel cistici, umyvaci a lestici vikend, ovsem nejenom u CRX, ale peci dostal i X-trail.No, ale Honda dostala vetsi peci, pac jsem objevil vodu v kufru :( Nastesti jsem zjistil pricinu(ucpane odtoky ze sibru) a pak jeste skrz svetlo, ale i to se podarilo vylecit :)
Dnes jsem se narychlo vydal do Popic na letiste, abych si obhajil titul nejrychlejsiho auta od nas :D Souperi byly Octavia RS s cipem a cca 200konma a pak komby 4x4 alias RS tez s 1,8T 20V, ale velky intercoller, par uprav a samozrejme cip s vykonem pres 200koni.Zprvu jsem mel obavy, obzvlast z te 4x4, protoze jsem ji videl parkrat jet a zamlouvalo se mi to.

RS
[video]http://www.youtube.com/watch?v=5jtV5BlBcyM&feature=relmfu[/video]

4x4
[video]http://www.youtube.com/watch?v=bXxPnEhjWv4&feature=relmfu[/video]
Na svoji obranu mam fakt naprd predni gumy, desna adheze, ale samozrejme start z vysokych otacek.Ale proste ta 4x4 si temer nehrabne a vystreli.Takto me jeste nikdo nepredjel, ale na 2ku jsem ho dohanel, ale pak koncila trat.Jednou jsem tak bojoval, ze jsem oba sli natvrdo do brzd a malem byl karambol :oops:

Souperi proti sobe :)
[video]http://www.youtube.com/watch?v=fuRM8D4ArcA&feature=relmfu[/video]

Pak dojeli i kolegove :) ED9 a Preluda s 2,0
[video]http://www.youtube.com/watch?v=mXV50soSE3I&feature=relmfu[/video]

A jedna tresnicka :D
[video]http://www.youtube.com/watch?v=ybRCrfDz0Ow&feature=relmfu[/video]
Prohodili jsme si auta a ja jsem si porazil auto...hned napoprve.Divny pocit si porazit auto :D

Kazdopadne nemenil bych :) Sice me docela dost laka jedno auto s turbem, ale je to zadokolka a japonec, ale CRX se nehodlam zbavovat.To je auto s dusi a srdcem.Ty Octavky jako jedou hezky, ale bez jakychkoliv emoci, prozitku....Ta 4x4 jela slusne, ale zase se mi nelibila prodleva turba pri prerazeni....cca 2sec a na to fakt nejsem zvykly.

J!R!
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod J!R! » 28 říj 2012 08:53

Vcera jsem byl po docela dlouhe dobe mrknout u klempire.Ridicova strana je uz komplet hotova.Bohuzel byl chyceny vnitrni lem a prah, takze to byla piplacka, ale konecny vysledek je velmi uspokojivy.Dnes ci zitra se tam stavi lakos, aby rekl predbeznou cenu za celolak.Porad trosku vaham jakou barvu zvolit, ale asi zustanu u soucasne, pac matna cerna by se mi mohla casem okoukat.
Kazdopadne se snazim nezahalet s performance a uz tu cekaji vacky a manifold s klapkou z ITR.Jeste sezenu vhodne vstriky, paliv. listu, dvojite pruzinky ventilu, retainery a stavitelna rozvodova kola a muze se pokracovat :) Pak by se auto opet odvezlo k Montymu na ladeni a tim skonci stavba motoru v NA verzi.Ovsem pokud si to vyzada situace, vymenim jeste svody.Pak chci lepsi tlumice a pruziny, dvoupistkove brzdy(Legend) a 282kotouce, prevodovku ala Streetkid se samosvorem (+ hydro spojka) a nejspis i jina kola....a bude hotovo :) Pote premyslim, ze se vrhnu na stavbu dalsi B16ky, co mi stoji v garazi a ta se zgeneralkuje s tim, ze se pujde cestou TURBOoooo...Ale to uz je jen takova myslenka, kdybych se moc nudil a opustil myslenku jit do jine JDM legendy, ktera ma turbo a "spravny" nahon uz v serii.Ale nebojte, CRX mi urcite zustane. *vtec*
Přílohy
DSC05288x.jpg
DSC05246x.jpg
DSC05243x.jpg

