PAKO píše:a tím autokekelem to sranda není...oni prodávají i světla a mnoho lidí je na cérkách má ,byť by se jednolo jen o blinkr. Výfuky to samé ,to je v roce 2013 bude také hodně zajímat. Atd.
Jakože nemají homologaci ?! To snad ne?

Moderátor: Minor

PAKO píše:a tím autokekelem to sranda není...oni prodávají i světla a mnoho lidí je na cérkách má ,byť by se jednolo jen o blinkr. Výfuky to samé ,to je v roce 2013 bude také hodně zajímat. Atd.

bude s tím víc starostí než radostí.
  bude s tím víc starostí než radostí.
Martin16 píše:Já byl vždy příslušníky jen slušně upozorněn , že to asi nejsou "origo díly" a mohl bych mít problém na STK. Nikdy mě za spojlery, vyfucky nebo folie neoflastrovali. Zastavili prohlédli a odjeli
Problém byl vždy až na STK jednomu se nelíbily zadní světla druhýmu folie třetímu přemračená kapota a výfuk (průměr nikoli délka). Je ale pravdou že výfuk by neměl vyčuhovat a jeho konec má být rovnoběžně s hranou nárazníku (nikdy mě za to ale nikdo neprudil) a o kolech to platí taky, že by měly být v blatníku. Známýmu to tahle taky vyčuhovalo a pak se to na dálnici zhouplo prorazilo to obě gumy a byl rád že přežil. Zkrátka já už bych se asi do stylu FaF asi nepouštělbude s tím víc starostí než radostí.

Spoustu policajtů CRX vlastnilo-na to nezapomínat
 Spoustu policajtů CRX vlastnilo-na to nezapomínat  

Cody píše::) Spoustu policajtů CRX vlastnilo-na to nezapomínat
např. Já sem jedním z nich
 flastry nepotřebujem
 flastry nepotřebujem  

také se o o příslušnících nevyjadřuji hanlivě - osobně jsem s nimi nikdy neměl problém
  také se o o příslušnících nevyjadřuji hanlivě - osobně jsem s nimi nikdy neměl problém  Flastr jsem dostal vždy oprávněně a ve většině případů si i hezky popovídal
 Flastr jsem dostal vždy oprávněně a ve většině případů si i hezky popovídal 

nebo spíš u své polovičky
 nebo spíš u své polovičky 

murtin píše:....á tam žádný okřídlení nemám,u předokolky to neuznávám,navíc mě to před lety dost nepříjemně nadlehčilo čumák a šlo to hned dolů,tak pro to....

Jednou mě taky stavěli a výfuk jim vadil (pásy a volant ne). Na STK jim zas nevadil výfuk, ale měli namitky na volant (pásy jsem před STK oddělal). Vždycky jsem si myslel, že volant nikdo neřeší
 Jednou mě taky stavěli a výfuk jim vadil (pásy a volant ne). Na STK jim zas nevadil výfuk, ale měli namitky na volant (pásy jsem před STK oddělal). Vždycky jsem si myslel, že volant nikdo neřeší

Ale prý si mám na příští STK dát origo aby se neřeklo. Takže takovej přístup je zase od týpka fér
 Ale prý si mám na příští STK dát origo aby se neřeklo. Takže takovej přístup je zase od týpka fér

mám 35cm průměr a ted sem dával kamarádovi auto na evidenci a aby mi to protáhnul a vzal to na technické na tu vybraci aby mi skouknul čepy a podobně.....první co bylo.....máš skvělej volant...padne mi do ruky....říkám 35 průměr to bys neřekl co? ..dobrý čéče odvětil....mezitím i povykládal co bych měl vyměnit a pak mi řekl.....vole jede to skvěle(jel z Jindřicháče do Třeboně a zpět) ale chtělo by to Turbo!!!!...nepřemejšlíš o tom? a tím mě dostal
   mám 35cm průměr a ted sem dával kamarádovi auto na evidenci a aby mi to protáhnul a vzal to na technické na tu vybraci aby mi skouknul čepy a podobně.....první co bylo.....máš skvělej volant...padne mi do ruky....říkám 35 průměr to bys neřekl co? ..dobrý čéče odvětil....mezitím i povykládal co bych měl vyměnit a pak mi řekl.....vole jede to skvěle(jel z Jindřicháče do Třeboně a zpět) ale chtělo by to Turbo!!!!...nepřemejšlíš o tom? a tím mě dostal   

by šlo.. jinak když vás zastaví benga tak nesmí být osvícený za jízdy interier ( nohy ofuky a pod) a volant nesmi být menší než origo a hlavně nesmí mít kovový střed, takto mi to bylo vysvětleno a vim že za to lidi už pokuty dostali
 by šlo.. jinak když vás zastaví benga tak nesmí být osvícený za jízdy interier ( nohy ofuky a pod) a volant nesmi být menší než origo a hlavně nesmí mít kovový střed, takto mi to bylo vysvětleno a vim že za to lidi už pokuty dostaliUživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 138 hostů