Bučis
Klouček
Klouček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Bučis » 28 říj 2012 20:55

pěkný úspěch na sprintech :) *pohladit*
hmotnost, to je tajná zbraň :-)

J!R!
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod J!R! » 29 říj 2012 16:04

Dekuji, ale prioritne se vuz nestavi na sprinty, ikdyz se tak muze podle videi zdat. :D Urcite chci konecne zavitat na okruh a i na nejake jizdy verejnosti na vrchach.Zkratka chci at jede o neco lepe nez serie, coz uz ted je vcelku znatelny a hlavne perfektni technicky stav....

J!R!
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod J!R! » 06 lis 2012 21:08

Docela nahodicka, ale nesmel jsem zavahat :)
Predni trmeny z Legenda KA7 3,2, dvoupisty.Jeste se koupi kotouce 282x25 z MG ZR160 (kvuli rozteci 4x100), jen jeste nevim vyrobce a desky Ferodo ds2500.
Přílohy
DSC05289x.jpg

Stean
CRXař
CRXař
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Stean » 06 lis 2012 21:17

nice *fin* *slint*

Robo23x
CRXař
CRXař
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Robo23x » 06 lis 2012 21:44

hmm paráda... farbil si ich už asi ty ?? a koľko ťa stáli ?? .. akurát mám jedny doma a chystám sa na ten istý upgrade ale akosi budem musieť meniť aj piestiky :/

Swingal
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Swingal » 06 lis 2012 22:09

jój chalani, že som ja nešiel do upgrade-u na vačšie brzdy :(

ale dneska som pochopil ze najprv treba dat dokopy cely podvozok lebo uz je na tom zalostne (v Honde mi povedali ze "na zabitie")

J!R!
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod J!R! » 06 lis 2012 22:56

Diky, jsem moc rad, ze se mi je podarilo sehnat.Jako neshanel jsem je nejak urputne, ale kdysi jsem na sebe nechal kontakt na honda vrakovisti v Lipuvce na par dilu a pred tydnem se mi ozval pan, ze tam zrovna maj komplet Legenda KA7 3,2.Parada!Takze jsem nevahal a hned druhy den si pro ne jel.Cena byla 2tis a vypadaly jinak-klasicky jety, pistky relativne ok(zustavaj).Investice 300kc do opravnych sad, barva 400, asi 300 brusny kotouce do vrtacky a tak 10hod prace.
Mam takovou historku z nataceni:Po delsi dobe a vetsi unave se mi sekla zapnuta vrtacka do mikiny, ktera se namotala na drateny kotouc a nasledne mi rukojet vrtacky ustedrila slusnou ranu *box* :D Uz od patku mam oko jak po boxerskym zapase a malokdo z myho okoli veri teto historce.
Jinak auto mam stale u klempire, zrovna dnes jsem tam byl.Udajne to bude hotovy behem tydne.Pak se bude cekat na lak, ale na vanoce bych mel mit hezky darek *crx* :) Pote budou na rade tyto brzdy.Aspon je cas vymyslet jakyho vyrobce kotoucu.
Jinak meli by stale sedet na 15ky kola, kotouc vetsi o 20mm, brzdici plocha desky uplne nepatrne, snad do 1cm2...

Swingal
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Swingal » 06 lis 2012 23:25

na vacsinu 15tiek to das ;)

Robo23x
CRXař
CRXař
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Robo23x » 06 lis 2012 23:58

Tak to je super cena.. ja sa akurát naťahujem s jedným predajcom lebo mi poslal len samotné brzdiče bez držiakov strmeňa a piestiky sú na tom dosť biedne... a cena úplne niekde inde *dash*
Inak historka celkom zábavná :D

J!R!
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod J!R! » 07 lis 2012 07:39

Jj vim, ze na vetsinu 15tek by to melo sednout.... ale budu mit uplny klid, az tam dam ty svoje ;)
Jsem velmi spokojen s cenou a stavem.Kdyby byly pistky vic KO, tak si je necham udelat z nerezu.Jinak jejich prumery jsou 42 a 38, ovsem delku uz nevim.

Stean
CRXař
CRXař
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Stean » 07 lis 2012 09:04

zeptej se tamna vstřiky z toho legenda, měly by pasovat na céro a měly by dodat pěkný výkon :)

Robo23x
CRXař
CRXař
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Robo23x » 07 lis 2012 11:00

dĺžka je 51mm ;) .. to vyrobenie z nerezu by vyšlo asi na koľko ?? potreboval by som tie menšie ;)

Swingal
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Swingal » 07 lis 2012 11:18

skuste sa opytat tu ...

http://www.autodily-sklad.cz/katalog-au ... -eshop.php

neviem ci vam to vyhodi rovno diely ale natukajte tam legenda a maju tam 3 rozne piestiyk, treba sa opytat na cenu nakolko nieje uvedena. Posielaju aj na slovensko ...

J!R!
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod J!R! » 07 lis 2012 16:22

Stean píše:zeptej se tamna vstřiky z toho legenda, měly by pasovat na céro a měly by dodat pěkný výkon :)

Jenze ted tam mam sani z B16A2 a co nevidet tam bude sani z ITR.Jenze tam nesednou prumerove soucasne vstriky, cili se budou resit jine.Budto ITR ci treba i z H22 atd... anebo klidne i GTR...
A rekl bych ze vstriky nedaj vic benzinu, pokud nemas i jiny paliv. regulator.
Pistky neresim, soucasny jsou vpoho.A nevim na kolik by vysla vyroba z nerezu.To se chce optat nejakyho soustruznika.

J!R!
CRX Guru
CRX Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod J!R! » 07 lis 2012 16:26

Swingal píše:skuste sa opytat tu ...

http://www.autodily-sklad.cz/katalog-au ... -eshop.php

neviem ci vam to vyhodi rovno diely ale natukajte tam legenda a maju tam 3 rozne piestiyk, treba sa opytat na cenu nakolko nieje uvedena. Posielaju aj na slovensko ...

Z teho odkazu to jsou ty posledni dva.A jsou bezne k mani http://autodily.mjauto.cz/honda/legend- ... trmen.html Muj dodavatel dilu, by je jiste sehnal.

Stean
CRXař
CRXař
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Stean » 07 lis 2012 19:46

J!R! píše:
Stean píše:zeptej se tamna vstřiky z toho legenda, měly by pasovat na céro a měly by dodat pěkný výkon :)

Jenze ted tam mam sani z B16A2 a co nevidet tam bude sani z ITR.Jenze tam nesednou prumerove soucasne vstriky, cili se budou resit jine.Budto ITR ci treba i z H22 atd... anebo klidne i GTR...
A rekl bych ze vstriky nedaj vic benzinu, pokud nemas i jiny paliv. regulator.
Pistky neresim, soucasny jsou vpoho.A nevim na kolik by vysla vyroba z nerezu.To se chce optat nejakyho soustruznika.

kámík z Tábora dal do céra vstřiky z legenda upravil k tomu příslušně ecu a auto šlo točit až na 11 000, a i při 10 000 auto stále táhlo, ne jako v základu kde vstřiky na 7 000 již nestíhají ddávat palivo a auto se jen vaří :) toť můj postřeh

Fegut
CRXař
CRXař
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Fegut » 07 lis 2012 19:52

To není tak jednoduchý :), pokud to měl na normál D16, tak ten motor šel do kytek hodně rychle a nemluvím o ventilech, ty potřebujou pořádný pružiny, jinak nad 8000 už je to bída. Víc ti řeknou zkušenější.

Zpět na „Vaše CRX / Your CRX“